Меган Маркъл блести на корицата на ELLE France

Годеницата на британския принц Хари краси корицата на френското издание на Elle.

Обратно в новината

Коментари - Меган Маркъл блести на корицата на ELLE France | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубава е, ама с операция на носа, а сащо много и личи, че е гонила тази позиция, страшно амбициозна и фалшива е, в това отношение.

Хари я е харесал, защото тя прилича на Пипа, а той няма как да се ожени за Пипа.

и този брак е точно пресметнат . който живее на Острова вижда какво ще е населението там след 30-40 год 80 процента черни. Така че няма да е лошо да има по някой черномръскав принц за омайване на раята

Ама майка й - жива негърка...

След като Дойди Лафайет не можа да влезе в кралския двор през парадния вход, да видим сега как това цигане ще го направи.

Блести като тиганче на месечина ! Лъвица алчна за парици ....

А бе толкоз английски моми да му се назлъндисват на Хари...тук има нещо гнило. Май не е съвсем със синя кръв.Що тогава да си гърмят патроните девойките-англичанки?Заради едните пари?Те и ромите имат пари.ПитЪм и отговор не ща.

Красива е , чаровна е няма спор. Не разбирам само как Кралицата е дала съгласие за брака им Тя е мулатка , какви деца ще роди - мулати. Резил за кралството. Даяна беше бременна от арабин . Видя се какво стана . Може би има ултиматум за Хари, да не създава полколение от нея. Незнам .

Като ви чета коментариите, я изкарахте, че превъзхожда само нашта Калина по красота и аутфит, от царските особи.

След няколко години се надявам да си спомните поста ми, защото: -тази жена няма да роди децата на Хари. Изобщо не допускайте рептилите да позволят в кралския двор да тичат деца с глави като разплетени дамаджани. Имат си достатъчно сурогатни майки, от които да изберат подходяща. Циркът се прави за простолюдието да завъди подобни чавета. Задават тон за песен, но ще пеят тъпите женици от народа - тази са я избрали за главната роля, точно щото е грозновата,посредствена в областта, в която се е подвизавала до сега, без никакво потекло(с брат, който си има проблеми със закона, майка и баща мизерници), за да започне и простолюдието да се меша с когото му падне, щото така е фешън. Качествените гени трябва да се затрият със "свежата" кръв на разни прошляци. - накрая на ХаритУ ще му бъде позволено да се разведе с църната кака и да си вземе която той иска. Спете спокойно деца! Пускайте ми поста, без цензура, ако обичате, дир-а!

Кукувица кука на зелена бука! Да кажеш, че това момиче е грозновата, простовата и т.н. или не си добре със зрението или с духовния си мир. Злобата и завистта нямат почивен ден!

самите набедени за, как го казват, за"крале" са най-големите рептили в цялата вселена....няма друго живо същество в галактиката, което да се провъзгласява за нещо, което не е и не може никога да бъде....най-обикновени селяндури, но тарикати са си сложили етикети като "крал" "принцове" и 'секви психопатски малоумщини от сорта, та да могат да крадат и да паразитират наволя....докато пукнат

Британското кралско семейство е еврейско и е част от глобалния план за Нов Световен ред.Кралицата е накарала Хари да вземе цветнокожа,за да рекламират идеята за смесване на расите с цел заличаване на бялата раса.Пожертваха децата на Даяна-защо не ожени другите си внуци за чернилки???Има един друг момент-с тази посредствена цветнокожа да промиват мозъци,а всъщност ако Хари наистина не е от Чарлз както се говореше,то на практика само детето на Даяна е жертва с тази африканка срещу узаконено наследство от кралицата срещу служба в тяхна полза,а тяхната еврейско-немска-шотландска линия е запазена.

Виждаме майката-нали,е принц Хари да си знаеш,че ще имаш мулатчета -дечица. Учудвам се само Елизабет как са я убедили на този "кралски"резил

decata i ste sa qvateronceta ; )

Кралското семейство е част от плана Ротшилд за Нов Световен Ред.Пожертваха Хари с африканката,за който се тръбеше,че не е от Чарлз.И ако наистина е така жертвата е само детето на Даяна,а евреите Уиндзор ще се съхранят чрез децата от еврейката Катрин.Играта е долна и грозна!!!

колкото по-близо отива към милиоардите на рептилите, толкова повече ще почва да блеси за подмазвчите и лизачите

ЯК ФОТОШОП - ЧАК ОЧИТЕ И ОТ КАФЯВИ СТАНАЛИ ЦВЯТ paraiba tourmaline КАТО НА МОЯТА "БАБА" ДЕТРОЙТЦА :)) .. NA SNIMKATA DETO E SEDNALA S KAF[VOTO [KE :))

Полата е абсурдна, ужас!!!

Всека млада жена е хубава, но тази е и мургава. Пък е и доста по- голяма от Хари. За мъже на неговата възраст страстта прави чудеса, но след някоя и друга година, като се пръкнат и къдрокоси чавета- ще се сети какво е намерил. Дай Боже да е дълга любовта му- но казвам - сега е страст и си взема кака , която трака, трака. Пък и никак не се връзва в кралското семейство- няма финеса на Катрин, няма маниери по европейски и т. н. ше бъде интересна булка- чер арапин, бял кон язди!

Луда ли сте, каква сте ???? Тази е толкова грациозна девойка, изваяна е, естествен тен, няма нищо общо с недодяланата и злобно нахилена друга та снаха, за глезените и краката им сравнение изобщо не може да става.

Мацето още ли не се е оплакало от секс тормоз на работното място?

Очарователна е, има прекрасна усмивка и излъчване. Не е задължително да бъде с кукленска красота. По-важно е, че Хари я харесва и това личи много.

гледал съм няколко сезона на единственото й актьорско "постижение"-сериала "костюмари"(suits). тя е най-безличното и най-бездарното присъствие там, хеле всичките жени там са по-красиви от нея, но вече разбирам защо е било така. женицата не е Актриса с главно А, женицата е Златотърсачка с главно З. за златотърсачество получава оскар, еми и грами накуп! ингилизите-данъкоплатци имат ново попълнение, ура за тях!

ама тя и лунички ли имала?...аз пък да не знам...

Не са лунички, а пигментни петна по доста мургавата и кожа.

Не ми харесва физиономията й. И изобщо цялото й излъчване. Някак много й личи, че се е целила да стане принцеса - прилича на нашенска златотърсачка по това. Ама на Хари явно не му пука или е сляп.

да лукава е ..далеч е от катрин

Готина е спор няма. Има живец в нея и е екзотична. Нека внесе малко свежи гени в тази безлична и грозновата фамилия. И бих добавил, че Меган е доста по естествена и жизнерадостна от изкуственото поведение и лепнатата усмивка на Кейт. Въобще стана 1:0 за Меган.

Мацето е готино, спор няма, а принц Хари ми е любимец с това, че е много див и необуздан понякога :) Но лично аз, ако бях на негово място бих си взел светлоока и белокожа жена. Е, въпрос на вкус, все пак

и мен ме кефи много хари. защото най-харесвам безсмислени търтеи, чието единствено житейско достойнство е, да се родят във високопоставено търтейско семейство.

че той хари какво е :))) ... търтей от висша класа :))) ... какво смислено прави ? само ходят подир него и се опитват да заличават про.сташ.ките изпълнения и снимки :)))

Нещо преувеличавате.Трудно е да влезе в групата на красивите!!!

Красива е, хубава е, но не блести. Брижит Макрон блести повече от нея. Камила Паркър даже блести повече от нея.

Че е красива - красива е, макар че тук фотошопът я е оприличил доста на Анди Макдауъл. И цветът на кожата й е красив, а Хари е толкоз прозрачно-морковено-бозав, че ще разреди боята на бъдещите принцчета и принцески.

Тъкмо се чудех на кого ми прилича.

Толкова блести,че чак на черно го избива.

Блести, блести, колко да блести - бая си е цръно момето - от наш'та боя.

Тази бяла прозрачна поличка в комбинация с дънковата риза е направо потресаваща комбинация. Безспорно красива жена,и след като принц Хари си я харесва-да са щастливи,но е толкова далеч от стила и класата на Кейт,че чак боде очите.

Да, Кейтката с нейния "невероятен" стил от 70 години на миналия век, ако разровя на майка ми и баба ми гардероба ще намеря по-хубави дрехи. Меган е много красиво, симпатично и хубаво съвременно момиче. И глезените и са като на газела, а не като на пехотинец като на една друга царска особа.

Е да,глезени като газела и след това ходила като на патето Доналд.

Негърките и циганките имат такива прасци - без мускули.