Вижте коя е д-р Огнянова от ”Откраднат живот”

Наскоро лекарският екип на МБАЛ „Св. Кирил“ от нашумелия български сериал "Откраднат живот" се сдоби с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова.

Обратно в новината

Коментари - Вижте коя е д-р Огнянова от ”Откраднат живот” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествена, красива и талантлива жена, която има огън в очите и характер. Няма лустро, а има страст и чар. Перфектна е

мадамата е пълна с живот...

Прочетох по диагонал някои от коментарите и ми каправи впечатление, че се пише, че материалът е платен, че сама си коментира. Жена съм, не следя сериала, но случаймо попаднах на сцена с нея ми.алата седмица и се загледах, казваше на една жена, че бат й е починал..., та мисълта ми е, че това е една Естествено хубава Жена, има нещо, което я отличава от всички приличащи си тунинговани зомбита с кила грим, коси, мигли, цици и пр. Успехи й желая!

Не пише най-важното - има ли някой който я плющи

Хубава жена с много естествено излъчване. Аман от чалга стил и еднакви селски физиономии.

Българинът много трудно прощава успеха.

Всички нормални видяхме, че новината е платена реклама и то на фона на другите новини за далеч по красиви жени с 90 процента отрицателни коментари тука платени тролове пишат уау оу ей колко била красива, а тя не е. Единственото впечатляващо е колко много килограма е успяла да свали от първите епизоди с нейно участие до днес.

От сърце й желая здраве и късмет-чудесна е! Едно много силно и добро попадение на екипа е включването й в сериала. Харесвам екранното й присъствие,чара,визията,актьорското майстроство.Браво и успех!

Искам да попитам, някой възползвал ли се е от нейни услуги на компаньонка - каква цена и какво предлага

Дианче, много странни са ти картините, душа! Сякаш от света на Властелина на пръстените! Не знам защо са те учили да не започваш от очите, твоите картини са живи, но сякаш от друг паралелен свят! Аз много не разбирам от картини, но като актьор си 6+. Странна птица си, но пък оригинална, неповторима. Харесвам те! Да си знаеш!

Мадамата си е супер.Едър й бил кокала, носът й бил такъв.Бе знаеме ги ние тези ,чийто основно занинание е хейтването.Единствена ми забелжка,че подобни сериали създават лъжлива предства за професията лекар,обвиват я в романтичен и нереален ореол.А това в България е най-неплатената ,найнеуважаваната,най мразената от обществото и най _мазохистична работа.

Тази статия явно е платена. Не съм толкова наивен нито сляп.

Вероятно не си нито сляп, нито глух, но изглежда си доста доверчив, ако мислиш, че публикациите за т.н. български "звезди" не са платени...За някои от тях непрекъснато ни информират и то за незначителни неща

Много ми хареса! Доста таланти има тази жена! Тук 80% предпочитат чалгата....така като чета.

Тази жена ,съдейки по многобройните коментари, сериозно е впечатлила посетителите на link.Завидна визия,млада и вече с постижения като художник,писател и актриса.И като правило,забелязана първо от чужди продуценти, и едва тогава от български.Предвещавам й блестяща кариера в киното.

Чак красавица, не е! Симпатична е. Има един недостатък , който е много зле за жените, това е носът и! Моето лично мнение е, че не е подходяща за Вергов. Може би режисьорита така са решили, пък и да им излезе по-ефтино! Харесвам много сериала, ама според мен най хубава е Наталка!

твоето еФтино се пише граматически правилно еВтино - с ВВВВВВВВ. Но е хубаво, че имаш лично мнение, поне е за неща от които не зависят важни за живота неща.

Красива жена ,много добре пресъздава образа на кадърна ,уверена ,лекарка.Илъва спокойствие.Тези нещс липсват на 90% от лекарите.Всички в този сериал играят супер.Малкоме дразни Мария Каварджикова с нейният равен ,монотонен глас.Време е да ,,живнемалко.

ДИР спрете се. На фона на другите коментари и минуси под новините за този т.н. "сериал" в секция "Лайф", коментарите и плюсовете, които са нацвъкани тук будят сериозно съмнение.

Това момиче има типична българска хубост и излъчване. Напомня ми портретите на Майстора. Нищо общо със силиконовите кифли и анорексички. Слава Богу, все още има и истинска красота в българското кино.

Добра е, верайте ми.

Верно, добра кобила е, и аз съм я яздил

Ч...ите не се броят.

Много е надарена, прави невероятни осморки, а как смучеее....

На мен лично гинеколожката по ми харесва

Много усилия, пот и пари, с хепиенд, двамате ш'съ наебът в края..

Дали пък Иво Христов не е прав?!

Има едър кокъл момето

е малка!

Най-вероятно сама си пише големите суперлативи тук. Чак толкова хора да се нуждаят от очен лекар не вярвам. Иначе дори в турски сериал биха й поверили за тази външност роля на слугинчето всяка от турските красавици е по хубава.

Само пълен аутсайдер в живота може да пише подобни щуротии.Видно си на дъното не само професионално,но и личностно.

Много лично ги приемаш нещата Дианке

Не гледам български филми от Дунав мост насам. Но от време на време като им чуя тъпите изкуствени диалози и ми си отщяват за още 20г. Само сценарист с много специални способности ментално увреден може да съчини такива глупости.

Сега е време да спреш и да пишеш коментари за 20 г....

Благодаря , дирници ! След всякаква измет със или без сутиен и гащи , след някаква мърла със или без корем , след всякакви силиконови яги от някакъв брат от катуна , най - накрая една красива жена .... Много успехи и късмет ! Прекрасна е :)

Cтрашно красива жена!

порезната имаща се за звизда каква е що е откъде е кой следи сериали въобще надуват се чеса звизди никой не ги познава

Кой ти каза, че се има за звезда. Доста е интелигентна, за да се вземе на сериозно. Пък и Адрианчето не е написала, че е "звезда". Значи не е "звезда". Обикновена актриса, човек на изкуството, който си върши работата.

Изглежда добре за 40+... И само толкова... Ако се изкъпе и среши, може да я забележа.

Мислиш, че си интересен ли? Глупендър някъф, незабележим и убит от живота...

Какъв ли красавец си ти, представям си. Явно си увреден и умствено, защото тук става дума за сериал и актьори и освен да гледаш или не, друго нищо не ти се предлага.

Това платена реклама ли е? Чак красива не е.

Много отслабна в първите епизоди е поне 10 кг повече от сега да каже как!

Е много е симпатична... Не бях чувал за нея досега.Чужди са ми секви битивита. Но има чар. Безспорно. Много ми аресва...

Прекрасница.Чаровница.Талантлива омайница.А Вергов е просто невероятен.Толкова са вълнуващи,че гледам заради тях и Йоана Буковска филма

Най-сетне да видим едно одухотворено лице! Момичето има магнетично излъчване, даже е много красива!

Ще я мандръсъм много

i ti kaka si se poqvil na tozi svqt. nqkoi e mandrusal maika ti :)))

Хубава мацка, ако чете коментара ми и правя предложение за брак :)

па ти! Ама много си смел...Брей! Марко - Храбрец!

Добро решение е да освежат сериала с нея и Юлиан Вергов. Отлично се справя! В началото добро започнаха с Алексиеви баща и син - страхотна актьорска игра. Интересни образи направиха и правят Радина Думанян , Димо Алексиев и Моньо Монев. След това стана скучен през последния сезон, на някои актриси, не стига че са има дали главна роля, но им трябват и субтитри. А Йоана Буковска е царица !

"Това ще бъде и причината тази седмица зрителите да видят пълното нарушаване на правила в болницата от д-р Огнянова и доцент Банков ... Въйййй, тез май шъ съ тъковът!

Tъ(а)коват се примати като теб, нормалните правят любов.

Може ли да не гледаме и виждаме, а?

Кво стана тия дни, доктора обрули ли сливата.

Ее, много красива. Не съм гледала откраднат живот, но актрисата е красавица. И има невинен, неизхабен и невулгарен вид - нетипично за българска актриса.

Хубава, магнетична жена. Но четвъртата снимка ми дойде в повече :)

Само като и погледнах милионите снимки във фейсбук ми стана ясно що за превзета персона е.

Такива като теб най добре да си грухтят в блатото и да стоят далече от красотата и реалноста!

Изведнъж филма придоби в мен чувството на очакване за следващ епизод иначе беше влязъл в траекторията на посредствеността...Вергов и Димитрова съживиха сценария.Браво и на младия Димо Алексиев и Моньо Монев...уникални артисти...до скоро почти непознати за мен.Другите просто са ми до болка скучни особено Луиза,Наум и Каварджикова.

Нещо много на едро ръсим бомбастични епитети, май ???? В тази шербетена лимонада има само една УНИКАЛНА актриса и това е Каварджикова!!!! Всеки поне малко разбиращ от актьорско майсторство ще ти го каже. Къв Монев, къв Димо, къв Вергов, кви 5 лева бе, човек?

Ама ти разбиращ ли си ? Еее, тогава ще с есъобразим с мнението ти !

Предлагам да си купиш билети за всичките спектакли за следващите 10 години да си се нагледаш на Каварджикова от сърце!

Евалла на това момиче!! С много чар, интелигентност и талант успя да ни превземе като аудитория!! Дано има повече български актриси като нея! Апропо - прилича ми като сценично поведение на Теодора Духовникова , но е с друг чар .

Браво, Диана! Интелект, талант и красота струи отвсякъде при теб!

Филма е доста плосък, някаква бледа имитация на американските мед. сериали като Анатомията на грей и подобни. Актрисата е доста посредствена както повечето млади БГ актьори. Докато се опитват да приличат на някой друг ще си останат в БГ сапунките, иначе хубава реклама.

Ти като че ли си единствения с негативно мнение тук! Лошо няма, но пък е хубаво да се погледнеш отстрани и сам да прецениш какво точно ти самият си постигнал и направил за българското изкуство, наука или медицина например! Къде си ти спрямо тези, които така лесно критикуваш! Жив и здрав!

Явно човек с различно мнение от другите, няма право на токова.

Филмът максимално достоверно пресъздава атмосферата в една българска болница, за разлика от любимите ти американски медицински и други бозарляци, в които освен много пудра и демонстрация на просперитет, толерантност и псевдодемокрация, друго няма ! Има разбира се някои забележки, но на фона на "посредствената игра" на "БГ младоци", те са твърде незначителни. Доста време обаче е необходимо да си прекарал в такава обстановка, за да разбереш идеята, нивото на играта и чак тогава да раздаваш категорични мнения, което очевидно при теб не е така. Засега си гледай американските лигавщини и 'рупай пуканки...пардон- попкорн

Цепеняк!!!