Кралски стил от Фелипе и Летисия на парада

Крал Фелипе VI и кралица Летисия отбелязаха Националния празник на Испания в Мадрид заедно с двете си дъщери.

Обратно в новината

Коментари - Кралски стил от Фелипе и Летисия на парада | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тези франкистки марионетки съвсем скоро ще им намалят бюджета, като спре кранчето от Каталуния.

Летисия, достолепна за внучка на бабa Яга

Тези малтийски кръстове на униформата на господини подсказват службата му към вавилоската блудница с която Бог нарича духовният аспект на папството?

Струва ми се , че има голяма разлика във външния вид на Радев и Радевица.

Инфанта София :D

Абе защо медиите постоянно ни занимават с някакви "особи" от майната си?!!? Толкова ли комплекси имаме, или няма за какво друго да пишем! Не само не се съмнявам, сигурен съм, че в никоя медия в друга държава, думата България не присъства повече от един път месечно (най-много). Айде стига!!!!

И с какво точно искаш да ни споменават в чуждестранните медии? Да пуснат твоите коментари? Да показват Валерката Симеонов как се изказва за международното положение? Или Каракачанов как защитава руските самолети? Или да предават как лелките в детските градини бият и обиждат децата? Кажи една новина от България, положителна, която става за международните медии?

КРАСИВА И ДОСТОЛЕПНА КРАЛСКА ДВОЙКА!БОГ ДА ПАЗИ МОНАРХИИТЕ!

Родните ваттници веднага са налазили статията с екскрементите си. Гледайте си вашия император Путин и не се бъркайте във въпросите на Европа.

Сега е най-удобния момент монархът Фелипе Номер не знам си кой, да абдикира и да обяви Испания за република. Фелипе е пряк наследник на фашисткия режим на диктатора Франко, и е с изтекъл срок за годност.

КЪВ КРАЛ Е ТОЯ КОГАТО БАЩА МУ Е БИЛ ПУДЕЛ НА ДИКТАТОРА ФАШИСТ ФРАНКО - БУКВАЛНО Е ОТГЛЕДАН ОТ НЕГО ??? ...

Тоя защо е с "дюс пагон"?