Обявиха цветa на 2018 г.

Институтът "Пантон" избра нюанса ултравиолетово за цвят на 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха цветa на 2018 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е студен и много капризен цвят. За облекло и грим могат да си го позволят само много млади и свежи жени с гладка кожа и безупречен тен. Другите ще бъдат състарени и ще приличат на уморени вампири.

Следя модните тенденции и още преди 2 месеца си харесах от палитрата на Пантон за пролет/лято 2018 г., точно този цвят. Готова съм напълно за модния цвят на Пантон за 2018 г., с три завършени тоалета, при които всичко е в тон - обувки/ боти, чанта, ръкавици, дреха, връхна дреха. Чак сега съпругът ми разбра защо си купих всички тези стоки все в лилавата гама и най- вече- максимално близки до ултрвиолетовия цвят на Пантон:D Впрочем- той откри новината и той ми я прати на скайпа:)

Уважаеми,Пантон е много сериозен институт за цветове,който е тясно свързан с текстилната,печатарската и мн.други индустрии.Цветовете са доста важно нещо в живота,така че не се изказвайте неподготвени.

Ултравиолетовата светлина излиза извът видимия спектър за човешкото око. Ултравиолетово означава нещо съвършено различно от визираното. Това е просто виолетово, наричано понякога и лилаво и осе по-архаичво - мораво. - с ударение на пърното "о". Може да се определи и като "цвят милка", ама с по-малко мляко. :-)

Който плаща, той поръчва музиката.

Поредното малоумие. Институтът июзбра нюансана годината. Ба си и мизерната цивилизация щом вече цял институт за нюанси има. Работата стана по-зле отколкото при соца. Здраво вървим към комунизъм, мамка му!

Омръзна ми да чета неща написани от неграмотни журналя. Каква е тая "страст от червените полутонове" и какво е това ултравиолетово.

Кралско!

Ултравиолеговите лъчи са неуловими за човешкото око. Тия "избирачи" да не са някакъв вид насекоми?!

Щука

Сега да ви кажа за 2019 - небеснокафяв ще бъде цвят на годината! Да си знаете от сега!

Бързо всички жени - зомбита в рокли с ултравиолетов цвят. А мъжете от стадото - шапки с такъв цвят. Само да питам: Пако Рабан, Долче Габана и другите от мафията и те ли в такъв цвят ще си правят ревютата?

С какви глупости се занимават хората със свободно време ...

Какъв "цвят" е ултравиолетовият?!? Та той е невидим. Остава и инфрачервен цвят да изберат за по-догодина. Имаме тежка криза в образованието.

diip purple

..dEEp purple

Не знам как ще живея без тази информация.

С една дума - "наркомани"