Роботите ще оставят жените без секс

Увлечението на мъжете по секс-роботите ще доведе до това в близко бъдеще жените да останат без секс, прогнозират канадски учени.

Обратно в новината

Коментари - Роботите ще оставят жените без секс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна е така. Подарете на любовницата си вибратор и няма да ви потърси.

О... Истински се посмях на коментарите! Развеселихте ме от сърце!

Добре е, че се смееш, лошото е, че нямаш лично мнение по въпроса.

Никоя жена не пере вече на ръце, а с пералня. Същото става и със секса. По-добре с робот, отколкото: "Не мога сега", "Няма ли да ми помогнеш", "Как си с оралната любов, обичаш ли я", "Днес не съм във форма , имах проблеми в службата" ... Секс без оргазъм си е мъчение, неудовлетворение или започната и недовършена.

Некви лелки под мен са се развихрили. На мъжете не им се прави секс с вас защото просто не ставате. Приемете го и беж на виброметъра.

Е, то статията е точно за това - някакви полуживи чичковци, които за нищо не стават и на жените не им се прави секс с тях. И така чиче, беж към виброметъра.

А на мен не ми се прави секс с мъжа ми. Отдавна не става за нищо. Бих си взела робот веднага.

Ас сам дефстфен,и мого ми са ибе рубот.

Както пишеш, ако така и работа вършиш ... и робота ще ти откаже.

Ами това е целта бе хора. Не схванахте ли посланието - белите хора са подменяни, дори кралските фамилии са подменяни расово. Това си има термин и име - нариче се расова чистка, или етническа подмяна. Ми четете си генетиката бе ора! До 3 кралски покуления, целта е да сложът черен африканец на британския трон, както сложиха ЧЕРЕН мусулманин за кмет на Лондон. Не разбирате ли, че ви унижават и тормозът нарочно. Не, не е грешка, нито е случайно. Нема нишо случайно, и пасва на идеологията на зионизма/куманизма/фашизма, и трите, са производни на Талмуда и юдаизма. Дума по дума са преписвани едно от друго, като идеята е да се фкара расова подборка на хора и да се докара генетичен контрол и да се заличи джендър идентификейшън-а. Демек безполови хора за слуги, когато самите зионисти ке се размножават както те си искът, с нашите гени и поробвайки ни. С пълен контрол на гените на човечеството, те могът да си избирът кото искът. Останалото ке биде размножавано за целите на робството. Дистопия точно както в '1984', дума по дума, се едно са преписвале от Оруел.

Британската империя е направила толкова много поразия на света, че няма как да не се самоизтреби накрая. Както е казал народа - да би мирно седяло, не би чудо видяло! И още "Блажени кротките, защото те ще наследят земята!"

Разработчиците, прости неудачници и педофили естествено се стремят и "прогнозират" че ще завземат пазара, тук се иска здрава реклама и агитация. Аз пък произвеждам лук и прогнозирам догодина лукът да измести картофите, иначе лошо. Как пък не нацелиха физиономиите на рОботничките, всички имат противното resting beach face. Само на откаченяк ще му стане от гумено дърво.

А моята прогноза е, че няма да има нужда и от роботи, свърши тая, мъжете не могат и не искат да правят секс. В природата е така, нямат либидо индивидите, които е безпредметно да се размножават.

Жените ВЕЧЕ са останали без секс. Порното е свършило своята работа - на мъжете не им трябват роботи докато имат под ръка интернет и добрата стара Пенка - дясната ръка. (По ирония на съдбата пък, дори порно актрисите остават на сухо, те получават секс само когато са "на работа")

А това рефлектира върху поведението на жените, останали без мъжко внимание. Понеже са нещастни и озлобени, те по всякакъв начин си отмъщават на мъжете и с лошото си отношение и липса на уважение всячески ги комплексират. А комплексарите се заравя още повече в чекиите и така кръгът се затваря.

Не е извън темата и не съдържа спам, но мнението е скрито.

Ами те жените го започнаха. Еманципация, мъжки момичета, дилда и всякакви играчки да си масажират и чешат органите. Започнаха да се правят на прекалено недостъпни и да гледат по всякакъв повод да осребряват интимността с мъжете. А ако не е осребрят има шанс да ви осъдят за сексуално посегателство само от един комплимент. Нещата толкова много се изродиха, че май е дошло времето да приключваме с човечеството... За съжаление нещата не са никак добре. Къде отидоха човешките взаимоотношения?

Ама който иска да си еве железа уе, аз ше си клатя добрите, стари, добре познати утки ич не ми пречи, че някой си пъха онаа раота в гайка за ключ 80ти номер

Те отдавна са повечето роботи, но менте - силиконови цици, напълнени с гел устни, залепени перуки, мигли, нарисувани вежди, цветни лещи, не могат да говорят, а телефоните им мислят вместо тях. За секс - пускаш монети в автомата. Броят на програмите и свободата на движенията са силно ограничени.

Безалкохолна бира,безкофеиново кафе то остана само това-гумени жени.

Т.е. няма да се произвеждат мъжки роботи с чеп, способни на безконечни секс сеанси ли? И от които не се зачева и не се хващат венерически болести? Новината по-скоро е, че в обозримото бъдеще на простолдието ще му бъде предоставена поредното обсесивно средство , което да ги превърне в онанисти фетишисти.

По последни данни роботите с чеп ще бъдат все по-предпочитани от господата. Естествени хормонални изменения и ги тегли, какво да ги правиш...

Luna0102

Последната снимка сигурно показва новият вид семейство- психично болен с разкрачена неотказваща. Макар че куку или не, ако няма с кого да се скараш то живот ли е?!