Сълзи и заплахи във VIP Brother – без екстеншъни

Биг Брадър вся раздор сред съквартирантите, като ги облече като монаси и се опита да отнеме суетата им.

Обратно в новината

Коментари - Сълзи и заплахи във VIP Brother – без екстеншъни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Мегз оределено не и понася големия град и начина общуване в него.

Най-жалки са Цуни, Дж..у..л..я..н..аа, Пертов и Сашка. Последната има кратки моменти на забавяне на простотията си. Моите диагнози - комплексиран селски бек, безнадежна нео-ши..зо..фре..нияа (немога да пиша толкова ба..вно), дефицит на всякъкви хормони и хранително разстройство, неслучило се умствено развитие. А Мегз е много смесен случаи. Има моменти на истерия, но има и много светли периоди на силна комуникация, отстояване на позиция, при нея умственото развитие се е случило. Ценностната и система е леко разместена, изклучителен индивидуалист, идеалист и егоист. Не показва чувство за принадлежност към групата, което в случая е много позитивно, предполагам че отвън е много приятен събеседник и приятел, движи се в силно обособени от нея самата кръгове. Като цяло смятам че Мегз не се излага.

Да за село Раковски е първа писта. Типична селянка е Мегз - нахална, проста и безочлива до безобразие. Смятам, че е преживяла и тежка житейска травма. Тя самата спомена, че са я държали някъде затворена с дни. Девойката си е луда. Виждала съм и други такива. Свършват зле.

тая какалашка е чавка безподобна.

Cашка е българската чичолина,уникален MILF..!!

Какво човешко падения на някакви произведени във ''вип''...Съгласни на всичко за пари и не им пука че стигат дъното на самоунижението си...

В сравнение с Каканашката много по-гнясни са Гана и Отварачката, макар че последната излезе от къщата, оставяйки дъх на ароматизирана пръдня.

И с грим и без грим.....все тая. Само не разбрах как на М. ще й пропадне бизнеса ,ако 1-2 дни носи оранжевите дрехи.................................... Много странна история.Да не би гози прословут бизнес да е на някой друг,с когото тя има договор да носи дрехите ?

Куче, дето лае/не че Мекгъз не не лазила и лаяля/, не хапе - колкото повече раздува за замврелия си бизнес - толкова е по-жалка. Що Маккуин не разтяга локуми, а продава ли, продава... Такива измислени "дизайнерки" лъснаха в цялата си прелест на мокър врабец като си отлепи перуката тоя път сама - грозовато селянче от Раковски с претенции до небето и възможности - към нулата. Само с амбиция не става за съжаление. Изобщо този сезон е пълен с неуспели комплексари, селски тарикати и аантаджии като Сашка Васева. Тя пък е толкова проста, че си го и признава в прав текст...

Ехоо, Маккуин не е измежду живите. Хвани, прочети, просвети се малко от малко, та тогава споменавай името му.

А то пък Гана Жулианина и Отварачката все едно не са прости като маймуни? Дая не говорим колко са отблъскващи с това разплуто розово лайно под носовете си.

Аз пък се чудя т.н.Биг Брадър защо им се церемони на тези лигави кокошки - набедената за дизайнерка Мегз/ама,че име/ и Въобразяващата си,че е нещо баба Сашка? Преди да се пазарят за хонорари не знаеха ли, че ще имат ситуации, в които може и да не им е съвсем комфортно или си мислят,че са м шоуто едната - за да увеличи продажбите на никъде невижданите си фустанчета, а другата - за да погълне огромни количества храна и да си отспи за години напред срещу заплащане? Това не са випове и никога няма да бъдат, защото и мисленето им и на пигмеи

Да си с изкуствена коса, силикон на "всякъде" където е възможно по тялото, пластики, огромно количество грим и т.н., всъщност това ли се нарича ВИП? Ако е това, "Беш лиске да бягаме" УЖАС

А оная анджи я мернах снощи как хубаво си беше разголила раменете дърпайки желтата дреха дали е по стока от мегз??? Падение, самоунижение за едните пари.....

Добре че ги накара Биг Брадър та да ги видим тези жени по-естествени. Мегз изненадващо добре изглежда без грим. Луничките й са симпатични. Очаквах да е някое плашило. Джулиана Гани също със собствената си коса за мен е по-сладка. Които не гледате предаването не съдете от снимката тук - разревана е и е направила физиономия:)

Аз очаквах да и се отлепи и селската физиономия след толкова много корекции, от които се помнят само огромните стърчащи бивни, дето и повдигат силиконовата джука. Нищо друго, ама нищоооо....

Какви ВИП-ове са това?!Мрънкащи, недоволни, злобни, дребни душици. С какво са се сблъскали в живота? Колко по-сериозни неща може да се случат на човек. Това ли е най-важното - да имаш екстеншъни и силикон? Сблъскала съм се със смъртта лично, бях на косъм да си отида от този свят, наскоро загубих близък, отиде си в ръцете ми, съпругът ми мина през най-тежката битка - тази с рака, през каквото премина, преминах двойно с него..и какво ли още не, но не се предадох, не се сломих, не загубих надежа..те ще реват за два кичура и един куфар с грим. Смешници! А Мегз ако си мисли, че 24 часа я излъчват с какво е облечена..тогава трябва да си е повярвала много. Егоистична и жалка - не вижда по-далеч от носа си. Не всичко в този живот е бизнес, пари и суета.... но жалко за нея, че това й е приоритет!

А на това добро момиче Джулиана,няма ли кой да и обясни,че тя не е това,което е придобила НА тялото си и На главата си,а е това,което е придобила В главата си.

Тя има три виШи.

:D

Да не би да си е присадила и трета виШа ц..а???!!!

ЗВЕРИЛНИК! Точно от това се кефят българите!

Единствените ВИП-ове в къщата са Марги Хранова и Алберто Торес.Да сте чули някога, да са се перчили с постиженията си?А това невротично същество Мегз, си мисли, че е на върха на пирамидата.След година никой няма да си спомня за нея.

Алфредо Торес, а не Алберто, както сте написали.

Благодаря за уточнението.Извинявам се за грешката.

Е, ама ти много й удължи"славата" Ква ти година - всяко чуда - за не повече от три дни...

Няма ли кой да каже на тези момичета, че колкото и постно да изглежда човек без изкуствении и гримове, поне изглежда чистоплътно и свежо. Няма ли кой да обясни на тези момичета мили, че не само, че не са по-красиви с тези плънки и подплънки, но изглеждат мръсни и отблъскващи. А специални на МЕГЗ трябва да се обърне специално внимание, че никой не забелязва с какво е облечена за петте минути, в които влиза в кадър. Толкова впечатлява с простотия и наглост, че и в кралска мантия да се облече - този детайл ще остане незабелязан. Приземете това девойче, бре Брадъровци. Не е полезно за здравето й. Баси кухата лейка дето е!

Тия все едно им рязаха части от тялото! Като им махнат изкуствения живот и остават слаби и болни като голи охлюви! Ужас,до къде ще стигнат тогава-най вероятно до бордеите!

Ами кухи лейки, те освен за силикон, и всякакви други изкуствени простотии друго не са чували. Те са ВиП точно с простотиите, ама най-лошо е, че са си повярвали сами за себе си. Това предаване до някъде има и възпитателна полза, да гледаме и да се учим какви не трябва да бъдем.

мегз пък голям заор за тия парцали,като че ли някой я забелязва с какво е облечена,за тоя 1 час,който дават вечер,,,пълно куку е това девойче,барабар с шефа, и сашка,която пук се икара най-голямата моралистка,все едно не сме я виждали на 4 крака,в порнографското предаване ,което водеше преди години,а и тук с тия мръсни мантии,е все полугола,да й гледаме профисналите зомби...

Като се замисля, аз наистина не си спомням нито един нейн модел...........

Не се спомня туд дето не съществува...

Ако искате да не можете да спите гледайте биг брадар,всички жени не само са гроозни ,но и стращни ,помощ !Всичко е изкуственно...

Имате ли акъл бе ,имате ли.Това е просто грях да занимавате и без това изпростелия народ с тези отрепки/с извинение единствено към Хранова/и ги показвате тези гнусари.

Преди се смеех на проф.Вучков като викаше Гледам и не вярвам на ушите си..ама много точно и място изказване е било това.

Пази Боже сляпо да прогледа и ГЛАДНО ДА ЗАХЛЕБИ! Ей това е цялата работа!

Вие участниците ги оставете..ами водещия Ники Кънчев. Само като го слушам какви суперлативи нарежда за таз и оназ, модна икона,топ дизайнерка,агро бизнесмен и подобия..Ей това за пари човек забравя всичкооооо!

Мъж на възраст..и неговите очи и уши ли са закрити с пари, и дрънка и нарежда каквото му смели голямата мелачка на умове. Поредното облъчено зомби.

Той поне си е по сценарий...........

Сашка постъпи много грозно.Тя също трябва да бъде наказана.Като влизаш в огъня,трябва да си готов да гориш.Тя се се навърта около огъня за да се топли.Това не е санаториум,а една игра.Било и хубаво,уютно,комфортно и т.н.

:) А защо да го прави?! Аз също никога не бих застанала на 4 крака да вия заради кефа на публика :). Това, че си влязъл по желание в играта, не означава, че си длъжен да изпълняваш всякакви щуротии заради кефа на масите...Все още си личност, която сама решава за себе си.

а сашка пък колко пъти е заставала на 4 крака,и то без дрехи,снимки в нета бол....най-вулгарното,просто ,нечистоплътно и ограничено същество....баш тя голямата моралистка се изкара,айде холан....

Поне да не беше се смяла на Алфредо, защото той също има деца и се радва на истинска слава, но за разлика от ресиловската бабиера не се смята за по-по-най и затова не е смешен и жалък като ненаялата се и ненаспалата се Сашка, а е одобряван от публиката артист. Сашка се е сетила мноого късно,че човек трябва да бъде уважаван, но нея няма за какво, тя смята,че заради левовете в марки може да лапа и дембелства още 100 години.Типична селска тетка!!!

Lane,прав/а/си за това,че не си длъжен,НО тук играта е друга.Подписваш як договор с мн.як хонорар и каквото ти кажат ще правиш,а те са се съгласили с това.

много се изказват по темата без да отчитат факта, че на момичетата от малки обществото им промива мозъка с това че външния им вид е всичко. Ами нормално е да изградиш комплекси и да разчиташ на грим, операции и т.н. за да се чувстваш ок.

Тоест, трябва да проявим разбиране и да се съгласим, че горките силиконо-хиалуронови надувки са в реда на нещата?Савке - ти в ред ли си?

Абе ти не ми говори на МА, ами се огледай колко мъже в България бият жените си и тогава ми говори за това кое е в "реда на нещата" и кое не е, ОК? Аман от селяндурщина. Болен "социум", консервиран и заседнал в средновековието - това е балканското население! Прочети ми пак коментара и тогава коментирай.

Абе тая Какалашкова много грозна бе...ужас, къде намирате тези грозотии бе брадъри!

луд ли си уе???:))) ко хубоо ше и капе от успенцата бяло сладко:)))) ваййй ен ми се мисли идеална е

Много я як тоя сезон на Биг Брадър! Толкова интелектуално, толкова одухотворено предаване няма в целия ефир! Нямам търпение да ми свърши смяната на околовръстното, че да се върна в катуна и да си пусна Брадъра. Ех брадър, ех кеф, Биг Брадър, гоуем кеф!

Шокирана съм колко много можеш да се срамуваш от естествения си вид. Наистина ли са толкова зависими от маските си или е игра?! Чак не мога да повярвам...

Не се шокирай, те просто са смешни и нещастни.

Гани се подиграваше на Каканашева,а тя самата се осра.Това предаване изобщо не е тъпо.Това е едно училище за обществото,какъв не трябва да бъдеш.

гтфд

Тези измислени ВИП-ове и това "велико предаване" ги гледам и се радвам колко умни са хората не ВИП-ве.

То големи Випо-ве, голяма работа, бе, майкоууу.

Тото - пич!

откога ви повтарям - закривайте го туй предаване и да се свършва с тая простотия !!! продуцентите на балъци ви правят и трупат печалби на ваш гръб и ви затъпяват е такъв мазохизъм и слабоумие склонност към злоба кеф към унижението на група хора събрани на едно място - защото БиГ Брадър именно това прави унижава ги ! и те самите се унижават де в името на известността незнам или си е нормална човешка реакция затворен там със предварително поставени правила да започнеш да играеш по тях и понякога да ги хитруваш ама загубена работа бе хора спирайте го туй нещо - затъпява и вас зрителите и цяло поколение дето иде !!! връщайте мелодия на годината и това е рецептата за благополучие !!! и продоцентите на ББ ги затваряйте за експеримент на Белене да чукат камъчки :)))

и лайна биха яли за нЕкоя стотинчица отгоре. Колко точно трябва да си жалък.....явно толкова.

Да ви имах и проблемите, випове... може ли да редиш сълзи и сополи, щото ти били махнали екстеншъните... голяма драма, трагедия... тръгва драматична музика... косата ми това съм аз... и никой не се намери да коментира какво дребнотемие е обхванало съременния български вип персонаж. абе не ви ли е срам бе? Хора умират, боледуват, страдат, а вие ше се удавите в сълзи, щото ви изтеглили екстеншъна... Гнусно, не трагично!

Прав(а) сте, но те наистина са това, просто от перуките са вече официално плешиви . Мегито няма нищо естествено по себе си, дори името си вече не ползва, тя е мегз, и си вярва. Вярва, че някой я забелязва с китайските парцали и пердета,а ганито си е за цирка женицата, тя пък вярва, че трябва да ходи гола " та дЪ я забилиежат, ами те и клоуните ги забелязват....

КАКАНАШЕВА, КУКУМЯВКА ТАКАВА, Т.Н.ТИ "БИЗНЕС" НЕ ИНТЕРЕСУВА НИКОГО ОСВЕН ТЕБ И ЕВЕНТУАЛНО - ДВЕ ТВОИ БРАТОВЧЕДКИ. НА КАКВО ОТГОРЕ ПРАВИШ ФАСОНИ - ВЕДНЪЖ ТИ ТРЯБВА ЕКИП ДА ТИ ОТЛЕПИ ПЕРУКАТА, ВТОРИ ПЪТ - САМА СИ Я ОТЛЕПЯШ КАТО ВИДЯ,ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ТИ ИЗПЪЛНЯВА ПРИЩЕВКИТЕ, КАКТО И НА ЗАРЗАВАТЧИЙКАТА САШКА ОТ РЕСИЛОВО, КОЯТО ТРЯБВАЛО ДА Я ДЪРЖАТ ,ЗА ДА И СЕ ФРЕШНЕ КАРИЕРАТА. ТВА ДА НЕ Е ЖЕНСКИЯ ПАРАЗ, БЕ СЕЛТАЧКИ ПРОСТИ, ВАС ВИ ХРАНТУТЯТ ТАМ ЗА ДА ПРАВИТЕ ШОУ, А НЕ ДА СИ ОПРАВЯТЕ ЛИЧНИТЕ ПРОВАЛИ И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ - И ХОНОРАРИ ДА ЛАПАТЕ. ЖАЛКА ИСТОРИЯ - ЛЪСНАХА ВИ И ОБЛИТЕ МОЗЪЦИ , И СМЕХОТВОРНАТА ВИЗИЯ НА МОКРИ МИШКИ БЕЗ ИЗКУСТВЕНИТЕ БУКЛИ И ТОНОВЕТЕ ГРИМ. МЕГЗ-ЛО, АМИ АКО РЕШАТ ДА ТИ ВЪЗЛОЖАТ ДА РАЗЛЕПИШ И СТЪРЧАЩИТЕ КАТО БИВНИ ЯКО НАПРЕД ФАСЕТКИ - Е ТЕ ТОГАВА ЩЕ ТЕ ВИДИМ В ЦЯЛОТО ТИ "ВЕЛИКОЛЕПИЕ"!?!зА БАБА САШКА ПЪК НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗЛАГАЦИЯ Е ВЕЧЕ ФАКТ - ХИЛИ СЕ КАТО ГЛАМАВА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО, ПАПА НА АВАНТА И ПО-ДОБРЕ,ЧЕ ПО ЦЯЛ ДЕН СПИ, ЗА ДА СПЕСТИ НА ЗРИТЕЛИТЕ ТЪПАТА СИ, УВИТА В ДОПОТОПНИ КОПРИНКИ И ИНФАНТИЛНИ ТУРБАНИ И ПУХЧЕТА ПРОРАСНАЛА ИЗРУСЕНА ПЕРУШИНА. кАТО НЕ ИСКА ДА СЕ ИЗЛАГА - ДА НЕ Е ВЛИЗАЛА ТАМ, ТВА ДА НЕ Е САНАТОРИУМ?!

На Мегз като и свалиха екстеншъните и грима стана по-хубава :)

Няма как да стане по-хубаво нещо, което по дефиници е грозно, противно и отблъскващо. Добре, че нямаха за задача да си махнат силикона и хиалурона, че тогава щяха да се спихнат като пробити балони...

тъз Мегуз ше я порна като малка сладка плюшена играчка :)))

Ти в ред ли си? Къде видя красота тук? С тези отвратителни устни, които засилват ефекта "бобър", ужасно нехармонично лице и оплешивяла от перуките глава, а само на 26 ....

Това са животни бе братче,какви Випове ???

"Лудото Ленче" без допълнителните кичури и без грим, изглежда десет пъти по-добре.

Такава изкуствена суетня не съм виждал. Да се срамуваш да се покажеш естествена. Нима оттези силикони, изкуствени коси и томове с грим не ви е срам? Мисля, че естественното излъчване, поведение и т.н. винаги е било най-доброто. А, какво значи за една мисия да откажеш да участваш, та нали си влезнал в това шоу и би трябвало да си запознат с този формат. Това, че няма да облечеш роклите си четири дена щял да ти пропадне бизнеса, това пък е смях в залата. Това не са никакви ВИП

Това е пародия. Могат да са ВИП само у село, но и там скоро ще ги разберат колко са велики. Недоумявам как някой хора гледат това шоу, други пък спорят и се застъпват, а как и от какво въобще се издържа шоуто..?! Или сме тотално изпростели, или сметката не излиза!

Аз не съм от ВИП, но се срамувам от поведението на някой от тях. Надявам се никога да не падам на нивото им. Пази боже сляпо да прогледа!

и ДВЕТЕ !

т.н. "дизайнерка" , която проглуши света със смехотворния си бизнес освен да си сглоби рокля от перде - за друго едва ли става.... Защо й се позволява да пригажда униформата на Шао Лин както тя си иска - и в този си вид пак е незабележима и акотп не картечеше непрекъснато, ако ще в пера да се покрие - отново няма кой да я погледне. Старата чанта Сашка пък щяла да се изложи - добрутру, ти толкова вече си се изложила с лъжите си около Бакърджиев и с провисналите си цици, дет са под чиниите при неупрекъснатото ти плюскане, че тва с мисията си е скатаване, мързел и нахалство....