Роси Кирилова отбеляза 35 години на сцената

В парад на звездите на българската естрада от 80-те начело с Росица Кирилова се превърна концертът, с кoйто певицата отпразнува своите 35 години на сцена.

Обратно в новината

Коментари - Роси Кирилова отбеляза 35 години на сцената | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

skromna35

Ау, поправете заглавието на снимка 8, това не е е Милица Божинова, а Мими Иванова!

На хората които се чудят защо няма деца....има жени които са ялови,никой не може да им помогне! Нито доктори ното господ!никой! Жената е със суха утроба,ялова!

Така е, колкото човек е по-първичен и близък до диваците, толкова по-лесно се размножава. А обяснението ти е точно на невеж и необразован човек. Суха утроба и ялова може да употреби само човек, който и хал хабер си няма от биология.

Мими Иванова не е Милица Божинова

И аз го забелязах, че има грешка на снимка 8, това е Мими Иванова.

Брееей,най-важното са децата...те нашите циганки големи героини се оказват?!

певачка какво ще остави след себе си?Ни дете ни коте.Ще умре като катър без история.

И що трябва да оставя нещо след себе си? Що за огромно его човек трябва да има, че да си мисли, че е толкова значим, че да оставя нещо след себе си? Исак Нютон не е имал деца, примерно.

много фенове има Росито да се чудиш защо.Застинала във времето,наложена певица през соца.Голяма кариера голямо чудо пет песни.Сигурно затова не и остана време от толкова интензивна кариера и концерти в цял свят да роди едно дете.

явно и аз имам 30 години на сцената.... щото в първи клас играх в една пиеса ама и забравих името... май беше "дядо и ряпа"...

И как точно ги преброи 35 години! Че то никой не е чувал за нея поне от 20! Да не би всяка година да пуска нов албум и турне?!? Само тогава би означавало "N" - години на сцена. Сега означава-преди 35 години изпях няколко песни..

Роси, Роси, одъртяхме. Дано си скътала някой лев, щото и да получиш пенсия, не те виждам с нея.

Росито е като затъмнението... появява се през определено време да не я забравим че е жива... да си жива и здрава Роси... никога няма да излезеш от мозъците на соца...

Евалата, Роси! Що чакий съм пролял над твоите снимки през соца ако знаеш...

Много приятна певица, слушам с кеф песните и много приятни и мелодични, а на всички злобари да го духате, едва ли някой ви познава ,затова ви остава само да плюете анонимно

Толкова сладка жена. Жалко че няма деца да си предаде хубавите гени.

Това за инфантилноста,която беше лепната на мнозинството,се оказа вярно.Повечето от коментарите го доказаха.Веднъж поне бъдете честни със себе си.Като не харесвате някой,поне не го коментирайте.Тук не само гнусни коментари,но и "компетентни"по всички въпроси.

то и за теб се отнася :-D. Ako не та кефи форума ко идваш да рдащиш тука...

абе таз жена поне 1 дете роди ли, осинови ли ? чак толкоз много не знам да е пяла през тез 35 години... Ako някои ако знае да сподели.

Ти колко деца осинови?

На снимката на Мими Иванова погрешно сте изписали Милица Божинова!

Явно не познаваш нито една от двете. Милица е.

ми не!... не е Милица! Я виж пак, ама гледай по-хубаво!

И двете ги познавам, а и бях на репетицията и затова съм 100% убеден, че е Мими - Милица не участва в концерта! :-)

Три години на сцената и 30 зад сцената е по-вярно и по-справедливо

Ехаааа, и Жоро Помпата е бил там, велико събитие е било!

Обичам я Най-МНОГО пожелавам и още 35 години на сцената.

Kак, си живееха тогава,... с по малко пари, Aма,.. с много секс и Tо, "всекидневно разнообразен"!!?? A сега, с никакви пари и никакъв секс!! голяма болка, голямо страдание!!;))

Oт къде, дойде това минусче бе??? Pазбрах, от истината, и Oгромната Mъка!!;)) xaxaxaxa

Pосето, пееше само в една гама, "зор-мажор"!!;))

Слабичко гласче, странно, че има толкова дълга кариера.

Чак пък дълга! Започнала преди 35 години, след това повече от 30-на години пауза...

другите 5 на плейбек

Chefo77

Чак пък кариера ... 3 по-популярни песни (едната - уникална), почти нулев глас, но пък за сметка на това дъълъг език за лизане на подходящи хора от Партията ...

И кой е казал, че слабичко гласче означава нещо лошо или минус? Кой е казал, че силния глас е в плюс? Има песни които със силен глас въобще няма да са толкова хубави. Например песента Учителко целувам ти ръка. Със силен глас няма да е така мелодична и хубава както със слаб глас. И не е само тази песен. А на другия ще отговоря, че хитовете й не са само 3. Първия и тотален хит е - Тишина. Най-големия. После друг голям хит - Живей за мига. (не ми омръзва да я слушам). Трети супер голям хит - Мамо..... Четвърти ултра супер хит - Учителко целувам ти ръка. Пети хит - Сърцето знае защо. Шести топ хит - Боса по асфалта. И много други за които може да прочетеш в уикипедия и да ги слушаш в ю ту би. Аз предпочитам да слушам старите песни на Росица Кирилова отколкото напъванията на това недоразумение Гери-Никол.

Оставете, злобарите за си слушат чалгата. Те не разбират от смислен текст и музика.

Уау, невроятно:) Помня много добре как направи кариера:) Креватното джудо обаче не е само неин патент:) там Буюклиева, Хранова... Все елитни;) Една песен не са композирали сами! Вместо това в списание Пламъче обясняваше как heavy metal било елементарни рифове на китара:) па таз овца пее само в една гама:) Уникално!

Едни други "срещи" й оформиха професионалната кариера, ама хайде да не се връщаме толкова назад!

Никога не е имала глас и не може да пее, а и е много скована на сцената.

Цяло едно поколение порастна с песните на тези хора. Да са живи и здрави! За всеки творец си има публика.

Харесвам я. Но по-скоро "преди 35 години на сцената". Последните години имаше ли изяви? Цяло поколение израснахме с нейните песни. Да е жива и здрава!