Плевнелиев потвърди връзката си с Деси Банова

Бившият президент на България Росен Плевнелиев потвърди слуховете, че има романтични отношения с водещата на "Времето" по "Нова" Деси Банова.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев потвърди връзката си с Деси Банова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чехльо все под чехъл си мечтае. И нов намери бързо, те това е.

Тоя прелита,като пеперуда от цвят на цвят,като една мъжка простит*ка. Връзките на таткото-партиец на Вероника го измъкнаха от калта, после подкара познанствата на Юлианка с Поркопьо,интересно ми е,от тази какво очаква да се облажи. тя,освен лице,друго не може да даде.

Уредена жена украшение за гей! Класика в жанра!

Семейството и децата са свято нещо, забравихте ли? Скапахте по едно семейство, а Роско даже второ, а бил "обединител", на какво? Това де то го вършите на сред мегдана, като селски идиоти, нито е за хвалба, нито за показване.

си намерило похлупака, много са жалки макар и да имат пари

УЖАААССС!!! АМА КАКВО НЕ Й В РЕД. НА ДЕСИ? С ТОЗИ ПЛАЗМОДИЙ....

Парите често са проклятие,но такива като Деси трудно го проумяват-обикновено,когато е късно. Юлияна: с парите и имотите дали е щастлива? Презадоволен живот не значи щастлив. Иди им обяснявай на кухите лейки,литнали към "братски" Дубай всяка седмица-да гонят михаля!

човешки взаимоотношения измервани в квадратни метри и банкови сметки не водят до нищо.

Ако си мислиш, че пачките и имотите правят Плевнелиев по-малко идиот, много се лъжеш. Вземи акъл от предшественичките си Вероника и Юлияна.

papion

В тая работа никой не е за жалене. Десито си оправя живота, защото Плевньо освен пари има и имоти, а и шета в къщи. Той пък се обзавежда със жена свикнала на медийно присъствие, а не като бившата да се крие, млада е, хубава е и ще народят дечица.

Няма да се учудя вече и от Big Brother да ни се кикоти.

Не е първи, няма и да е последния случай на нова връзка, включително и за политиците, включително и за президентите!

Братя българе! Надежда всяка тука оставете! Няма да се отървем от нашата Пастирка скоро. Затова ще си останем стадо. Ще продължат да го натрапват-независимо как,независимо къде/което ме подсеща и за други "герои на нашето време"/. Все си отива и все не изчезва. Като прощалните му интервюта,преди да предаде властта. Не едно,не две,не три...Като се започна едно прощаване-и така до края на света... П.С. Мен лично ме досрамя,когато гръцкия "Етнос" излезе на първа страница с имението Му в Халкидики.Важното обаче е,че той/те/ няма/-т/ подобен проблем.

И от кога е срамно да имаш имение?...и теб точно от какво те хвана срам? Или по-скоро изпитваш завист? Бъркаш срам със завист, а това са две съвсем различни неща.

Ти да не бъркаш завист със срам? От кога е срамно да имаш имение?....тебе лично от какво те е срам, че нямаш имение в Гърция ли?

Много е вероятно Плевнелиев да си плаща за реклама, да се лензи с тази хубавелка. Така успява да влезе в новините . Мъдрите му съвети към новия президент станаха банални, а с тази женица ще го забелязват, снимат, отразяват, коментират и т.н щуротии, за които е петимен.

Такова облекчение! Повече няма за каво да ме е грижа, това просто е чудесно!

Наполеон,беше казал нещо за жените.Май се сещате какво.

двете трябва да си намерят и мъж в скоро време.

да е закъсала една жена за да вземе до себе си това "мечещо" мекотело?!

Рошко е толкова жалък, че на 51 години си купува пиар, за да изглежда мъж. И това мекотело ни е било президент!???? НАРОДЕЕЕЕЕ????

се е разделила с бившия си определено заради несходство на....вилите!Онзи със сигурност няма такава на Халкидики!

И не само вила. Плювнялиев е много, много напред откъм пари, направо си е милионер, официално. За любовта на десето какво да кажем- хич не е меркантилна, първоначално беше с някакъв шев на мобилен оператор, после този бившия от снимките, и сега плевнилиев.

Е ,нека са щастливи хората.Живота е за двама, така е устроен.

Ама чекай малко, Рошко още не е се омъжила.

Фалшив герой.

ПИТАМ СЕ,КОЛКО ЛИ ТРЯБВА ДА Е СЪСТРАДАТЕЛНА ЕДНА ЖЕНА ЗА ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ТАКЪВ СМОТЛЬО,ИЛИ ПЪК И ТЯ Е СЪЩОТО НИЩОЖЕССТВО

И тя е - от Деси винаги е лъхашо на скука. Наистина са много хармонични

макар и за пари не ми се вярва да може да изтърпи това чудо до себе си

Прекрасни!!! Успех!!!

Аз пък прочетох хронична връзка!

И досега се питам кой е "прекрасния мъж" , който е срещнала Банова.Това че има хармонична връзка с Плевнелиев все още не дава отговор на въпроса.

Ма, кой го интересува това, бе!?!?!

Тоя умира за медийно внимание. Няма друг бивш президент дето така да се ръга на всяка манджа мерудия да дава акъл на сегашния. Хич не ми пука и с коя е.

Мъжът по принцип не може да стои сам. Плевнелиев понесе един от най-тежките удари на съдбата-смъртта на детето му. Това е прекършило брака му с майката на сина му. Това ,че не е ходила в президентството,а е предпочитала спокойствието и дискретността,заради децата си е разбираемо. И някакси го е предчувствала. Сега Плевнелиев има нужда от утеха. Той е богат,много богат. Десито е самотна майка. Тя има нужда от съпруг и подкрепа. Намерили са се. Защо съдите хората без да сте на тяхно място. И ако е за политика,да Плевнелиев и Десито са по хубава двойка от сегашния президент и съпругата му.

Този коментар е част от пиара, нали? Оставете политиката и имиджа, да наблегнем на личните качества и неволи на ЧОВЕКА Росен и МАЙКАТА Деси. Добре.

Мале голем мъж! Как няма да е богат, като и той слугинуваше на американците! Офшорко! От това е богат, ама нали парите не миришат! И ако е за политика то сегашния президент ще бъде доста по успешен, а не вързано там магаре!

Питам се, ако например Валери Петров и Радичков са хора, тези двамата какво са?

Имахме си президентска единица, сега си имаме президентска двойка, и ще си имаме (бивша) президентска тройка. Каката добре се развива - първо известни, и не толкова богати, после - богати, но не особено известни, и накрая - известни и богати. Полът няма значение.

до оня ден четяхме за златки... коя от коя по куха и по первезна.минахме на десита- те са с повече сиво вещество и се въртят около призиденството

Не одобрявам Плевнелиев като политическа фигура, избягвам да мисля, че е бил президент. Но в крайна сметка е бил! Може ли медиите толкова нечистоплътно да го размахват няколко дни като мръсни гащи с тази новина, която и по съдържание и по форма е нечистоплътна. Кога най-сетне ще проявим някакъв стил и хигиена на взаимоотношения да му се не види?! Това ли е отношението на медиите към бившите български президенти, които са с добра международна репутация уж!

Душице, той сам иска да е в медиите, бутат го нарочно, това ти е следващия премиер.

Дир-а, много сте го закъсали щом неграмотни редакторки ви списват материалчетата. Ако Адриана Пейчева има пипе в главата си нека види къде й е грешката.

Хармонична е връзка, когато си със шушумига, но убеждаваш него и другите, че си с мъж.

Не можеш да размишляваш, не ти се получава!