Бебе се оказа най-големия конкурент на вуйчо си

28-годишният нюйоркски модел Аристотел Политес се сблъска с най-жестоката конкуренция - 18-месечния си племенник.

Обратно в новината

Коментари - Бебе се оказа най-големия конкурент на вуйчо си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Горкото дете, толкова малко, а вече толкова грозничко.

Учуден съм от решението на майката. Снимките на вуйчото са несъмнено сексуално провокативни. Каква е идеята да сложиш дете снимката на мъж само по слип с подчертано издут пакет?

Уйчо Политестис добре е напълнил гащите с топки.

това са екстеншъни.

Или филъри?

Абе и този този е един вУЙЧО!

То, милото, уеко гроздобойниче, ама е сладко иначе де.

То па вуйчо му един модел... Бебешокът е много по-сладък!

Тая майка вместо да помисли първо за здравето на детето си, седнала да го снима. Детето има проблеми с очите, вижда се от снимките. Малко е и ако се лекува навреме не е стряшно. Но тая кукундела мисли как да стане популярна в Инстграм, а не детето й да е здраво. Като поотрасне малко ще му се подиграват че е кривогледо, ама то майката е за бой.

Тия няма начин да са роднини! Баткото е бай Мангал, църен и космат. А детенцето е монголоидно и доста грозновато, но в никакъв случай не е от маврите, като Иван Костов!

този е индийски идол , а журналистите са много тъпи парчета. новината е отвратителна!

Не съм от хората, които се умиляват от снимки на бебета, котета , кученца, пухчета и т.н.Поне разбрах за съществуването на вуйчото!

papion

Ама много космат тоз модел, а малкият е сладур.

сигурно не е гей

Кой?

Дете като дете, да не кажа дори малко грозноватичко.. А за Фикито нямам думи..

Страхотни снимки с много настроение, кефиш се като ги гледаш. И двамата са големи симпатяги. Малкия е сладур и 1/2. Той сякаш осъзнава какво целят снимките и е влязал в роля. Браво на майката!

Я, Фики имал брат.

Вуйчото е смешен, ама дребното си е Хелоуин отвсякъде. Много грозно бе!

Това дете май страда от някаква рядка болест!

Какво става с белия свят, накъде вървим в нашата хуманоидно-добросърдечна насоченост? Махнете веднага снимката на това невинно бебенце от долнопробните рекламни ексцесии на развратния му вуйчо! Как е възможно това същество-псевдовуйчо с неопределен пол да има наглостта да се показва по омачкани гащи сред цивилизованите естети? Само аз ли видях кремавите лепкави петна по мръсното му бельо и бездънно се отвратих от тяхната смрад и воня?! От какво са те? Къде сте честни жени, къде е вашата будна съвест и девствен морал, за да осъдите това развратно падение? Не знам как ще притворя очи тази нощ от тази брутално-унищожителна гледка на десетките актови грозно-натрапващи се псевдоснимки!!! Другарю Макаренко, излез от гроба и възкръсни тозчас! Нека твоята шавливо-шареща сопа погали "нежно" изхабеното от креватна клатенетика тяло на този перверзник и му остави повсеместни татуировки по разплуто-женствената му осанка! Разюздани незадоволени съфорумнички, вие пияни ли сте или дрогирани с тежък наркотик - къде видяхте плочки, къде съзряхте мускули и вирната "чушка-капия-сиврия"?! Пред моето остро като на кондор зрение се подаде едно нефелно чушле, което породи в изстрадалите ми дебри жално състрадание и изчезна светкавично някъде в небитието... Как е възможно това квазимодо да има стотици хиляди последователки в нета? Този преждеврменно състарен чичко едва ли е на 28 години, неговите дебели, нелепо боядисани вежди внушават една неопровержима сенилност и старческа деменция в предпоследен стадий. Тази деменция кореспондира умело със склеротичната девиационна насоченост на Армани, който в пристъп на ярка маниакалност го е набутал сред сланинесто-грозноватите си модели, бродещи на другия бряг на желанието. Нямам думи, с треперещи ръце посягам към шишенцето валериан, което се разтваря нежно в моята бездънна паст.

Ха ха ха.

Е тоя път си надминала и себе си :)))))))

Детето е грозничко а вуйчо му е нелеп. Това ли сега е модата?! Вуйчото прилича на някакъв Борат с мускули;)

И двамата са доста чернички като за гърци, ако името е верно преписано. Самите гръци недолюбват черньофците. Ценят белото. А тоя 'модел' отгоре си изглежда съвсем като арабин, с типичния закривен и увиснал над устата гулем нос. Откак разбрак как арабите се прикилифещват към гръците, с надецдата да минът за бели...ама семката им се познава винаги. Ноо са различни просто.

Тялото му е перфектно и е без анаболи, може би затова злобееш?

Модела не е ли Nyles Dimarco? Какъв Аристотел.

Така или иначе е гей икона, както и да се казва. Мъжете, които се снимат по гащи са популярни единствено сред други "мъже"

Браво на младежа. Я колко е младолик за 18 годишен :))) Сигурно като стане на 60 ще изглежда като чичо си :))))))))

алоуууууу -ДИРА-- спите ли бе, редакторите???? НЕ 18-годишен племенник, а 18-месечен племенник като преписвате от интернета полузаспали през нощта, за да публикувате в сутрешния ДИР -- поне си отворете едното око, че правите грешки!!!

Явно по двама вече "пишат" новините. Единия пише текста, другия слага снимките. Тоя с текста не е погледнал снимките и... :)

Ужасно си приличат.

А каква е тая перверзия бебе да се сравнява с мъж,известен с това, че жените (и някои други мъже) се възбуждат от разголените му снимки???

18-годишен племенник?!? Повече ми прилича на 18 месечен, но щом дори в заглавието сте го извели ще ви повЕрвам. хахах :-D

18-годишен племенник?!? :-) По-скоро прилича на 18 месечен, но щом дори в загалвието сте го извели ще ви повЕрвам. :-D