Заплашват със затвор ”Мис Турция”

Турската прокуратура иска максималната присъда от една година затвор за бивша кралица на красотата, която бе лишена от короната си заради пост в социална медия.

Обратно в новината

Коментари - Заплашват със затвор ”Мис Турция” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашата миска с нос поялник,турската с нос Куртовска капия.Нещо се изродиха представите за красота, или всичко се купува.

Уж нашта Тамара била грозна. Дрън, дрън!

Нашата не е грозна. Просто никой до момента не е успял да я види или снима от правилния ъгъл.

Абе как никой не или го разбра момичето, ей! То се е похвалила на всичките си тъпкачи от изминалия месец, че е все пак му е дошъл цикъла(знаем за да стане едно момиче "миска" бая хора го тестват...) -да не се притесняват ;) а но как се тълкува-не е истина...

Ники

Екстра е момичето и със сигурност има предци от нашите земи. А нашенският травестит на нищо не мяза!

А нашето има предци от техните земи ...

Турците да умират... За да я има България като Държава, за да живеем българите добре, трябва араби, турци и негри да умират, да ги убиваме.

Абе не е лошо момето, Но защо навсякъде се снима с такава заспала физиономия? А и по скоро прилича на българка .

Аз ше я направя българка. И ше й направя българка.

Хубавка и свежа е туркинята, но и нейният нос контрастира на това лице.

Нито един редактор не си направи труда на преведе туита тук, та да разберем за какво става дума. Ето го по-долу, в превод от CNN: "За да отпразнувам деня на мъчениците 15 юли, започнах сутринта с цикъла си. Празнувам деня като кървя, олицитворявайки кръвта на мъчениците." Аз лично, не виждам нищо чак толкова обидно. Просто тъпо изказване на разглезена блондинка. Сигурен съм, че в нейните очи, изказването е патриотично. Тъпо е. Но чак пък за затвор? У нас щяха да я поканят във всички жълти предавания. Но в султаната на ердоган, това е смъртна обида към вярата, от едно нишо същество, щото половите му органи били вътрешни. Че и кърви!

Уважавам ги тези хора. Знаят и бранят патриотизма с всички средства. Не се плашат от плашипутарници и отстояват територриална цялост на държавата си. Да живее Ердоан.

Султан.Султан Ердоган. За такова оскърбление на султана могат да те набучат на кол.

Ако се беше изпуснала сестра ти, нямаше да се биеш в гърдите.

100% не е 100%-ва туркиня.

Психясалия и параноичен мустак да вкара 20 милиона турци поне в затворите, тогава може и да се почувства сигурен и обичан от останалото стадо!

Кътърът е доста по-добре от Пинокио. Всичко друго е тра-ла-ла.

Бягай момиче,колкото по далеч от Ердоган,толкова по добре...

Спордед последните разпоредби на султана - отсега нататък, кандидатките ще дефилират с бурки.

екстра е ханъмата за разлика от поялника ни

Çok güzel hanim!

чи това девойче не мяза на вълнясала ханъма

Ще ме прощавате, ама ако е вярно това, което по-долу в комнетарите са написали че е постнала.... това е цинично и арогантно!!! Все едно мис България (която и да е тя, не комнетирам личност, а позиция в обществото) да каже, че в чест на годишнина от Априлското възстание и е дошъл цикъла..... ГНУСНО Е!!!!

Може и да е гнусно, но в цивилизованите страни за такова не се вкарва в затвора.

Дори да го е написала, колкото и отвратително да е то, все пак това е нейно лично мнение. Мнение на което в демократична страна има право всеки. Разбира се Турция е на светлинни години от демокрацията, та нищо не е изненадващо, но в случая една година затвор, това е сигнал и заплаха към всеки, който изразява различно мнение в бъдеще. И истинското име на такова управление е диктатура.

Простотията не е за затвор, но е за публично порицаване ! Опростачването стана повсеместно!

казах му аз на Доги, че му е малък за кобилка като мен, но той нали не носи много на бъзик взе, че ме захапа за кокалчетата на крака и ме свали от най-високото място

Мис Турция е написала туит, ама не е ясно какъв, но има много обидени. Дир-а, засрамете се, на повечето от нас турският не ни е матерен език, все пак!

Тази не е от най красивите, но пак е много по добре от дългоноска. Кво сте ревнали всички за забрадки ? В Турция всеки си ходи както си иска и има много по хубави жени, които са по елегантно облечени от вас!

Наистина ходи както си иска, ама на която не и забранява баща и и то в Константинопол и накое по-голямо градче. А в останалата част? Ще тръгне както си иска ама според сунита.

Грозноватичка ми си вижда. Трябва бая да сръбна, че да искам да я "гушкам"

Знаем знаем, ти гушкаш от Ел Макферсън нагоре само. Другите ти са под критериите, ама ако ги пипнеш ще свършиш в гащите. Онанист с претенции.

Че съм онанист-онанист съм, ама чак пък с претенции?! Просто не мога да се отпусна, без да вкарам алкохол. Ама е грозна де...

Красиво дете. Жалко сега, че ще ѝ стъжнат живота. Късмет, родила се е на грешното място...

отиде си момичето. Там, в ислямизирана Турция, не прощават такива снимки, камо ли да е казала нещо по-демократично. И това да е урок за тези, които постоянно са в защита на радикалния ислям, плюят демокрацията и свободата на личността. Те искат да върнат човечеството към 12-ти век.

Искам да я прекарам през кревата ми.

бели турци няма.

Белите "турци" са потурчени през вековете българи.

Защо реши, че са българи само? Славянките са крадени масово за жени, щото за тях не трябва застра, отделно турски етнос няма. Турците са конглумерат и при тях, както и при нас доминира традиционното за тези ширини население.

Сакън!

Luna0102

Дир май ги е страх да не им закрият сайта и затова не пишат какво е написала комшийката, че като знаем Боцко колко голям приятел е на Ердоганя може и в затвора да ги вкарат.

Тука не е Русия бе бляд.

Luna0102

Аха, затова Боцко върна всички турци на Турция, искащи политическо убежище - защото не сме Русия.

мутренско-ислямската демокрация на ердоганчо

Това е то турската "демокрация". Долу-горе като руската. Диктатори убийци на собствения си народ го играят патриоти и даже някои малоумници им вярват.

Добре, че дебилите като тебе не знаете какви ги вършат държавните служби на Запад.

Някой, запознат ли е с посланието в Tуитър, което е послужило за основание за толкова знакова тупурдия? Оставам с впечатлението, че на някого от правоверните властимащи в Турция, му се е дощяло да си достави миската за да го пообслужи ( което си е и основното предназначение на прословутия конкурс), но не е станало по стандартния начин и е пуснал в действие инструментите, които му е предоставила властта.

Тази сутрин съм в цикъл, за да отбележа 15 юли, деня на мъчениците. Почитам деня като кървя, като нашите мъченици. Мъченици Ердоган нарича пострадалите по време на опита за преврат. Безвкусен е туита, ама чак затвор...

Извинявам се, първото изречение е в кавички - цитирам туита, не знам, защо не излязоха.

тамошните кифли като тукашните кифли ... уникално п.р.о.с.т.и :))) стига да е истина де ...

E, доста е наивно да очаквате пълна информация от редактор в ДИР, по-скоро евентуално може да разбере пол, възраст, марка дрехи или кола и дотам. Постът в Туитър на мис-ката, заради който й е взета титлата е "Сутринта ми дойде цикълът, в чест на деня на мъчениците - 15 юли. Чествам деня като и аз кървя като нашите мъченици". Явно и на нея й е толкова акълът като и на всякакви подобни участнички. Отделно е тя не е голямата красавица, с плоско лице, голям нос и увиснали гърди за 18-годишна, а като за Турция е гърчава.

Е тя пък щото нашата миска викаш много убава с тоя голям нос!

Увиснали?! Явно харесваш качени до врата, все едно притежателката на бюста е болна от заушка...

Туитът е саркастичен и подигравателен, затова на власттимащите у съседите не им изнася. Явно момичето е по-свободомислещо и не се притеснява да си изразява мнението и да позира без забрадка.

Снимка 2 - "Извинете, но мисля че малко рднах"

Всъщност това е усмивката й. Толкова си може момичето - това е положението! Или пък се е опитала да заприлича за момент на нашата Пернишка мадона ... Доста успешно. Но тялото е без забележки - супер!

Много жалко за съвременна Турция. Всеки иначемислещ трябва да се смачка. Жените с фереджета. Да се молят по пет пъти както се изисква.

Както се казва "машала" на момичето.

Може да я разменим за мис Нос

Добре, че са ти взели короната, моме - така нямаш повече ангажименти към тая държава. Бягай бързо и далече, че следващия път ще те пребият с камъни, защото пускаш разголени снимки - демек, не си забулена :(

Тази е туркиня, олкото съм и аз :-)

Името и е еврейско ЪТЪР-на иврит Грантаджийка Спонсорка Изобилно изсипваща Щедро даряваща

Поне кажете какво толкова е написала. Султанът е гол или нещо от рода?

Тия съвсем са се чалнали - 1г затвор за обида в Туитър.... предполагаема при това... Тия съвсем в Средновековието ще се върнат, остава сега с камъни да я пребият.

Абе те и в ЕС могат да те осъдят за коментар, май наскоро имаше такъв случай?! Особено ако отричаш "холокоста" !!!

Горещо ви съветвам да поживеете в Турция или Русия и да се пробвате пак така свободно да си поствате в която си искате социална платформа или из форумите. Пробвайте просто. И сравнете последиците от действията си.

ББ ще си спре туитъра и фейсбука за всeки случай

Верно е красива , за разлика от нашия напудрен вълкодав. А медията е редно поне да спомене какво е садържанието на прословутия пост с който момата е обидала ''част от турския народ''.

Титлата "мис" ще я дадат на някоя забрадена, дето нищо не се вижда, но въображението ще я направи най-красива :):):)

Де да можеше да затворим и нашия крокодил... Не че тази е крокодил де. Дано се спаси момичето.

Ооо, какво сладко зайче! Как им дава душа да го плашат със затвор. Това момиче е създадено за любов. Батко ще й даде коронка.

Бягай с 200 , но не в България ще те върнат !