Учени разясниха защо се влюбваме

Полски учени от университета във Вроцлав разясниха еволюционните корени на любовта.

Обратно в новината

Коментари - Учени разясниха защо се влюбваме | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като си влюбен *ибаш безплатно.

Интересно, ако ти си вклюбен, а другият не. Това как се обеснява D-)

карма, баце

Най-хубавото на влюбването е, че както идва внезапно и те вади от равновесие, и се наслаждаваш на манипулирането от любимия, така и изчезва внезапно, учудващо лесно, и си отново свободен, щастлив и благодарен за красотата на света, който ни е даден :-) До следващото вълшебно влюбване.

Фройд отдавна го е открил - влюбването не е нищо друго, освен надценяване на сексуалния партньор. Казано на езика на природата, влюбването е механизъм за осигуряване на продължаването на рода. Ако нямаше влюбване, предвид удобството да си сам, свободен и независим, продължаването на рода щеше да е под въпрос.

Не знам на тия полски учени дали им плащат ама и колкото на тия нашите от Бан им е много!

асам влюбен в чинка ми има огромни цици като пъпеши са

виж я сутрин, като стане да иде до тоалетната, и ще ти мине!

Простия до шия.

Щом учени бъркат любовта със сексуалното привличане, значи са "уникални учени". На някой незадоволен комплексар му хрумне някаква идея и става водеща новина. Не върви на добре света !

Извинявайте ама някакви си хорица си събрали пари и отишли да се забавляват в Африка. И на тях ли им викате учени. И какво голямо откритие са направили, че ние май нещо не сме се усетили без да ходим в Африка. Основната разлика на живите от неживите същества е, че могат да се хранят, растат и размножават. Евроатлантиците през 1968 година направиха едно велико откритие, свободната любов. Да се чудиш как техните родители и прадеди не са се сетили толкова хиляди години, че е толкава хубаво да правиш свободна любов. И резултатът е видим, стопяване, изчезване като вид, завестване с по-приспособимите арабско-турско-циганско и пр. население. За които любовта е умножаване на потомството.

Това е заложено в гените. Питайте Твореца, но иначе и сами може да си отговорим, но истината след 35год. Мнението ми е, че сме дебили. С мнението ми не обвързвам никого.

Някоя или някой ти е по-интересен от другите, Привлича те начина й/му на мислене защото си видял нещо от себе сиИ външноста те привлича такава каквато е.и макарче секса не е най важното без пасване на двама партньора в леглото няма как да се случи влюбване защото хората сме физически същества с полов нагон който е дълбоко първичен.И да,ако два обекта на такова влюбване останат заедно след около три години тръпката между тяхзапочва да изчезва и започват изневерите.

Умен си като полицай!

ти па оти си много умна и убава си бездомна

Всеки се влюбва, въпрос на късмет е двама души да се влюбят един в друг.

А, късмета на какво е въпрос?

Не знам. Аз ако знаех, щях да се опитам да имам постоянен късмет.

Ето, сега ако знаех как да имам късмет, щях да направя да не ми цъкат минуси. Явно отговора е, че има тъп*ци (мъже и жени), на които не може да се влияе с добро.

А бе то това е ясно, но дори и при този късмет, нещата пак могат да не потръгнат. Ако знаеш защо, кажи.

Защото Бог вижда, много по-далеч от теб/нас и грижата му за всеки от нас е много по-голяма, отколкото ние заслужаваме. Така често ни изглежда, че ни сполетява нещастие и едва на по-късен етап от живота си сме благодарни, че някога не е станало по нашето желание.

Ако има истинска причина, защо се влюбваме, не би било влюбване, а сделка. Причината, поради която един човек се откроява и завладява съзнанието ни ще остане неразгадана, колкото и да упражняваме ума в тази посока. Дори и ако се опитваме да обясним с хормони нещата, с химия, пак има някаква тайна, защо точно определен човек в определено време кара цялата тази химия да сработи и да ни направи щастливи. За съжаление причината за загубата на любов я знаем, егото! За някои хора, егото и собствената им личност стоят на първо място и там любовта няма как да бъде събудена.

любовта е дар от Бога. останалото са животински инстинкти и условни рефлекси, тип "кучето на павлов

на природата да ни накара да се размножим, което може и без нея, но е по-приятно. По американските компотки и сапунки му казват "романтична среща".

Либофта е поетична категория. Присъща на пуберите. Еването не е либоф.

Тя е начинът за постигане на хармония м/у мъжкото и женското начало и връщане към андрогенното състояние на първия човек.

Жената не се впюбва !!!

явно ти си жена и говориш от първо лице щом знаеш толко сигурно

Така както е представено, това изследване само изброява последствията от влюбването, но не и причините за него.

Те тия учЕни им е мътно - бъркат причина и следствие.

нема любов вече, сред младите. има само пари... гледам ги 40+ са с яко разводи и те. за тея надоле нема кво да се приказва... язе си работя на моят тезгях, понеже сам голем майстор и на голем тезгях работя, къде през ден, къде секи ден. така вече 22 години вече станаха. тава е рецептата. нема омръзване. секи път е като за пръви и последен пат. обичам си работата... тава е!

Не искам да те разочаровам, но на жена ти отдавна й е писнало от теб. Но вече няма къде да ходи, а и е по-лесно с битовизмите, когато ти наливаш в семейството.

Началник

ела да те опъна и теб и да прецениш?:-))))

А колко пари са взели тия "учени" за тъпото си изследване?

Коментарите са на 80% дебилски- не че хората са такива в същото отношение, да не вземе пак някой да се засегне...ама коментарите са си към 80% дебилски.... Те, разбираш ли някакви аборигени изпитвали силни чувства и любов, и сега силно развитите българи коментират какво пошло нещо е това в действителност - мъж да обича жена!!!...Какво да се коментира?! Кой е опустошеният -простеещ и кой е развитият?

Прочетох всички коментари - най дебилски и злобен е твоят. Статията и "изследването" също са дебилски, разбира се ако не приемем че този форум е за деца от забавачката

племето хадза затова е успешно! завладяло е целият свят

Преди поляците обясняваха за разплождане като зайците, сега анализират влюбването. А този с коментара под мен би се влюбил и в надуваема лодка.

Ни се ибе

От един войник го зная.

Тоя войник май не е знаел пърди ли му се, ибе ли му се.

А тия учЕни питАли ли са Мара отварачката и Тоца крокодила, като видни експерти?

Човек се влюбва, когато особено много му се чука с дадена жена. А жената се влюбва в мъж с много пари.

И жената е човек. Чукане, пари -> няма как да ти се обясни влюбването на достъпно ниво.

Аз познавам един дет се влюбва във всичките си клиентки. И все си ходи сам. Къв е тоя, влюбен го раздава.

Това, ако е реално, звучи като психологично отклонение. А сигурен ли си, че е наистина влюбен или волно или неволно симулира?

Не сте прав. Жената се влюбва по същата причина която и мъжете.

И защо тека все негативно към либоФта. Защото имаме задачка платена да пропагандираме безнравственост, безморалност, и безродие? Бездетеие, ебателност, и липса на отговорност към покулението? Я пак статияв условно наклонение към положителните обществени нагласи, че ви записвам.

Ivan

Не се ревнувайте а се редувайте!

И защо тека в условно наклонение.

Влюбването е маниакално състояние да правиш кекс с някой , който след това ти става скучен !

Изпитвам истинско задоволство от коментара Ви! Ще си позволя да Ви цитирам за в бъдеще!

И все пак факт е, че този от двамата, на който първи му доскучее - е по-тъп. На умните хора не им е скучно никога - и как иначе, щом любовта не е единственото им занимание. Те извличат максимума от всичко и не могат да се наситят на всички тези обикновени и чудесни неща, които отегчават за нула време глупака.

Колкото и умни и изобретателни да са влюбените , накрая започват да се повтарят и връзката се изчерпва . Обикновено и най-пламенните връзки започват да охладняват след 3-тата година .

Полските учени вървят по стъпките на британските с изследванията си.

Влюбваме се, 'щото ни се прави СЕКС!!!... 'Айде стига с тези глупости...

Доста неочаквано за "лайф"! Но все пак поздравления! За изключението - че не занимавате хората с простотии.