Д-р Денкова: Досрамя ме от изкуствените лица във VIP Brother

Какво накара един лекар по естетична медицина да се възмути от това, което се предлага за красиво в нашето общество?

Обратно в новината

Коментари - Д-р Денкова: Досрамя ме от изкуствените лица във VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е много важно да не си пъхате чужди тела като силикон, филъри и дори туш за татуси, защото започват едни много сериозни здравословни проблеми. изпълнителите на подобни процедури са меко казано престъпници спрямо здравето на клиентите си, превръщайки ги в истински пациенти

от вашата лицемерщина докторке!!! То бива, бива....

Напълно съм съгласна с казаното от д-р Денкова.

Не ние сме ги избирали за мис Плеймейт, нито са ни довели от Горно Нанадолнище да ставаме образец за жена Плеймейт.

Уважаема д-р Денкова ! Безспорно сте права , ама в тоя формат е заложена схемата да участват само уродливи комплексари със сериозни ментални отклонения . Випове /колкото и тъпо да звучи това / няма ! Щото никоя успяла и красива личност не би участвала в тая помия ;))) Шепа меркантилни чужденци-олигофрени се опитват да налагат някакви извратени представи за обществено значими личности . Изобщо не им се получава , затова и рейтингът им е отрицателен. Свидетели сме на последните издихания на смрадливата клоака .

Мъжете в БГ са извратени,те харесват такива жени. Статистика е,че нормални,образовани и интелигентни момичета не могат да си намерят партньори. Те не отварят первезните фантазии заложени в малоумниците.

Лельо - такива момичета няма. Виж си статистиката ама с очила.

За да не се посрами предлагам д-р Денкова безплатно да разкраси Мегз, да видим какво чудо ще сътвори щом е толкова критична към колегите си!

Много коректно мнение на д-р Денкова , в повечето случаи девойките , които ни се представят за " известни " и " търсени " са доста обезформени. Джулиана Гани е като чучело , в предходния сезон имаше една друга никита или милена дето беше толкова грозна , не знам как я целува мъжа й.

Абсолютно! Д-р Денкова е сред най - добрите дерматолози в България, и преподавател , посещава най - добрите семинари и преподава и на колеги. Всичко, което е казала е точно такова, в нейната работа няма това, което беше показано във Вип брадър, естетиката е водеща в дерматологията и ако някой се съгласи да ви разкраси , за да ви превърне в джугани е човек ,без капка умения, поставящ филъри в някой гараж или фризьорски салон. Оставете естетикатаа,показана от тези женици в миналото, и енджито не е ок с постоянното бодене с ботокс всекидневно и фъфлещото мегз също.

Ако не изглеждаха пошло, кой щеше да ги избере да участват !? Откъде лекарката си е наумила, че това е предаване, което "пропагандира красотата". Точно обратното, това предаване пропагандира най-грозното, най-пошлото и най-отблъскващото. С цел разлагане на истинските български ценности.

Права е лекарката, защото водещите, поканените коментиращи, а също и другите ВИП-ове в къщата натрапваха мнението, колко не само красива била Джулка, ами и видите ли разбулила лъжата за силиконките. Никой не каза, че Джулиана се е обезобразила и е грозна.

Съгласен! Само се чудя на Маргарита Хранова, какво правеше там?!

Не мога да повярвам,че това са приказки на доктор естетическа медицина,ми нали това правите докторите от тази област-прикривате недостатъците на хората и ги правите красиви-в този смисъл малко с лъжлив изглед отколкото са били първоначално,но това е довело до това да бъдат естетически красиви-което е целта на естетическия хирург Разбира се се разграничавам от корекциите на Джулиана Гани,които всъщност не са естетични

много си обаркана. красотата е до време, а мозакат до живот. опаковката винаги се изxварля на бокулка, запазва се само садаржанието.

Някоя световно известна красавица да изглежда по този начин като чучело като наште?Джулияна Гани е ужасно грозна,не можеш да разбереш жена ли е или травестит

Na vsichkoto otgore i fafli zaradi izkustvenite dzhuki.

Г-жо, не мислите ли че една Деси Банова би била един хубав пример за всяка млада дама. Естествена красота, без ненужните скрупули и морални пречки, умна, знаеща за какво служат мъжете, образована, работеща. Според мен тя съвсем е подходяща за пример на успялата жена.

Ти пък намери коя да даваш за пример- една тъпа гъска, с посредствено и глуповато излъчване и нулева интелигентност, която и личи от разстояние. Просто е от добре платените ........ясно какви. И това е до време

Ако погледнеш по-спокойно и неутрално на историята на предложената дама, ще видиш че всичко е разположено абсолютно точно във времето.

"""""Много е жалко и ми е мъчно, че естетичната медицина се представя по този начин - вулгарно, разкривено и пошло."""""Ама защо се учудва лекарката,та това е естетическото ниво на българина ,респективно българката.Тя да не иска момичетата да се развиват в областта на науката ?Нека не забравяме ,че в последните 20-25 години ,с много любов и желание беше отглеждан и насаждан у българите- провинциално -месарския и лумпено -дегенератския вкус

Ще може ли младите момичета заедно с техните родители да преценят как да изглеждат, с какво да се занимават и въобще как да разбират живота. Мерси от натрапници, като онази вамп артистка, щяла да бъде за пример за младити. Айде оставете ни на мира, ние си знаем.

На мен пък ми харесват момичетата с тунинг. Защото глупостта и простотията могат за известно време да се скрият зад заучени фрази, обаче видиш ли надутите джуки, пластмасовите сиси и екстеншъните - нямаш никакво съмнение какво се крие под тази буйна грива :))

Няма логика в това, което си написъл. Едно е ясно- видиш ли силикони, в 98% от случаите става дума за простотия, изключения има със сигурност. 1. Силикон в устите- 100.00% простотия, това е ясно. При гърдите нещата не стоят точно така с процентите и простотията, там са двете единици изключение :).

Аз затова написах "надутите джуки, пластмасовите сиси и екстеншъните" - в комплект. Иначе, имам колежка със силикон в гърдите. Много умна и симпатична жена е, силиконът го постави, защото преди това нямаше нищо. Сега са й малки, но си личи, че е жена. Освен всичко останало - постави силикона когато беше на 32 години, зряла и разумна жена, която сама решава какво да прави с тялото си и го прави със свои пари. Пиклите, на които мама и тате купуват цици за бала са съвсем различна категория. А родителите им ... те са от онези 80%, за които говори проф. Иво Христов.

Александра е естествено красива харесвам и кривото си носле, че не е оперирала. Алекс има модерна, европейска визия докато образи като на Малката Джулка в Европа може да се видят само в евтините порно филми. Докато и Мегз и Джулиана са прекалили с операциите и са като карикатури. Не са пример за младите момичета как да изглеждат.

Първо да се научим да пишем, да подреждаме думичките в изречението, а после да решим, че можем да занимаем читателите с нашето мнение.

Крастата е мисия!

Кой ги гледа тия простоии бе, сериозно. +това, Нова тв е чалгаджийска, продажна, антибългарска телевизия, работеща само и единствено за пари, а не за благото на българите, трови ефира с тъпотии и чалга култура. Ако тази помия се гледа масово от българите, значи масово сме тъпанари и си заслужаваме кочината. Иначе всичко е наред :).

добра самореклама

Най-накрая компетентно лице да отреагира на безумията в тази областа! Като за начало може да отнемат правата на д-р Красотата е симетрия (Забравих му името! Женен е за една с обратна захапка, която твърди, че е манекенка).

красива жена

За дебилите толкова, еталон от Божко музея. За естетите, пикли без цици. 100 % уникален професорски, журналистически, телевизионен, държавен, СЕМ-аджийски дебилизъм.

A osven sigurni pari, sporen rezultat nikoi ne komentira ce tova BOLI! to sa injekcii, prevruzki, vuzstanovitelen period ot mesec-dva... i t.n. OPERACIYA- koi normalen ste si pricini tova DOBROVOLNO!

А не те е срам да вземаш пари хилядарки за фейслифтинги и прочие

Браво на докторката! А иначе грозотията и пошлостта, за която говори, е проява на чалгата като интелектуален недъг.

все пак, наи-красивата (алекс) няма никакви "разкрасителни" хирургични намеси, така че има светлина в тунела,

Абсолютно е права жената. И действиетлно най-страшното е, че тези перноси ни се натрапват като някакъв еталон за красота. А въсщност изглеждат вулгарно и грозно.

докторката, срамувай се само от себе си. Хората с такива изказвания обичайно са безсрамници

И таз докторица кат другите. Не е страшно,дали кубиците са 100 или 1000 дали си със зурла или само кат патока Доналд. Страшното е че ти е хрумнало да ги правиш тез неща. ЩО?Ами ВСЯКА ХИРУРГИЧЕСКА намеса реже кожа,артерии и МУСКУЛНИ съединения. Всички тези силикони,като чужди тела трябва да се подменят от 2 макс 3 години. Тоест процедурата с рязянето се повтаря. Срязаната кожа и мускул не се възстановяват. Те просто висват. Така че ако тез були на 20 са гротески на 30+ ще са страшни. Пример Донатела Версаче. Жената има кинти ,доктор може да поръча най-добър. Но той не е Господ.Рязаната кожа и мускул не се оправят. Това обаче докторката го спести.Просто казва елате при мен,че колегите вижте кви вЪ правят. Всички лъжат.Като и тези изкуствени жени.Лъжат,че са това което,силикона надува,а не това което Господ им е дал.

Абсолютно точно. и аз първото, което си помислих е, че се възползва от Джулиана Гани в биг брадър, за да си направи реклама на клиниката и на себе си. Един вид - елате при мен.

а защо не я "досрамее" като гледа лицата на обикновените българки - често СЪСИПАНИ от умора, от недоспиване, от мизерията да не могат да се погрижат за себе си. Седнала да се тръшка за красотата на ТИЯ , КОИТО ИМАТ ВСИЧКО. Ама нали те и пълнят гушката на тая КИКИМОРА.

Минусите са доказателство за това какво представлявате - 80 % сиви.

Тая докторица " обикновени българки" не вижда. Тя, заедно с елита и виповете живеят в свой, отделен свят, който не се допира до света на обикновените хора нито физически, нито житейски, нито духовно.

не мога да се начудя,колко трябва да си проста,да нямаш грам пипе,елементарна обща култура,елементарни познания,за да се подложиш да ти надуят зурлата и други части на тялото.Тези които си причиняват тази пошлост,хайде до една са тъпи,ами нямат ли майки,които да се противопоставят на тази вандалщина.Ужас.като видя такава гъска все едно,имам чувството,че е забила зурлата си в ла.на.Гнус.А и с тези мръсни фитили по косите.Долно,пошло,нехигиенично.Грозно.Отвратително.

За зрителите - погнуса...

Гледането на телевизия е пагубно за днешния динамичен живот. 1. Ако си в динамиката на нещата, телевизията само смуче от теб, разсейва те, пречи ти да мислиш, да спиш, да общуваш с близките си. 2. Ако си извън динамиката на нещата, гледането на телевизия те дрогира, губи ти времето и ти гарантира, че утре пак ще бъдеш без работа.

По-смислен коментар отдавна не бях чела! Подкрепям Ви!

Не знам кой име е казал, че като си надуят устните и изглеждат красиви и атрактивни. Излъгал ги е много жестоко. Даже направо се е подиграл с тях. Още повече ги съжалявам, че не само са се вързали на това, ами са и платили за да изглеждат така. :-)

За мен най-смешното е, че за тези "образи" са си платили и то прескъпо! Едни се раждат грозновати, други си плащат за това ;) Да е жив и здрав д-р Енчев, че стриже така психично болните.

Докторе, като Ва гледам и по вас е играла пилата на естетическата хирургия.

Дали е играла или не - важното е, че докторката изглежда много добре, дори отлично.

Шило

Докторе, да не ти пука. На тях им е все тая, ти се кахъриш! Недей, няма нужда.

"Хубаво евтино - няма" както казват на пазара! Участничките, които визирате са се докарали с тоя външен вид защото не са имали достатъчно средства за да изберат добър хирург! Но са смятали, че с една такава промяна ще привлекат по-атрактивни за тях мъже. А униженията на които са подложени в Биг Брадър заради пари мисля, че потвърждава това.

Абе не е само до парите! То и супер доктор да си позволиш, ако трябва да се вкарат 2 кила силикон в устните, ще стане свинско.

Докторе и ти ли гледаш тази простотия, че я и коментираш?

При население от 80% дебили е нормално!

А, някой се обеждат като им кажат че са дебили!!!

Не само на вас ,да допълня -от маймунджолъците и.

Мен пък ме е срам, че тези парцали ги титулуват като Випо-ве.....Младото поколение ги гледа и си изгражда неправилна представа затова, какво е да си успял.

Самото предаване е срамно,без оглед на това какви са лицата и дали участниците в него изобщо имат някакви лица.

Така е, от година на година става все по-гадно. Сигурно след две-три години ще карат виповете да си ядат изпражненията , ако не искат да им спрат храната.

Обикновени женици като Angelova по-долу да не злобеят. Друго си е да го вка.раш между две едри и щръкнали ц.иц.и.

Ъъъъ... ти вземи първо научи къде точно се вкарва,пък ците после ги мисли

ти разлика между фтболни топки и цици правиш ли!?

права е.това,което ни показват е пошлост и вулгарност.гавра с чивешкото достоинство. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вип брадър- ТЪПО ЗА ТЪПИ.