Брижит боса и в ”Луи Вюитон” в Абу Даби

Mиналата седмица Еманюел и Брижит Макрон посетиха Абу Даби.

Обратно в новината

Коментари - Брижит боса и в ”Луи Вюитон” в Абу Даби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... & се превежда като "на митю питона"...

пък се чудя всички ли са толкова тъпи, че не виждат и другите боси на снимките? Или ей така, в опит да се издигнат в собствените си очи колко са висши? А си стойте в панелните дупки!

Прочетете статията бе хора, защо сте толкова прости бе, българи!

Дайте едни обувки на бабето, че на тая възраст ако настине ще й е за последно!

Какво значи Марико и Мариконе на френски или испански език, ще съм много благодарен ако някой ми каже

Мисля си че е педюга или педал но не съм сигурен, на някой може да му звучи и като редерасист

Не проумявам защо когато европейка-християнка отиде в мюсюлманска държава, от уважение към домакините покрива косата си с кърпа, а техните жени, когато са в Европа, не свалят традиционните чаршафи, с които се покриват. Те не уважават ли нашата култура, която отдавна е преодоляла средновековното отношение към жената?

Оctavius

А истината е че не само Мелания Тръмп, а и Марин Льо Пен отказа да сложи фередже. И какво стана? Нищо. Не могат да й наредят. И всички европейски жени, които уважават себе си достатъчно, отказват. Ама когато някой не смее да си отстоява интересите, а моли за пари, примерно, кляка показно...

Ами покрила си е косата с кърпа, когато е влезнала в джамията. Извън джамията в Адбу Даби всеки си ходи както си иска. То в тази джамия и за мъжете има добре регламентиран код - дълъг панталон покриващ глезените и може къс ръкав, добре покриващ рамото. Това ако по ръцете няма татуировки. Ако има - пак дълъг ръкав. По дрехите не трябва да има изображения на хора или животни. Даже пумичката на "Пума" не се допуска - лепва се отгоре едно тиксо. И ми е интересно в Гърция дали жените влизат с непокрити глави в църквите или само за манастирите в Метеора важи почти същия правилник за облеклото?

... виж ся... едно е да искаш да се покрие главата/косите... друго е - да забраниш забрадките - кво да правят бабичките на село?!...

Франция е мюсюлманска държава, затова и Макрон е облечена по съответния начин!

Къде е прикритият хомосексуалист - мъжо ѝ ?

Тази госпожа е много красива и стилна. Поздравления за Брижит Макрон, великолепна жена, пък нека споменават възрастта й колкото си искат!

Честно казано, малко ми е тъжно, като я гледам. Опитва се да изглежда добре до младия си съпруг, но истината е неумолима - нищо не може да скрие разликата във възрастта. Вижда се, че е възрастна жена.

... & Mанчо е голямо момче...

голяма новина, от, "малолетен" Hовинар: г-жа Mакрон, била боса,в храма???? Aми, те всички араби и будисти и турци влизат боси в храмовете си!!!!! хахаха...Tози "журналист" който е написал, тази глупост, да го попитам: Tой, гол ли влиза в банята си, или се къпе с балтона!!! и за тази простотия са му дали пари????? Eга ти, "новинаря"!!;))

В будистките храмове също се влиза бос. Който е влизал знае. И то е първичното, защото будизма е много по-стара религия от исляма. А ислямът прави една компилация от всички по-стари религии и може би взема най-ретроградните, най-сексистките, най-мракобесните акценти от тях. Целта е мъжът, господарят, шейх или халиф и Мохамед да са привилегировани. Както виждате това се харесва на разни мързеливи примитиви!

как може такова себеунижение -да не би тия като дойдат в европа да си свалят шибаните забрадки та наите трябва да си слагат тая глупост на главата -това трябва да спре -браво на мелания -тя единствена показа класа и висота на духа и достойнството!!!!!!

ами дори и в християнския свят жените си покриват косата, когато влизат в църквите не е като да е сложила фередже. иначе въпросната джамия е върха на кича както всичко в емирствата. но те ще направят една грешна стъпка и ще спрат да съществуват.

Аз не си покривам главата, когато влизам в черква. Покривала си е главата баба ми, за мен това е символ на подчинение.

Абе селски, никой не ходи забулен в Абу Даби. Тя е в моската им, за това е с шал. Пообиколи, поживей навън па тогава злобей. И Мелания ще се закрие, ако иска да им влезе в моската иначе шута.

Голям смях беше!- че бяхме боси е ясно, но като ни се приходи до тоалетна вътре в джамията си викаве: - как боси в тоалетната? Като влезнахме вътре/ в тоалетната/ си вземаш чехли наредени на рафтове и си вършиш работата и пак - обратно - на рафта! Тоалетните бяха по-чисти от мавзолея на Г.Димитров или от Министерски съвет!!

А имаше ли дамска тоалетна? И пак с бърдуче ли е или с по голям леген? Щото при нас, в Жинзифово, жените нямат работа в джамията. (Знам, знам -в Жинзифово няма джамия. Ама ще има)

Имат дамска тоалетна. В тоалетните има хартия и един компактен душ. Кой както предпочита. Вътре е толкова чисто, че спокойно се ходи и бос.

А жените смеят ли да се смеят публично в компанията на чужд мъж? А, да вярно, там даже има леки проблеми за жената, ако дори погледне някой, освен "пазителя".

В джамиите ходят боси.кво толкоз...

Тръмповица не си тури забрадка в Саудитска Арабия

Ами, отстоява си религията и еманципацията жената. Арабите, като отидат в САЩ или друга християнска държава не си свалят чаршафите, нали така.

Нищо не отстоява, а става дума за финансови договорки между САЩ и арабите, което води до известни екстри за американците при визитите там.

Ако беше пробвала да влезе така в джамия, можеше да й излезе късмета, че като нищо и на Тръмп! И после глей какво става!