Днес е Денят на разводите

Първият работен понеделник от новата година е наричан от адвокатите Ден на разводите, тъй като тогава се подават най-много молби за разтрогване на брака.

Обратно в новината

Коментари - Днес е Денят на разводите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз се разведох преди 2г по това време. После пак опитахме и се разделихме на няколко пъти и все тая не върви и това е. Сега съм сам и 3 деца ще живеят със социалния начин на живот на майка им - много ми е жал за тях но все пак трябваше да си спася кожата

... а за разводите в хомосексуалните двойки? ... Офф, забравих, че там няма такива. Друго си е да си "модерен" - стабилна работа.

Пак пропуснахме датата! Пфу, да му се не види, и така- вече 35 години...

още от самото начало се знае дали една връска ще пребъде но .......твърдоглавите глави на един или другия или двамата за даване на шанс никога неработят

Тъжно е,когато двойките се развеждат-от това страдат предимно децата.С моята жена се разделихме,защото я хванах в изневяра,и при това групова.Съвокупляваше се едновременно с трима мъже,а една жена снимаше с телефон.Много ме заболя,и не можах да и простя.

Ти имаш върховна нервна система щом само тебе те е заболяло! Аз шпионирах жена си 1г хакнах и телефона и пак не я хванах, а ти как успя?

"И ще дойде най-щастливия ден ..." Поздрав от Контрол :):):)

Днес е денят на антихристиянството, и всички кучки, които си мислят, че могат да се кръстят и да искат права, пренебрегвайки мъжа си, са вън от Християнството. А иначе боклука е за Християнството, но мюсулманите ще ги подредят както си трябва!

Аллах екбер и ако жената разочарова мъжа си, на кол в центъра на селото и всеки да я замеря с камъни! това е правото на жената!

Аз също подадох документи за развод.Причината е несъответствие в сексуалните желания.Аз обича секс и в задния двор,а съпруга ми не иска.Юял да си го оцапа.

Свържи се с мен само отзад ще те ч....

Мда... Явно не си достатъчно сексуална, щом нямаш желание за секс в "предния двор"... На човекът ще му подхожда някоя по-сексуална, която нама да си варди двора.

Рецепта за бърз и лесен развод - проучваш внимателно какво НЕ е приятно на партньора ти и започваш непрекъснато да настояваш само за това, докато започне да му се гади и прекрати всякакви отношения с теб. В рамките на месец се развеждате - по негова вина!