Лейди Амелиа Уиндзор се появи в прозрачна рокля

Избираната за най-красива кралска особа лейди Амелиа Уиндзор отново събра погледите.

Обратно в новината

Коментари - Лейди Амелиа Уиндзор се появи в прозрачна рокля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това вече не е новина, виж ако се появи с балтон ..........

О, времена, о нрави! Доживяхме една наследничка на английския трон (макар и на 36-то място) да ходи облечена като уличница. Само преди 2-3 десетилетия жена като Амелия щеше автоматически да изгуби титлата си "лейди" - защото една ИСТИНСКА лейди не може и да си помисли да си показва ци-ците и задника в прозрачни дрехи.

Лейди не лейди, мурвата си е мурва.

Бая се уиндзорихме докато изберем някоя от наличните особи за красавица.

Ама той този Уиндзор си е на г..а на кралството, както да се облече младото, на дъртата и е все тая.

ли е мнението и отношението на Кралицата към тази "Лейди"?

Това вече си е изисканост. Нищо общо с нашите фригидни селски кранти с дънките, високите курвенски ботуши и недоразвитите мозъци......

Красиво момиче, няма спор. Красиви момичета и жени има и в България. Не разбирам какво те кара да пишеш простотии. Красотата е видима, не може да се отрече.

Нашто теленце на село гледа по-интелигентно и може да се усмихва. Само не знам под кой номер да го сложа в опашката за трона.

Не мога да разбера каква е тази мания на жените да се събличат публично. Какво доказват? Че са безсрамници? Ние това много добре го знаем. Какво показват? Че имат цици и задници? Ние това още по-добре го знаем. Защо си играят на дребно: "Упс роклята ми е с цепка до шията пък съм забравила да си обуя гащи и ми се видя котето! Ма аз не съм такава". Направо да се направят рингове, да се вкарат негри с големи паламарки и всяка да покаже какво и колко може. Макар че едва ли някоя ще покаже нещо дето ние вече не го знаем. За разлика от изявите на ума, изявите в секса са ограничено количество и всички възможности са отдавна изчерпани и известни.

Дядо си...

безлична английска оФца.

На 21г. или на 22г. - не вЪ разбрах!?

Гърчава англичанка - това е оксиморон....

Секо второ британско момиче изглежда дори по-добре. Но опредлено съм склонна да вервътм, че е най-красивата кралска особа, като се земе преТвит, колко е грозна и тъпа кейтката, а сега се добави още една чернилка грозотия, мегънката. Не коментирам Южени и сестра й, те са зъбати и грозни, не е ясно защо са зели толко грозотия, майка им беше поне навремето, убава. Ако идете на британски плаШ, сека втора жена на плажа ше е по-убава даже. В момента е младо, но и нея скоро ке я скапът. Никога нема да разберем...и още м ие криво, че принцовете, в страна пълна с невероятни красавици, се забиха с текиви грозотии и тъпи никаквици. Ас мислим, че това им беше спретнато заради факта, че са синове на Даяна и без съмнение, носът най-знатната британска кръФ.

Се друго щешИ да е, ако принцовИтИ сЪ бяха обърнали към тебИ, а?

Не ми става ясно, кое точно й е секси?

Ех младост -Ех !!! Ей това му харесвам на 21в. - мацките ходят по дантели , а не като мойта баба - Когато я вземах не можах да я съблеча цял ден !!! Сега да бех на 20г. та да се чуе по фейса ама...... !

То и опера имаше такава "Веселите Уиндзорки" ... Ама 'ного мънички бе ... У нас в България не е така ! :)

че й пораснат още има време