Защо е важна семейната вечеря

Когато семейството сяда заедно край масата, това е важен социален ритуал, който предпазва подрастващите от ред опасности, твърдят американски учени.

Обратно в новината

Коментари - Защо е важна семейната вечеря | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-вече за ВиК - филиал "Канализационна мрежа", НЕК, ЧЕЗ, ЕОН, някои складове за нацепени дърва, и най-много за братския китайски народ, бълващ всичко необходимо - от детските ни играчки до мартеничките /за тях има още време, но ще видите как очичките на Пижо и Пенда са леко дръпнати, хо-хо-хо/.

Говорите за неща дето засягат едва 20-30% от българите защопто при това разпръскване по света, при това обедняване тотално на 80% поне няма как да си направиш весело и щедро посрещане на празниците.. Може да е хубаво и мнозина помнят това време но реално вече човешките ценности са стигнали дъното...Бъдете живи и здрави.

Като нямат време,защо отиват на ресторант или при роднини за да се нахранят?Нямат желание,не време.Такива като ти седнат на трапезата,няма ставане,няма наяждане.Като те мързи да готвиш,няма да ходиш да досаждаш.Иначе домовете им са обзаведени с всичките екстри.

Да,определено съгласна с двете ръце! Обаче в наши дни семейната вечеря е загубила много от своето значение.Ритуалът се е превърнал в бледа сянка на стародавната си традиция.Всичко в нашето общество вече е хванато в безмилостен ценностен разпад. А да имаш време в кръга на своите родители,братя и сестри около трапезната маса е огромна драгоценност...

Половината от статията ни казва колко не е полезно месото, тоест поредната нескопосана веганска простотия. За останалото съм съгласен.

Жените са твърде стресирани и обременени в днешно време за да могат да работят, да пазаруват и да готвят след всичко това. Тази идилия е била много отдавна когато живота е бил по-спокоен. Не съм против, всичко това е прекрасно, но е невъзможно да е всеки ден...

Ами много просто, вземи и сготви ти бе търтей. Сега ще кажеш че и ти си много стресиран, а? Виждам че все ще си намериш оправдание, то е ясно.

Тъпаци

Сега да разсъждаваме и над въпроса Защо е важна домашната ракия

Американските учени открили топлата вода. Въздухари!

Хубу, ама вода от реката кой ще донесе?