Десислава Радева по жилетка на среща във Франция асд

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, за първи път се появи на кадър до съпруга си по време на визитата му във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Десислава Радева по жилетка на среща във Франция асд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая има сексапил но явно ще е много тъпа щом се е събрала с такъв тътри пустал като Руменчо !!!

Има ли някой от кочината да не е оплюл тази жена. Ако е добре облечена ,кой и плаща дрехите. Някаква Соня Колкоглупиева ,седна да я обсъжда,а не се вижда КОКО жалко подобие е на жена. Оставете я на мура. Красива,умна,интелигентна жена,вечно някакви малоумници я плюят. Ако прочетете в ютуб за МЕЛАНИЯ ТРЪМП ще разберете,че американците я обожават и е модна икона за тях. А България най сетне има достоен президент и красива президентша ,а вия я изядохте. Каквото и да облече,простаците ще плюят. Уважаема Деси ,бъди такава каквато си и не се впечатлявай от 80% ,живеещи в кочината. Успех и весели коледни празници.

"Не хвърляйте бисери пред свинете..."...вари ги, печи ги, семейство Радеви ще си останат ограничени селяндури без грам мозък. Прости колкото си искаш, през ум не им минава, че са официални лица на България. Не се надявайте нещо да се промени. С простотията не можеш да се пребориш.

започне ли да ръси мозък, излагацията е пълна.

Айде всички тъпи селски български п8тки се изредиха във форума цял ден да коментират дрескодовете щото нямат друга работа освен да си веят безработните целулитени зад88ци и да чакат мъжлето им да докара някоя пачка да ходят по молу и да се правят на аристократки, а в същото време баба ви на село да ви прави зимнина да си тъпчите оядените шопски тумбаци. Само цигани и дебили останаха в тая държава да виснат по цял ден във форумите и да се чудят кой да оплюват.

Не злобей! По-добре Деси да си беше седяла на село да си прави ТЯ зимнината. Хората се интересуват и с право - защо с НАШИТЕ ПАРИ тия двама селяци ни правят за смях в цял свят. Нали не мислиш, че ще повярваме, че с лични средства щъкат по света. След като харчат ДЪРЖАВНИ и НАРОДНИ пари, да се постараят поне малко, защото нито един уважаващ себе си човек няма да се изтипоса в този селяшки вид. Да не говорим, че тия двамата представляват България, като президент и жена му. Не са отишли на екскурзия. Ясно ли ти е? ... Едва ли, защото на огранчени и прости хора, колкото и да им обясняваш няма как да зацепят за какво става дума. Единия си хвърка във Франция (циркаджийски номера), другата изплющяна като пълна селяндурка. На това му се казва НЕУВАЖЕНИЕ към институцията, коята представляват...

А ти да не би да си на работа, че пишеш в сайта? Което е още по-зле.И за да се вживяваш толкова, сигурно си същата проста селска пръчка като Д.Р.

Нямаше ли кой да и каже как да се облече.С тази жилетка и ботуши може да ходи само на село.Все пак е съпруга на президента.Никакъв вкус няма тази жена.

простак - [същ.] недодялан, прост, глупав, глупец, глупак, тъпанар, груб, гащник, селяк. Така като гледам Радев и Радева отговарят по всички параграфи на това определение...за съжаление. Колко трябва да си прост, за да се "изпращиш" в този вид.

Ужас, двамцата толкова НЕЛЕПО и НЕ на МЯСТО изглеждат, открояват се с абсолютното си селяшко излъчване. Физиономии необременени с грам интелект. Няма значение дебел ли си, грозен ли си, никой не е идеален. Постарай се малко и не излагай България. "Наштапърва двойка" тия се е "барнали" като за банкет в хоримага на село. Това е пълна излагация.

Мили боже! Ама тя прилича на щангистка бре! Да не би да са я изрязали от друга снимка и да са направили колаж?

Това е българската простотия и комплексарщина - не познаваш някого но щом го коментират в общественото пространство, то ти задължително трябва да го плюеш...само така за спорта за да си "анти"! Да тук мога да се съглася с комуниста Иво Христов - много дебили има в тази псевдо държава!

защо не спреш да обиждаш хората? Аз дори на работа не мога да си позволя такова облекло, да не говорим, че тази снимка сигурно вече е обиколила всички медии по света! Или това е нещо, което не ти минава през главата. А да забравих - президеншата е в меката на модата - чудесен повод да си покаже вкуса/ по- скоро липсата му/. А,че излага не само институцията, която се напъва да представлява, излага и себе си, излага и цялата нация. С това облекло може да отиде на пазар за зеле.

щом във фейса е изтипосал своя снимка от място, където се е оказал с пари на данъкоплатеца и където представлява България и българите, имам даже много право да го коментирам, друже. тежък хап е, вярно, но по-достойно е да го преглътнеш отколкото да се пениш

За комплексари като тук плюещите има само "жената на президента"! Такива като вас ще си останат в недалечното комунистическо минало. Сигурно жените на някой от вас са някой ниски трътлести бабишкер! Такава жена стройна и добре сложена като както я наричате тук "Деса" явно не можете да си позволите!

Ако искаш да коментираш жена ми ще трябва и да докажеш къде тя недостойно е представяла цялата страна, настинко! Проумей какъв е гафът най-накрая! Виж някои архивни снимки на жените от недалечното комунистическо минало, които представяха България по света. Виж там Людмила Живкова, Аксиния Джурова, Станка Шопова как са се обличали ТОГАВА на подобни мероприятия когато са представяли нацията. В по-близки дни, виж Бокова, виж хубавото Наде... виж онова девойче с многото обеци по ушите дето го хареса Юнкер, говорителката в Съвета на Европа с бг и германски паспорт ... От комунистическия преврат насам толкова поколения са имали време да се цивилизоват, да се ошлайфат, да придобият обноски, съответно поведение, да се научат да се обличат подходящо и да усвоят поне един чужд език също. Е защо сега трябва да нулираме брояча и да почваме отначало и то на толкова високо ниво?

А бе , ей, сельо, ти снимки на Нанси Рейгън, на Джаки Кенеди, на Мелания Тръмп и на която още президентша се сетиш (ако въобще се сетиш), виждал ли си бре? Че даже и Раиса Горбачова. Маргарет Тачър и Лейди Даяна, херцогиня Кетрин виждал ли ги на приеми с жилетки и ботуши? Така може да се избара само текезесарка от миналото за партийното събрание. Бягай в другата тема да коментираш Биг брадър!

Критериите стройна и хубава са състоятелни ако става дума за конкурс за красота. Когато има среща на правителствени лица, политици, дипломати, обществени деятели не се гледат гръдни обиколки и талия (дори и да присъства Берлускони), там критериите са други. Всеки явил се на подобни събития има определена функция, цели и задачи и дори самото регистриране на присъствие носи отговорности. В тази връзка като първо и основно задължително условие е съответното поведение, вкл. облекло. Може разбира се някой да седне на маса докато дойдат шведите. Може да се появи с жилетка и панталон когато е прието дамите да са с рокли. Но с подобно поведение би демонстрирал несериозност и ненадеждност, което не е в полза за държавата ни. И тогава остава единствено да се успокояваме с физическите му достойнства по форумите.

Тя тъпа, ами той не я ли вижда как се облича?

Деси, да забъркаш една лютеница и да пръжнеш тиган кюфтета за присъстващите на събитието?

Това ли ви е професионализма, господа журналисти? Това ли е най-актуалната тема, която интересува българското общество? Всички големи български медии пишат само за жилетката. От кой опорен офис ви я подадоха таз гореща жълта новина, та така синхронно я подехте?

от офиса на от резерва генерал радев!

Интересно! Тук много добре са се организирали селендурите, дето плюят първата дама! Явно комунизма още не е изтрит от мозъците им и си искат президент който е от БКП, от ДКМС или от ДС!

ами той е такъв, дърт военен генерал с морал на улична котка

В България няма първа дама! Има една първа дама, на американците, Мелания се вика, ама не съм чул някой да я плюе за облеклото

Каква първа дама бе, бавноразвиващ, такова понятие в България няма. И да имаше, Деса не би го заслужила...

И ТАКА Е МНОГО ПО ХУБАВА ОТ ЖЕНИТЕ НА СНИМКАТА - А ВИЕ СТИГА С ВАШИТЕ ПРЕТЕНЦИИ ГЛЕДАЙТЕ СЕБЕ СИ НЯМАЛА СТИЛ ТО КОЙТО ГО Е НАПИСАЛ ИМА СТИЛ - ГОСПОЖАТА ВСЯКАК ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ КОЛКОТО ДА ВИ Е ЯД И СОШО ДИКОВ ЧУХ ДА ГО КАЗВА ЧЕ НЯМАЛА СТИЛ А ТОЙ ПОНЕЖЕ ИМА ВСЕ С ЕДНА И СЪЩА РИЗА ХОДИ

Aма ти серизно ли говориш?! Тук става дума за протокол, за среща на най-високо ниво и там не се ходи с жилетка, г-жо! Явно си от някоя махала.........

Жената просто няма стил, това е.

Ето с какво се занимават журналистите, специалните служби и всякакви други блюдолизци в момента - да омаскаряват президента и съпругата му!!! А за проблемите на държавата и състоянието на нацията - що да си губят времето да коментират ...

И с жилетка пак не могат да й се намажат на малкия пръст другите благородни бабки. Стройна, хубава българска, много по-хубава от сегашните дребни фастъци дето се пишат "жени" до дребните български мъже дето останаха след като всичко качествено забегна по чужбина

ехх..ако знаеше и как да се облича тоя кон ... и какво да говори пред публика, и какво да не говори безценен щеше да е.

да, но без покритие!

Стройна, ама друг път! Вие г-жо явно имате много ниски критерии за стройна фигура!Фигурата на г-жата е добре само от коленете надолу, иначе има много наднормени натрупвания от мишниците до под ханша, които определено си личат! И това, че дадена е ниска или висока не определя това, дали е стройна.Въпроса е в пропорциите! А тук те определено са нарушени! А че е облечена неуместно, е повече от ясно.И е излагащо държавата и президента!

victor359@abv.bg

От ходилата надолу, ама без ходилата. Че 42 номер за жена не е много естетично. Не, че Парис Хилтън не е с 43 номер.

на тая жена на възраст, трябва да й забранят официално да носи панталони повече. Грозно е, бе жена, разбери го.

Ами ужасна е. То трябва да си сляп наистина, за да не прецени човек, че е ужасна. И с панталон. Смешна работа.

Ама това е българската делегация, никъде не личи, че така са се срещнали с Макарон и неговата млада женичка, която винаги е върха на елегантността.

да де Българска делегация - пълна излагация!

Деса да не се помайва, ами да направи една фондация за борба с котешкия спин и да раздава котешки презервативи, за да се свърши с тази трагедия за котките и котараците.

Еми, защото е природно прост, тук образованието с нищо не може да помогне.

Ами кой е умен? Твоя ментор миндила Бойко Борисов ли дето с жена никой не го е виждал? Или някой от жените на тюфлеците от т.н. Патриотични дебелаци ли, дето и за показване не са!

не й давай идеи, че ще вземе да подгони котаците да им слага презервативи

Къде са му били очите на генерала?! Висок, строен мъж, образован... Хубавата Гинка сега щеше да е стилно украшение до него и и нямаше да руши с нескопосно поведение и неуместна визия авторитета, който той се стреми да изгради.

Висок, строен и образован да, само че образованието му не е светско а военно а на такива им казвахме "кръгли капи" и имаше защо..... Той си остава ренде, независимо от образование и чин в армията.

Толкова ли е трудно да облечеш костюм с пола , чорапи и ниски обувки , подходящ клъч?

е никоя,а тази дългата се е напънала президентша.Жена на президент на РБ.Друг е въпроса,че самата тя каквото и да облече,нищо не и стои.това си идва от вътре,казво се чар,харизма.А тази жена не притежава тези качества.

Айде, почнахте да го усуквате по килифаревски! Ами, "лелята с жилеткатта", като е никоя, кво прави там.... Добре е все пак, че и забелязахет жилетката...

Единствената леля с жилетка на снимката е Деси Радева. Има една принцеса дето придружава съпруга си на срещата и която много ви се иска да е облечена с плетка, ама не е. По-долу са обяснили.

Та не разрах кой моден гуру е писал поредната просотия.Ами дамата трета от ляво на дясно е "ПЕРФЕКТНА" нали.Що не коментирате първата дама по времето на Плевньо - ирландската пастирка а?

Щото статията не е по архивни материали, а за скоршна проява на съпругата на сегашния президент.

тъпия български народ къде я курдиса тая селяндурка...

Ехоооооооооо, острия внимавай да не те БОДНА.

А ти от кой народ си, ...тоя дето избра Бойко аристократа ли.....

може да е нямало отопление.

Мале тая комлушка гордост е ужас, тя по-виска от Радю. Гоце ако не друго, поне имаше вкус за жени. Радю с ген. Деси е направо за оплакване.

Разбира се, дирниците са винаги тенденционни и пускат провокативни заглавия! Ама са сложили неподходяща снимка, от която се вижда, че и друга дама е с жилетка, при това шарена! Очевидно е, че дрескодът на събитието допуска това! Но селските форумни "стилисти" откъде да знаят....

не, не допуска! а принцесата е с болероооооо! и то е купено като ансамбъл с роклята. айде да гледаме да оправим първо нашите президентши преди да скачаме да учим на стил френските аристократки

Ами, научили сме се на стил, явно, щото навремето по селските сватби така се обличаха лелките - рокля, герданче-задължително, жилетка...

Позволете ми да уточня. Принцесата не е с болеро, а със сако, което носеше и преди три години при откриването на самостоятелна нейна изложба в VII. градски район на Париж. Тогава приходите от продажбата на платна ѝ бяха дадени за благотворителност. Присъствието ѝ на срещата с българския президент не е държавно спонсорирано, а поради широките ѝ контакти би могло да се окаже от полза за България. Нека това даде тема за размисъл на коментиращите стила на облеклото ѝ.

Айде всички дрес кодове и фешъни в България закуткудякаха. Голямата работа станала. Майките ви допреди години ходиха с ботуши да ринат на прасетата кочината и се гордееха че са българи и не им пукаше от някакви западноевропейски и еврогейскоатлантически ценности, а сега всички много суетни, много аристократични пък карат голфу и вечер се изпокарват за една пръчка салам. Слезте на земята и започнете да живеете като нормални хора, а не като надути пуяци!!!

Никче, ако на тебе майка ти и баба ти са ринали с ботушите, моите са имали лични модистки и са си пазарували парфюми, ръкавици и шапки във Виена.

Не може да няма стилисти. Но, сигурно нарочно имправи напук, за да се докаже. Простотия!

Е как да е облечена, те са я викнали, докато тя най-спокойно си е правила коледния шопинг из Париж! Казали са й "Отивеш на среща с некви благородници" и тя, както е била с торбите, отговорила "Оффф, добре, че съм с официалната желетка, плетена от баба!" На мен ли само ми се струва или Деса е широка в рамената колкото Радев?!

ЕЙ ТВА Е РЕКЛАМА НА МАРКАТА "БАБА БУЛГАРИ" .... ЗНАЧИ ЕДНА ЖИЛЕТКА ЗА 50 КИНТА МОЖЕ ДА СТОИ ДО ЕДНА РОКЛЯ ЗА 8000 ЕВРО :))

Много неприятна

ЧЪРЧИЛ Е БИЛ ДЕБЕЛ ,ГНУЕН АЛКОХОЛИК , ПУШАЧ :)) .... ОБАЧЕ Е ЛОВИЛ МИШКИ ... ТАКА ЧЕ НЕ ВАЖНО КВО Е КОТЕТО НА ЦВЯТ АКО ЛОВИ МИШКИ :)) ... ПРОБЛЕМИТЕ СА ЧЕ ВАШИТЕ КОТКИ В МУТРИСТАНА НЕ ЛОВЯТ МИШКИ :))

какво да очакваш от селска пръчка

ЕВРО-АРИСТОКРАЦИЯТА КРАДЕ ЦЕЛИЯ СВЯТОТ ВЕКОВЕ ... А РУМБАТА КАК ДА ГИ СТИГНЕ С ЕДНА ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТА ???

Тази жена така и не се научи , кога какво да облича ! А , за това , че винаги го държи за ръка , какво да кажа ??

Наистина много селско, не мога да я разбера, а уж е образована жена! Нали има стилисти, както и хора, които се грижат за облеклото!?

Румбата се е изпъчил като пехливанин на селски сбор. А на Деси и липсва един камшик и минава за строгата господарка.

Моля, "стилистите" от форума да ми изтълкуват "дрескода" на лелята с шарената жилетка върху червената рокля и с перленото герданче!.... Айде, давайте да ви видя капацитета...!

Значи, ако мръднеш до площад "Вендом" в Париж/до Операта и хотел Риц/ ще видиш едни малки магазинчета на фирмички като "Шанел", "Кензо", "Валентино". По принцип там не влизат много хора, но който излезе с торбичка от там е платил заплатите за целия месец. Та тъкмо там продават такива тоалетчета. Нищо не пречеше на протокола да мръдне и да и купи една дрешка, ако го докарат на размер, разбира се.

Тук не става дума за марката, а за вида дреха! И жилетката и маркова да е, си е Ж и л е т к а!!!!! А лелята с червената рокля е също с ж и л е т к а! Но това не коментирате, защото мисленето ви е по селски избирателно!!!!

и да ги продават,това не винаги е гаранция за добър вкус. Който не разбира се осланя на фирмата.

Веднага ще ти кажа - френската принцеса Шантал д'Орлеан (тя наистина ли ти е леля?), съпруга на присъстващия на срещата барон Франсоа Ксавие дьо Самбюси, (с когото не се държи за ръка) е облечена с ансамбъл от официална рокля и болеро, подходящи за възрастта й (71). Перлите дето си забелязал, както и чанта или клъч са задължителен аксесоар и ги имат всички дами на снимката с изключение на Десислава Радева. И най-важното - тя не е там като президентша, която представлява нашата страна и нация. Така че не се занимавай с нея.

Лесно е: протоколът е рокля до (малко под) коляното, затворена обувка, чорапогащник, ненатрапчиви аксесоари. Разликата в жилетките е, че шарената жилетка е тип сако, а на Деси Радева - ежедневна спортна жилетка.

По какво да е?! Анцузите й още са били мокри на телта.

Никой не се ражда с книжката по протокол в ръка, не е срамно да не знаеш, срамно е да се излагаш, защото не искаш да се научиш!В случая обаче, Радева резили не само себе си, а и България!Ако не и се чете, толкова ли не се сети да разгледа някоя и друга снимка в Мрежата и да види, как трябва да бъде облечена дамата на подобни събития?И за да е пълен ужаса, на фона на нелепия тоалет мацката се е опнала и цъфти в пълния си тенекиен блясък в центъра на снимката!

Значи не е жилетка. То да беше. Това е блуза с гаден метален цип. Струва десет лева на "сеила" в Илиенци. Колко мъка има по белия свят.

Просто ПРОСТАКЕСА!

... и парцалеса... и метреса...

Че прецедента да не е по-убав от жена си? Изглежда като пръчка в тоя нескопосан костюм.

ТИЯ БАБИЧКИ И ДЕДОВЦИ НОСЯТ ДРЕШКИ ЗА .... А ДИМАНТИТЕ И СКЪПОЦЕННОССТИТЕ ГИ КРАДАТ ОТ КОЛОНИИТЕ ОТ ВЕКОВЕ ... ОТКЪДЕ У ДЕСИ ТИЯ ПАРИ ???

Комплексариииииии.... Кой знае какви сбръчкани гноми и бабишкери сте, но и вие да плюете и да мажете идиотии! Първата дама е висока и красива, със собствен стил, а не като селския бабишкер на Жельо Жеилев или надменната Антонина на Петър Стоянов или пък жената на Плевнелиев, дето му слагаше рога с когото й падне или с безличната женица на Г.Първанов!

Явно някой е прекалил с повторенията на сериала - "Дивата роза"?

какво пък е това?

Деса не слага ли рога?

При такъв мъж до нея - едва ли!

Не, не си истинко - малоумник си