Човека глас и Майкъл Флеминг ще ви заредят с позитивизъм

В новия клип на певеца Красимир Аврамов и рапъра Майкъл Флеминг към песента "Самоконтрол" има завладяваща любовна история.

Обратно в новината

Коментари - Човека глас и Майкъл Флеминг ще ви заредят с позитивизъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години доброволствах за БГ обществото в Бостън МА и помагах в орзанизирането на концерт на Красимир. Бях и сред PR на концерта. Даже поканих колеги и част от шефовете си америкнаци. На концерта на Човекът глас който взима 8 октави ли беше, забравих. Последва пълна гротеска ... аз бях както винаги на подобни събития на български неща на портиетски треторазрядни duties. И ме хвана срам. А преди и след концерта трябваше да се погрижа за удобството на госта и влизам зад сцена в гримьорната на театърчето което бяхме наели в предградие на Бостън. То не бяха фасони, претенции като на примадона, самочувствие като че е Павароти ... аз само изпълнявах като възпитан човек. все пак чак от LA ни беше дошъл на гости. И после в един Босненски ресторант на after party. Цялата БГ тайфа в бостън в едно малко кръчме замо заради него и то пак фасони , ходене по вода... Сега си спомних като го видях. Нищо впечатляващо

Абе баш си е жестока песента

Слушам го този и се сещам за добрите стари Модърн Токинг.

Незнам как вие ама ако и на мен вие така ще е сууууууупер сладко

Много Якоооо! Краси ме изненада много положително. Браво

Парчето е хубаво - има хубава мелодия и як ритъм. Само този чичко с брадата да не каканижеше през цялото време.

Позитивизмът (на френски: positivisme, от латински positivus даден, съществуващ) е направление в методологията на науката, което обявява емпиричните изследвания за единствен източник на истинското, действително знание, и което отрича познавателната ценност на философското изследване. Има и направление позитивизъм в историческата наука и т.н. "Позитивност" е думата, за това което се опитвате да изкажете. Вие и всичките ви неграмотни колеги по медиите. Може позитивизъм да ви звучи добре, но не значи това, което си мислите.

Това недоразумение още навремето никой не го понасяше като виеше като кучка на месечина и надвикваше калашници на амфитеатъра в Пловдив. Студиата, в които записваше с парите на любовника си му бяха измизли прякора "Човекът г*з", защото им късаше нервите и не можеше за десет часа да запише пет минутна песен. После изпадал в истерии - сълзи, сополи, рев, звънене на приятеля си... Драма отвсякъде. Като слушам песента - не са станали по-хубави нещата.

"Човека?" ЧуекъТ са пиши, ба!

Незнам какво си коментирате,но песента е абсолютен хит! Трепаааааач

нама как да знаеш

Много Ви моля, пишете грамотно, на мен ми стана неудобно, на Вас незнам. Надявам се да си откриете грешката, ако не - просто се закрийте като медия...

На теб също ще ти се наложи да понаучиш българския - дума "незнам" няма.

Много ми хареса новата песен на Красимир! Доста свежа, ритмична и с добра разработка, съвременна, на световно ниво. Клипа също е приятен . Радвам се , че след толкова време пак показа качествен продукт!

Аааа, този още ли е жив, бе? Бях го забравил, май скоро не се е пробвал в евровизия, мюзик айдъл или квото там беше ... човека пе...е...ас :))

"Човека глас" моля ви се ! Смях !

фалш, но долнопробен

Нямам нищо против че обича да вие като вълк. Нека си обича. Но при него има една мания за величие подобна на Славчо Трифоновата която отблъсква. Едно нагло самочувствие, увереност че зрителя трябва да се радва каквото и да направи, а не както е правилно - той да се постави в услуга на зрителя.

Жалкото е когато тъпанари с чалгарски "усещания" коментират истинска музика.

А най-глупаво изглеждат некадърниците ,които ужасно много си вярват и по тоя повод мрЪт да се навират в публичното пространство . За да се самонаречеш ЧОВЕК ГЛАС най-малкото трябва поне да пееш . не да виеш ,а да пееш !

Майката и дъщерята какво правят до него. Можеше снимката да мине и без тях

"Още на премиерата на видеоклипа мнозина изразиха мнението, че с невероятния си ритъм и зареждащ позитивизъм песента звучи в ушите и сърцето, дълго след като си изслушал парчето. " ТОВА ПО КАШПИРОВСКИ ЛИ Е? ТРЯБВА ДА НИ ВНУШИ КАКВО ДА УСЕЩАМЕ, КОГАТО СЛУШАМЕ ПЕСЕНТА ЛИ? ТО БИВА БИВА, АМА ЕДНА МЕДИЯ ДА ИЗПАДНЕ ДО ТАКОВА ЖАЛКО РЕКЛАМОПОДАНИЧЕСТВО...

Разпоредили са кой, какво и как да усеща- няма начин ....шЪ търпим !