Деси Банова: Срещнах прекрасен мъж. Влюбена съм

Синоптичката Деси Банова разкри, че с бащата на дъщеря ѝ Йоанна - Ивайло, са се разделили преди повече от година и половина и наскоро е срещнала нова любов.

Обратно в новината

Коментари - Деси Банова: Срещнах прекрасен мъж. Влюбена съм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

май ако си или си бил президент трябва жена ти да се казва Деси :)

Няма нищо чудно в новината, даже може да е вярна. През тая кака колко народ премина, знайни и незнайни, и компютър не мож им хвана сметката. И все с пари, или някакво влияние. Така се съчетава приятното с полезното. Бивш президент не е зле, какъвто и да е бил, но бивша синоптичка няма да е кой знае какво. Така че имахме си президенска единица, сега имаме президетска двойка, а ще имаме и (бивша) президенска тройка.

Аз съм волна синопичка и летя от цвят на цвят!

по мъжки означва , не е чак толкова красива , на пиклиото да му е честита :)

млдо гадже ... нов живот -- абе жени -- все интереси

Чудя се кой от двамата по ми падна в очите. И докато се чудя се сетих за мухата и лай...то. Ха дано да си паснат с характерите, ха ха ха!

за мнението си което имах за Плевнелиев. Как ще живее с това курве, когато тя обича показността и без нея не диша, а той мислех, че не обича показност. Боже една синоптичка - голям праз! ТО ЕДНА ОБЩА КУЛТУРА - ЛЮБОВ КЪМ КЛАСИКАТА,ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Не знам кой е бил съпругът ѝ - но изглежда готин и то много готин пич ако е този Иваило. Жалко за президента - винаги съм го защитавала, но е било напразно. Явно съпругата му го е познавала добре.

хубава двойка са. Успех!

Хубаво, а кой от двамата ще е мъжа?

Деси млада си а деменцията те е ''налегнала'' май щом си забравила че същото приказва и за мъжа който сега си напуснала...

огромна глава и селска физиономия

Дебелите вежди ;)

дирничките тролове както винаги сипят помия понеже живота за тях е кръгла нула .

Поредната ''известна'' която ''открива'' несходство в характерите след толкова години съжителство и създаване на дете...Недоклатените май винаги ще си останат такива забравяйки какво са говорили пореди това ''откритие''

красота ,чар ,грация

Пордедната селска кипра с високо мнение за себе си изпълзяла от гьола меркантилна златотърсачка, която си намерила поредната бездушна амеба, за сметка на която да паразитира.

Ти ли си еталона за оценка на коментар.Браво-печелиш ме.Отвори бузки да вляза.

поклон пред Деси .една истинска повтарям истинска жена заслужава да бъде най щастливата най материално подсигурената и най задоволената на капризите жена .Точно Деси е такава жена и щастие ,любови и прекрасни моменти заслужава

Истинските жени немат каризи, кифльоч!

На 37 години една наскоро разведена жена би трябвало да знае, че такова понятие като "прекрасен мъж" и голяма и вечна любов НЕ СЪЩЕСТВУВА! Същото важи и за разведените мъже разбира се. Само след година, най-много тя ще срещне някой още по-прекрасен и така .... докато спре да става за ....

Познавам я от повече от 20 години. Тая нема да се качи на джет, ако не е Джет Ли. След Бербатов на дневен ред беше един стар, дебел и грозен грък. Обаче пък беше собственик на Oxette.

Явно нито един от тях не я е научил да шофира разумно - виждала съм я да кара в насрещното на излизане от нова, щото тя е звИзда и няма да чака колоната.

не пробират, само искат да си го............

Ако плевнелчо остане с имоти

обзалагам се,че новата "любов" е бизнесмен...

Любов, любов, ти париш кат" картоф!

Само да не е същият, който и аз срещнах :-)

Ами тя много време е сядала без партньор след като миналата година се е разделила с мъжа си! Има-няма 1г. Любов ли бе да го опишеш! Баба ми над 30г е седяла без мъж след смъртта на дядо ми. Остана си сама докато почина! Пък всеки за себе си направи извод кое е любов и кое спонсортство. Българският бизнесмен обича жена му да я дават по телевизора.

Че кой взима баба вдовица бе, пичага?

Не си въобразявайте че е по-добре за децата ако се разведете. Нищо подобно. Развода е всъщност върха на един свръх егоизъм. А страданието което причинявате на множество хора които са около вас дори няма да го споменавам. Само ще ви попитам ...това интересува ли ви? Както и да е. За мен хората преди да създадат семейство трябва хубавичко да си помислят дали да го направят а не ...я колко гот, аре се оженим че стане купон. И трябва всички да знаете че създавате ли семейство то не е само за вас двамата защото в него влизат децата, роднини, приятели, познати дори колеги. Семейството е отговорност, дълг ,задължение ако имате късмет дори любов. Но купон ...това е последното нещо което може да бъде. Не че не може.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

супер жена мечта на мнозина . късметлийте са малцина .

В този форум само умни, красиви, съразмерни, млади хора с добър характер. Идеални. Никой от вас не се е развеждал, не се е заблуждавал, не се е влюбвал. Ама никога. Всичко ви е по мед и масло. Злобари.

А така!!! Каза ли им го!? Удриии сега бой по главите празни.

А преди 20 години някой продуцент не те ли насили?

Хубаво е да ни се показват по-често жени като Деси Банова и Мара Добрева, защото това дава възможност на голяма част от българките да се почувстват и хубави и умни сравнявайки с тях.

Аз незнам защо се налага да си афишира личния живот. На никого не дължи обяснение. Да си живее както намери за добре.

и кой й го налага да си афишира личния живот? Ти тази сутрин като се събуди сети ли се да се запиташ с кой си ляга деси банова?

тъпото и просто парче дето си

абе аз не мога да разбера как се женят/омъжват за някой при несходство на характерите - ами то това веднага се забелязва,че другия е различен от теб и не можете да мелите заедно.

Заради ебнята, то е ясно!

Заради парата ще да е, иначе ако беше заради това дет си мислиш че е щеха да се женят за вибраторите си.

Че и деца създават

в превод: срещнах по-добър спонсор!

Всичко е едно и също, само дето в началото си влюбен и не виждаш истината

Тя и за предишния разправяше колко е влюбена и как той е мъжът на живота й... и как било любов от пръв поглед и така нататък.

Вторият поглед често разказва играта на първия ... Но пък - също често, между първия и "втория" поглед минават години. Съществено нещо е промяната. Много хубаво е тя да настъпи след поредния "пръв поглед". Тогава - за учудване, тя може да превърне и дисфункционалния в отново функционален ;-)

Що ли си мисля, че новините за времето по НТ са скрита реклама на елитен публичен дом? Само присъствието на онова "Николче" не ми се връзва, ама то може да мине в графата "мама няма да ти счупи хатъра".

Елитен ли... ?!? :D

Тази откакто веднъж я чух да казва по телевизията "Утре, на Разпети петък, ще се РАДВАМЕ на слънчево време" и тотално ми падна в очите........сякаш не знае, че това е най-тъжният ден за християнския свят в годината!

Ами те всички набедени синоптици говорят така . За тях "хубаво време" е температура 40 оС. Защото морни и потни вода не са пили В климатизирани студиа, с климатизирани коли. И целият им "кахър" покрай времето е дали през работен ден ще можем да отидем на планина?! Всички са пълно куку.

Нещо не съм видяла някой да рони сълзи на Разпети петък независимо от времето

Него ще го отракаш ли както Митко Бербатов навремето?

смътно се сещам коя е, групата блондести синоптички са ми на едно лице, но съм 100% сигурен в едно. най-вероятно преди това е давала десетки приповдигнати интервюта за предишния си съпруг в стил "той е моята голяма любов, друг като него няма, ние сме най-щастливото семейство, аз съм най-глезената жена". тия историйки са като по калъп.

Да те подсетя - има говорен дефект, не може да изговаря "Л" и вместо това казва "Уъ". Винаги се чудя какви са критериите за избор на синоптички в НТ, защото със сигурност не е професионализъм.

Много е симпатична.Интересно ми е вашите женуря какви са,със сигурност са много грозни,ама пуста завист и мерак

И тая ли? Нищо ново. Ще е новина ако продължава да е със съпруга си.

Ама си истински Гуми ,да пуснем клюката пък каквото ще да става

Моето верую е да не връщам никоя!! С голяма глава, с тесен терлик, с големи зърна ...не ме бърка!

И не те тормози сексуално?!

Да бе, да, преди да се омъжи имало хармония, пък след това бързо изчезнала. Просто му е изяла парите и хваща следващия глупак. Нали е българка, все са такива.

в BGто няма прекрасни мъже...?!

Тя никога не е била омъжена, за да иска развод. Днес повечето жени са изперкали-златотърсачки. А голямата глава къде е тръгнала на поти 40 ??????

Почти всички жени като станат на около 35 г. ги треска здраво съчмата и решават или мислят за развод. Причината е, че не са щастливи или не живеят в хармония.

Ми браво на Голямата Глава! Какво друго да й кажеш?