Кевин Спейси е ”изрязан” от завършен филм на Ридли Скот

Кевин Спейси ще бъде "изрязан" от завършения филм на Ридли Скот "Всички пари на света" и ролята му ще се поеме от Кристофър Плъмър.

Обратно в новината

Коментари - Кевин Спейси е ”изрязан” от завършен филм на Ридли Скот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има Видов ден! Макар и след ... десетилетия - "Господ забавя, но не забравя!" Никога не е късно да станеш за резил. Лично на мен, този мазник никога не мие харесвал.

Хляб и зрелище. Прави се нещо демонстративно с цел да се създаде в обществото някакво чувство за "справедливост". Намират се няколко "жертвени агнета", които добре се връзват с целта. Т.нар. "западно-ценностна рулетка". Нещо като Франк Дребин (Лесли Нилсен), когато в Naked Gun извади някаква полираща машина, за да изтрие бенка от задника на някакъв професор, само и само за да докаже, че не е той.

На нищо го направиха кевин, очаква се да му отнемат и еврейските оскари.

Май един гей сменя друг.

Абе, малко като случая на Роман Полански. Онази 13-годишната се направила на 17-годишна и лично майка й я завела няколко пъти при него, за да се домогне до роля. Не мисля, че тези "насилени" хора са точно такива жертви, каквито се изкарват. Всички искат да се доберат до слава и пари и целта оправдава средствата. Само погледнете участниците в Биг Брадър - едни, дето се плюеха по медиите и се обиждаха до вчера, днес - щастливо женени в национален ефир...

И как разбрахте, че тези хора са се оредлагали за слава? Те известни ли са? Това момче на 15г е получило роли благодарение на Спейси? Питам просто. Днес се оплака от него една телевизионна водеща, че се е нахвърлил върху сина й и му бъркал в гащите. И той ли е станал известен? Просто ви е удобно да мислите по този начин, защото го харесвате като актьор. На всички фенове на М. Джексън също така си затварят очите, че той е пфил. И феновете на Уди Алън също и т.н. А всъщност тези хора трябва да си платят за извращенията. Не ги защитавайте, не са света вода ненапита.

то е ясно, че спейси не е цвете за мирисане, ама работата много взе да бие на демонстративен лов на вещици.

За Спейси ясно, но защо хамериканците забравиха за Полански? А за Уди Алън? Та Спейси е цвете в сравнение с тях... Значи не е въпросът в това кой какво е извършил, а в нещо друго. Има нещо гнило в .. щатите...

Честно казано идиотията на американското общество е безкрайна.

Кевин Спейси беше дотук! Жалко, харесвах го много в House of cards! Да се готви Чарли Шийн!

за педофила-изнасилвач-комунист спейси?

Никъде, ама никъде не е обвинен в изнасилване. Имало било опит. Ама това трябва още да се докаже. Аз също мога да кажа, че преди сто години някой чичко е имал сексуални посегателства върху мен, като ме е щипнал по бузката, нали?Има един филм "Салемските вещици", днес е особено поучителен. Става въпрос как се развива масова психоза и срещу невинни по същество хора започва истерично преследване, намират се все нови и нови жертви и свидетели. Това е било през 17 век. Сега е съвсем, ама съвсем същото. 21 век сме все пак!

Всички педали трябва да бъдат разобличени, компрометирани и изолирани!

То вече мъжете след раждането да ги кастрират най-добре. Пфууу, извратени американци

хаха, двамата с Харви Уайнстийн се лекували в една клиника. Със сигурност двама талантливи кинотитани, ще родят страхотни сюжети и филми за в бъдеще в следствие на срещата си.

Винаги една ситуация може да се погледне с чувство за хумор. Ако съберат още малко носители на Оскари в тази клиника, наистина може да се получат чудесни филми. Не гледайте на живота прекалено сериозно.

Еее, тия прекалиха. И малкото останали нормални мъже, които си искат и се държат нормално, ще ги смачкат. Само пийраси ще останат на тоя свят и криворазбрана толерантност към всевъзможните сексуални недоразумения, които роди цивилизацията.

А да бе! Точно пък тия двамцата с Харви са най-нормалните мъже... Особено Спейси къде си е баш гей. Там дето има дим има и огън, а при тия си е цял пожар.

Лечение от сексуална зависимост за 36 х.$! И то за седмица.Ега си изперкалите американци. Шишенце бром , за 3$ върши същата работа. И то веднага!

loyola

Навремето се "справиха" с Чарли Чаплин, като го обявиха за симпатизиращ на идеите на комунизма... Сега и няколкото неудобни артисти и режисьори ги обявиха в секс-посегателства ... отпреди 20+ години. даже няма нищо доказано, но поради нетърпимост ги разкарват.Чиста демокрация!

Връща се ерата на "Маккартизма"! /ако знаете какво е това/

Държавата на имигрантите съвсем се скапа. Да дойде в България тук няма да има измислени проблеми. Каквото и да говорят правото ни е на светлинни години от англосаксонската система прилагана там. Те не познават основни институти на Римското право дори. Право създадено за нация от престъпници. Бързо, безпощадно и не се интересува дали ти си виновен или не. Важното е да има обесен.

общество показа нетърпимост в случая с тоя педал,време е и нашето общество ,да запретне ръкави и да разкараме и ние нашенските педеруги. с принудително лечение,химическа кастрация на педофилите като в Полша и обществена нетърпимост.

Значи объркваш педофил и "педал" както ти се изразяваш. Спейси е педал. А за кастрацията на педофилите си прав

От Холивуд бяха против Тръмп, дали това не е добре разработено отмъщение, хем си го връща, хем вече новини N1 са за холивудски секс издънки.

Жидски истории.

В последните години масово твъдяха, че хомосексуализма не е психическо заболяване. Ето че сега Спейси с действията си опровергава тези твърдения. Не че ще се излекува де! То тая болест е като педофилията - лекува се само с кастрация.

Двата минуса-отзад в аналето.

Кевин ти ли си?