Коментари - Френски интелектуалки: Сексуалните аванси не са престъпление | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пътят към екрана минава през дивана. Стара истина. Почти всички наши актриси са го пробвали

Катрин е заприличала на жокера, от страховитите сериали и клипчета за деца.. Много ясно, че няма да има нищо против, ако някой " приятелски" я подкачи на тема секс. Само че едва ли ще има желаещ да вдъхва аромат на увехнало цвете..

Най-после се намериха нормални жени, а не умопомрачени на тема феминизъм от никого не поглеждани създания от женски пол. Жена съм, но твърдя, че прекаленото залитане по феминизма ще откаже мъжете /те и без това в много от феминистките държави вече не поглеждат жените/ от това да ухажват жените и да търсят компанията им, а и съвместен живот с тях и създаване на поколение. На мен ми е приятно когато ме ухажват. И е редно да е така. А ако някой ме насилва на работното ми място има институции към които мога да се обърна за съдействие. А всички тези, облечени в черно на червения килим, са давали мило и драго да им дадат някаква роля в някой филм, а после се оплакват и оплюват хората, разказвайки недоказани истории, случили се преди години. Защо тогава са мълчали? Или и те като Моника Люински пазят с години рокли и бельо със сперма от евентуалния насилник, че и не ги е срам да ги развяват пред цял свят след години. Всеки сам си определя поведението спрямо другия пол и не трябва да го налага като мярка за всички.

Значи айде малко да намалим истерията и да погледнем някои факти - държавите, които се наричат "феминизирани/феминистични", са най-вече скандинавските държави, където процентът на разводите е по-нисък от много други мачо страни - примерно в Латинска Америка, където всяка трета 20г жена е самотна майка. Второ, кога последно институциите в България се задействаха при сексуален тормоз на работното място? Т.е. има ли изобщо някакъв смисъл да казваме "сигнализирай, когато стане нещо", когато нищо няма да се случи след това? Трето, вас по принцип интересува ли ви въпроса със сексуалния тормоз или искате само да кажете, че ви липсва мъжко внимание?

Вие сте поредното доказателство, че понякога жените сме най-големите врагове сами на себе си. Многото феменизъм щял да откаже горките мъже от това да ни ухажват. Ами не, по-скоро ухажването трябва да става на база равнопоставеност и уважение, а не на база "хищник/ завоевание". И не би следвало жената да се прави на слаба и глупава за да не вземе да накърни прословутото мъжко его.

МаШленца, ма досаждайте ни бе! Ма какво е живота бес това досаждане и пазарлъци кой на кого да гоФкара! Ми да скачеме в гроба ебаси, ако и не моем да сигоФкарваме!

Айде пак жените виновни.

Супер грозно е да говорите за жените като стока! И начинаещите актриси едва ли за знаели за Узйнстийн! А и да са знаели са нямали друг избор, асвен да работят с него, ако искат да останат актриси, тоест да работят, това, което обичат! А явно, който е раборил с него е бил ппдложрн на тормоз! Това е злоупотреба със служебно положение, а вие се на хвърляте срещу жертвите, добре ли сте!? Недопустимо е да твърдите, че която иска да е актриса, трябва да е и проститутка, и че това е нормално, вие чувате ли се!?

Ние ли ги правим стока? Решението да се продадат като стока е било изцяло тяхно! Да, не за пари - за роля и за слава, но по същество е същото - секс срещу облаги. Човек винаги има избор и съм сигурна, че въпрсния НЕ е единствения продуцент в Холивуд. Ако беше завела дело първата, нямаше да има втора...пета..стотна жена, която да страда! А този щеше да е отдавна в затвора и заменен от някой по-качествен човек. НО не - продали са се, за пари. Самите те са решили да бъдат стока, а не хора!

Знаете ли истинската бройка на жени - актриси, режисьорки, и др., които през годините са завели дела срещу Харви Уайнщайн? Има и то много. Адвокатите му струват милиони и харчат милиони, за да спрат тези дела да стигант до обществеността чрез пролуки в съдебанта система в САЩ. Така всъщност избухва скандала, една от тях отказва баснословна сума в милиони, за да си държи устата затворена и я отваря... Разгледайте малко материали в нета, за да видите кои са жените, водили дела срещу него, за да видите истинската картинка...

Изроди и изродки има под път и над път. Какво се е получило: младата девойка иска да стане актриса. Дебелия и мазен Уайнстийн я кани на делова вечеря, за да обсъдят бъдещето й. Но 1. Кани я не в ресторант или офиса си а в хотелската си стая. Кой приема официални професионални разговори в хотелска стая? 2. Отваря вратата по разгърден халат и чехли т.е. излизам от банята и съм готов. Защо след като бъде видян дебелак в такъв вид жертвата все пак влиза в апартамента, а не му обръща гръб. 3. Защо проговаря за всичко това след години тормоз, а не загърби сексуалните намеци в зародиш и не стане библиотекарка или продавачка в супермаркет? 4. Защо се говори само за сексуалното насилие? Ако погледнете ризите, тениските и дънките, които носите ушити са от бедни и експлоатирани българки, туркини или бангладешки. Но никой не пита за тях

Защото в такива моменти човек си задава въпроси от сорта на: Провокирала ли съм с нещо това поведение? Това нормално ли е за Холивуд, той наистина ли ще предприеме нещо или е причина да си тръгна и да се откажа от съответната възможност? Може би нещата не са такива, каквито изглеждат? Това шега ли е, какво се случва всъщност? Не сте млада жена и не знаете какво ни става в главите като някой се държи по подобен начин. Особено ако човек няма опит.

skromna35

"Насилието е престъпление. Настойчивите и неумели сексуални аванси обаче не са престъпление, нито галантното поведение - мачистка агресия" Уважаеми интелектуалки, разбира се, че прави, така както сте го написали. ОБАЧЕ доколкото целият свят разбра, Уайнстийн не е проявил нито просто "настойчиви и неумели сексуални аванси", камо ли пък "галантно поведение", а си практикувал баш сексуален тормоз и то на МНОГО жени с продължение на МНОГО години! Така, че обвиненията срещу него са си напълно заслужени и не са проява на "мъжемраство"!

И кой е чудовището в случая? Насилници винаги ще има! НО тук стотици жени са МЪЛЧАЛИ, за да не изпуснат заветната роля, потъпквайки егото, съвестта си и женствеността си! Ясно съзнавайки, че след тях ще страдат и други жени! Сега е много трудно да се докаже каквото и да е и всичко подозрително прилича на лов на вещици! Всеки може да обвини всекиго...и да му разруши живота!

Нарича се злоупотреба с власт и е форма на корупция. Когато вие си плащате подкупи на ченгета, държавни служители и т.н., законът наказва корумпираният служител... и с право, защото той допуска или насърчава да има нарушение. В случая на Уайнщайн има доказателства, защото има много дела повдигнати срещу него през годините, т.е. има и сигнализиране навреме и свидетели в някои от случаите и показания пред полиция, съд и адвокати. Това умножено по 100 не е малко. И не е мълчание. Винаги идва видов ден. Колкото и да се опитваш да си чистиш мръсотиите, в един момент нещата преливат. Може след 2дни, може и след 20г. Уайнщайн може никога да не види затвор, нито да плати неустойки, но си плаща точно цената, която трябва да плати за поведението си. Когато законът не може да защити хората и години наред се проваля в това, хората ... тръгват на лов.

Не оправдавам поведението на Уайнстайн, но незабравяй, че всички тези "звезди" в киното са били на ясно що за чивек е и какво да очакват ит липна среща с него в хотелската му стая. Те един вид са се съгласили да платят цената да станат известни и дори с посредствени роли да получат Оскари. Ако си на пазара и искаш някаква стока се фоговаряш с продавача той колко иска и ти решаваш дали си готов да платиш цената.... Ако ти е скъпо - отминаваш. Не купуваш стоката, използваш я 10-20 години и после да обвиняваш продавсча че те е ограбил.... Това е което става в момента....

Нищо не разбрах от това писание , освен че са против брътвежите на идиотките американки за сексуало насилие. Ония станаха смешни

По тоя случай имаше един виц. Една фирма подбирала кадри и на интервюто се явили всякакви специалисти и една засукана ефектна дама с къса пола. Поканили я на интервю, питали я разни въпроси, видели я, че по принцип нищо не знае, но все пак я попитали колко заплата иска: - Еми 5 000 лева. - Ееее то и шефа ни не взима по ведомост толкова. - Еми тогава еВете си шефа тогава.

Не забравяй, че Наполеон е бил французин като Катрин Деньоф.

италианец е

То там границите са подвижни, и освен това е живял във Франция, когато е забелязал за пръв път жена.

Сред набедените за сексуални насилници няма нито един млад красавец. Което ще рече, че едни и същи форми на мъжко поведение се възприемат различно в зависимост от физическата привлекателност на мъжа. Колко обективно е това, за да бъде подсъдно?

Така е, , но жените имат особени възприятия за хубост. Дебелата пачка и възловият пост придават един особен и неустоим чар на много иначе невзрачни мъже...

Този е женен, къде е тръгнал.

Евала! Добре че има и такива, че вече не смея да здрависам колежка без да поискам нотариално заверено съгласие.

Ако за едно място кандидатстват мъж и жена и шефа избере жената понеже му е пуснала, нищо че мъжът е по-подходящ, какво ще кажете. Бихте ли взели жена която има богата любовна история зад себе си и продължава да си хойка? Бихте ли взели артистка, която прави любовни сцени пред целия свят, или спортистка или журналистка които отсъстват по няколко месеца? Ако ще взимам жена, хубаво е да "чиста" и само моя. И имам късмет за това.

"чиста" и само моя "?????? Важното е да сте живи и здрави....нищо , че е толкоз грозна....

Съдията:" Целият град я харесва и спи с нея, само мъжът и не иска. Каприз."

Чиста и само твоя може да е само дъщеря ти..... и то в детската градина....

Че в детската градина е ЧИСТА нямя съмнение. Ама дали е НЕГОВА?

Значи има все пак някаква надежда за братя булгар. Машалла!

Абе, това "сексуално насилие" над жените, в повечето случаи, е бошлаф работа!Когато имат изгода и гонят поставена цел, повечето жени са от типа "уж се дърпа, пък първа се съблича". Пресекне ли кранчето, и шефът я бутне по...рамото - олеле, насилват ме!

Браво на франсетата. Не се включиха в този неистов вой на фалша. А онези позастарели саздърми зад океана да си върнат милионите и облагите, получени от роли взети по онзи начин, най- древния на света. И да престанат да вият на умряло, вече всички им се смеят.

Кеф им на продуцентите жени, кеф им деца, мъже, всичко.

Според мен мъжете преди да започнат да пускат аванси на жени, трябва да направят един простичък тест. ако им предложат да излязат заедно - било на кино, ресторант, плаж, или каквото и да е - и ако получат съгласие, могат да придвижат флирта напред. Ако не, значи тестът е несполучлив, не се хабете и не травмирайте жените.

Това с киното и ресторанта беше миналия век! Кви тестове те гонят! Мъжът пита-ако жената го одобри-ОК! Ако не го одобри, той пита следващата и така....

Така е, миналия век можеше, а сега пенсията не ти стига :) Но наистина не пречи свободно да питаш наред, щом почти винаги отговорът е не. Има си хас да ги водиш нонстоп на безплатен ресторант, без да те огрява въобще.

Идеята е да я попиташ заобиколно дали би излязла с теб, което е достатъчно деликатно и неангажиращо. А ако отправиш директно сексуален въпрос, в повечето случаи си дисквалифициран заради глупостта и нахалството. Така могат да ти вържат само наистина долнопробни жени.

ми те шведите решиха проблема! преди да и го вкара шведката пидписва документ че е съгласна.е може и да не и го вкара щодо докато чака за подпис може и да му спадне и тогава тя може да го осъди за неустоика.абе от където да гo зaвъртиш все мъжа е губещ

Евала на французойките. Казаха им го в очите на тия феминистки зад океана.

французойката си е французойка..

Нама нормана жена ,която да не обича да я харесват. Но този продуцент наистина изглежда прасе..насилието е нещо различно..Пъро е унижение и се чудя как тук твърдят друго..разни Хъм мачисти

Абе вие знаете ли всъщност какво е значението на думата "мачо"? Можете да ме наречете по всякакъв друг начин но не и мачо. Ако бях мачо изобщо нямаше да забележа тази тема.

добре , признавам че в думите ви има известана искреност и това ми харесва.:)

Този е от обратните, камшика е в него, само дето жените не са баш като мъжете.

Аз пък страшно се възбуждам,като чета получените от жена ми смс-и,с предложения за секс,свирки,групово и всякакви други.Радвам се,че имам красива и умна жена,която ми показва,това,което е нужно да зная.За другото,което не знам,не се интересувам-може после гладен да ходя,и сам да се пера :)

Е, това , което не трябва да знаеш не ти го показва.Не ти трябва да знаеш...

Дето се вика ...как да не носиш на ръце такава жена. Умна жена имаш.

.особено за патриархалните групови изпълнения..аххаха, за малко да ви повярвам

Ето едни жени които са достойни за уважение. Жена която си е на мястото разбирайки каква е нейната природа и тази на мъжа, е достатъчно умна да знае каква е нейната функция в живота и как всъщност може да е господар на света. А мъжа е простичко създание и много малко му трябва за да бъде щастлив и с радост при определени обстоятелства може да бъде в услуга на жената. За какво и е на жената еманиципацията при условие че по-този начин мъжа никога ама никога няма да изпусне кокала... не знам. Най-много да си навлече повече неприятности. Ако мъжа почне да гледа на жената така както гледа на собствения си пол...ще настане една...не е за разправяне.

С други думи, жени, сваляйте си гащите по честичко и по-умно, и ще владеете мъжете. И после що имало коври...

Е може и така да се каже. Вие как мислите че има някой хетеросексуален мъж на този свят да гледа по-различен начин на вас ли? Ха ха ха ...не бъдете глупави. Ако не е това което споменахме в началото, за какво сте му на мъжа? За да се състезава с вас ли в живота? Много бъркате, пре достатъчно му е да се състезава със собствения си пол. И запомнете няма ама няма мъж на този свят който да смята друго. Ако чуете друго то знайте че това е най-голямото лицемерие. С две думи иска да ви вкара в леглото като ви се натяга. ПРИРОДА :)))

Тогава защо да се възмущаваме, че някоя си е извадила гърдите и ги стиска на сцената, тя просто иска да ви владее, а вие точно това искате.

Затова и тези жени успяват, нищо ново под слънцето.

"Свирките" не са изневяра.

Много "евала" правите в коментарите, но едва ли ще сте доволни жена ви, майка ви или сестра ви да бъде подлагана на "настойчиво ухажване", опипване, да ѝ пращат мръсни смс-и от колеги против волята ѝ на работното място.

И да добава още един цитат от изявлението им: Такова прибързано правосъдие вече доведе до жертви, някои мъже се сблъскаха с ограничения в работата, бяха уволнени, макар че постъпката им е била в това, че са докоснали нечие коляно, опитали са се да откраднат целувка, да говорят на интимни теми по време на работен обяд или да изпратят съобщение със сексуален характер на жена, която не отговоря на чувствата им. Сложете си ръка на сърцето и кажете, че сте ОК с това, ако е насочено към жена ви.

Че за каква жена съм се оженил, ако всеки ще я подминава като малка гара ма, кухавелке!

...НАРОДА СЪЩО КАЗВА : ... САМО ЖЕНА ТИ ЗНАЕ КОЙ Е БАЩАТА НА ДЕЦАТА ТИ :))

Не мисля, че има смисъл да обясняваш това на Дир-ската аудитория. Тук са 90 процента самотни мъже, които нямат шанс скоро да се задомят. Естествено, че не им пука какво се случва с чуждите жени, ако има шанс да топнат чушката.

на млади години бях хубава жена и не можех да се отърва от"настойчиво ухажване" . Това, което мога да кажа, че никой не ме е насилвал и нищо не съм правила против волята си. Слава богу тогава мръсни СМС не се пращаха.

Виж какво - като му кажеш на един мъж НЕ и той продължава да те тормози, си има закони! Може да го съдиш за тормоз и преследване, ама не след сто години и не някакви измислени обвинения!

Само съм чел за Катрин Деньов, уви нейни филми или не съм гледал или поне не помня да съм гледал. Но тя спечели моето уважение. Както разбира се и другите подписали се дами.

Катрин се водеше една от най- красивите жени на света през 70те и 80 те години. Беше талантлива и успешна. При тези качества едва ли и се е налагало да се предлага на режисьори , или да спи с някого за роля. Предполагам, че е била затрупана с предложения. Едва ли е била монахиня. Мисля, че има дъщеря от Мастрояни.няма монахини в този бранш....няма жени монахини! Евала на Катрин все пак за здравия разум!!!

Тя щото била хубава, не й се е налагало да се натяга. Мечтиииииии

В случая става въпрос за жени, които , въпреки , че не са " курви" са отстъпили пред нечии мераци, възползвали са се и сега неистово плачат, че са насилени, преди 100 години... АААре в лево!!!!

Да не искаш да кажеш, че американските въртиопашки протестират срещу собственото си поведение?

сексуалната революция през 70те имаше точно обратната цел, мъжете да са нападателни а жените да са дашни, и всички бяха доволни, идеята да се еманципират жените е те да са по лесна "жертва" на маркетинговите промивки, една жена като никой не и

Сексуалната революция даде на жените правото, когато поискат секс, да не бъдат обиждани и отхвърляни от обществото за това. Нищо лошо няма в това. Както има активни и пасивни мъже в тази област, същото се отнася и за жените. Кой ти каза, че сексуалната революция оправдава насилието? Проблемът е в това, че до този (тогавашния) момент, сексуално активните жени, трябваше пред обществото да поддържат някаква измислена версия за насилие над тях, за да не бъдат отхвърляни и заклеймявани. А в настоящия момент, едни пошли тарикатки от краваристан, използват същата версия, но вече не за да се защитават от нещо, което не съществува, а за да правят от това пачка. Ето затова -чест и почитания за Катрин Деньов и останалите инициативни хора по този, на пръв поглед маловажен, но съществен за човешките отношения въобще, въпрос!

Прави са! С тази пуританщина скоро мъжете няма да посмеят да си поискат любов и секс, защото ще ги сметнат за извратени.

Ами да си искат жените !

Ще ни съдят....

Ма те винаги са си искали, бе кака! Като ги гони петелът си мислят "не бягам ли много бързо", той и петелът ги мисли едни ... ама нейсе ... "ами ако я настигна"

Излиза, че френските актриси и интелектуалки нямат забележки към подхода на френските мъже. Явно на американските мъже от вскакъв произход им липсва галантност, такт, възпитание и изобщо подход. Ми то верно си е насилие :)

КОЛКО СА ОТКАЧЕНИ ЛЕЗБИЙКИТЕ И ГЕЙОВЕТЕ ... АМИ ЕДНА ЛЕЗБИЙКА АМЕРИКАНКА БЕШЕ РЕКТОРКА НА УНИВЕРСИТЕ МИ ... И ДОКАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ ТОАЛЕТНИТЕ В РЕКТОРАТА СТАНАХА ЮНИСЕКС - ДЕМЕК - НЯМА МЪЖКИ И ЖЕНСКИ - А САМО ТОАЛЕТНИ .. ТАКА ЛГБТ МОГАТ ДА НЕ СЕ СМУЩАВАТ КАТО ПИШКАТ И СЕРАТ :))

Така трябва. И даже, като се "мандръсаме" в кенефа, няма да има нужда да се заключваме в кабинката, а? Е'га ти кефа!

Кво ти пука? Вадиш си го и пикаеш. И в къщи клозетът е унисекс.

Значи, затова в къщи сексът толкова бързо доскучава? Сега навсякъде ли ще е така?

АМИ НАПРАВО СИ СЕРЕТЕ ЗАЕДНО С ДЕЦАТА И ЖЕНАТА ЕДНОВРЕМЕННО :) .. МОНТИРАШ 2 КЛОЗЕТНИ ЧИНИИ И СИ СУПЕР

Абе десетки жени умират да бъдат сексуално насилвани. Много дори сами се предлагат на шефове на фирми, не режисьори, на мъже , които са фактор в някоя област. Целта е домогване до служба, до роля, до престижен пост. Мъжът е ловец. Той преследва и ухажва и предлага. Ако няма насилие, няма проблем. Ако има насилие, трябва да се сигнализира незабавно, а не след 20 години. ...

Уважавам правото на жените да търсят, да искат, да настояват за секс, не по малко и не по пасивно от мъжете. В крайна сметка, никой не избира предварително какъв да се роди, а след като се е родил мъж или жена, трябва да има равни шансове да постига това, към което се стреми. Наглост е обаче, за своите мераци и щения да обвиняваш другите, само защото в това има финансова изгода. В крайна сметка, какво предлагат "изнасилените" проститутки? Режисьорите и продуцентие да дадат клетва за непорочност и да представят документ за непорочност? Много ми допада, че има (дано са повече) разумни хора по света, ето, дори в техния бранш, качествени хора, които стоят здраво на земята и не се страхуват да се противопоставят на извращенията, налагани на света от ненормални хора с много пари. Браво на Катрин Деньов! Шапка свалям!

Аз пък си мисля, що за мъж с достойнство трябва да си, за да спечелиш една жена с пари, пост, служба...?

Що, ти с какво печелиш жените ??? Сигурно с достойнство?

Евала! Най-после една смислена приказка! Добре, че са французойките да им покажат на онези англо-сакс крави къде е истината на природния закон. Целта на американката е не добър брак, а добър развод.

Крайният феминизъм ще доведе света много по-бързо до трети, четвърти и дори до нулеви полове

Е, то това е целта на занятието! Да направят хората психически безполови, а размножаването да става инвитро и сурогатно - кой баща, кой майка, кой брат, сестра -няма значение.... ...всеки се досеща защо така.... А "горките" жени от Холивуд, като са толкова чувствителни, що не са се отказали от кариерата си, за да избегнат "насилето".... да, ама сега нямаше да има бевърли хилс, слава, милиончета, хай лайф.... Просто са жалки, купени клакьори и лицемери... А който иска да спре насилието, първо да спре войните и бедността, чиито жертви са многократно повече....

Французойките знаят какво искат и може би затова живеят най много.

Това как го изтърваха да се публикува, невероятно!

НЕ ЗА ОПАСНИ САМО ТЕ , АМИ И ЛЕЗБИЙКИТЕ И ГЕЙОВЕТЕ .... ЗАЩО - ПРАВЯТ ЦЕЛИ ГЛУТНИЦИ И СЕ УРЕЖДАТ НА РАБОТА И В ЖИВОТА В ЕДИН ВИД ГЕЙ ИНТЕРНАЦИОНАЛ :))

Съжалявам тези жени. На дърти години да се подхилкват а дано някой им обърне внимание и да ги "насили сексуално". Били за галантните мъже.... а дадоха ли дефиниция какво е това галантен мъж или това е са всички тези, които ни харесва да ни обръщат внимание. Колкото повече, толкова по-добре. И после защо мъжете наричат всички жени к*и. Като си ходиш с вдигната опашка за комлименти и "галантни господа", те ще си дойдат. На млади години, номерът ще мине, ето някои и кариера са направили от това, да не са луди да си плюят на успеха. А на стари години? Жалки картинки, готови на всичко за 5ст внимание. Даже няма и да започвам въпроса за истинското сексуално насилие, тези жени това не ги интересува.

направо безнадежден случай.

Ако не си снощен, прегледай си написаното. Не вярвам, че искаш да кажеш това, което си написал. Мисля, че в главата си носиш правилната мисъл, но как мислиш, защо си набрал толкова отрицателни мнения? Допускам, че не си прочел текста на статията и си наредил Катрин Деньов, до Опра Уинфри и останалите "изнасилени" американски коври. Трябва да уважаваме успелите хора, които държат на достойнството си и не залитат в либерастките деформации

Прочетох статията и не, не ми пука за това колко народ може да не е съгласен с мен. Моето мнение е мое, а не конформистко.

На някой булгаристанец е трудно да се обясни какво е галантен мъж. Или поне на повечето. Не са първа младост жените, но това значи, че биха могли да имат мъдрост и авторитет. И защо да не искат да ги харесва някой? Вие като остареете, какво ще правите в тази област?

Не мога да повярвам, че все още се намират нормални хора в западния свят. Какво да кажа, освен БРАВО и благодаря за куража. Феминизмът е грубо посегателство върху културния код на хилядолетна цивилизация. Така както и другите либерални залитания са освен нагло нахалство и опасност за света. Непосредствена, екзистенциална опасност, посягаща на национално усещане, историческа и културна принадлежност, пол, морални ценности. Има надежда за света.

Дори и великия руски народ има поговорка ( если сучка не захочет кобель на вскочит) или на български 'ако женското куче не иска мъжкото куче няма да скочи.

Знаех си, че французойките ще оправят работата. Евалла! Те първи се усетихе, че още малко и ще получават кур само след нотариално подписано съгласие за всеки конкретен случай.

все още не са тотално изтрещели в Европа!

Не го надценявайте, вероятно _balak (какъв многозначителен псевдоним си и е избрал нашия съвременен герой ) не спи с момите, а с "момците" :)

Винаги съм ги харесвала! Брависимо! Невротизираните, неспасяемо грозни англосаксонки се опитват да натъкмят целия свят според нуждите си, тоест да го превърнат в лудница. Мъже на Стария континент, смело продължавайте да ни ухажвате :)

Благодаря! А може ли докато ви ухажваме, от време на време да ви евем. Само мъничко! А?

Може! Не чакайте, а смело напред. Ше има за всички

Може, може, само да не сте дядковци, щото тогава Не може !

Колко да е смело ухажването, като за един комплимент отиваш на съд като "сексуален хищник" или си губиш работата. А ако се стигне и до "връзчица", можеш да отнесеш и "изнасилване", с целия позор и злепоставяне завинаги.

и въпреки всичко никога не знаеш къде ще те удари парализата...

Ножът не влиза в канията, ако тя не се натъкми точно срещу него.

Това вече звучи разумно. Мат Деймън се опита да каже истината,че не всички мъже са такива,и психофеминистките в САЩ го нападнаха. В САЩ отдава са си загубили здравия разм по всички теми.

Французойките са прави. Извинете, но закачките и секса между мъже и жени правят живота ни цветен. Няма нищо по-нормално от това. И от него ли да се откажем и в името на какво, някакви евро-гейски порядки? Нормалните сме много повече от обратните и търсещите повяхнала слава холивудски актриси, сетили се, че някой ги чукал волю или не волю преди половин век!!!

"закачките и секса между мъже и жени правят живота ни цветен".... особено когато са нежелани! Тогава толкова цветно ни става пред очите, че не е истина, но нали трябва да се радваме, да благодарим сигурно също....

Като са нежелани, чий го дирят сами по хотелските стаи на продуцентите. "Бяха сама, почуках на вратата, той отвори по хавлия" емииии... що влизаш? Щото няма друга професия, дето да ти донесе 2-3-5-10 милиона за филм, тоест за година. И какво правим ако мъж те хареса, и ти него... нали трябва да има свалка, да е интересно, да се загаджите. Хубаво беше казал някой горе - к*р след нотариално заверено съгласие само, нале...

Най-накрая малко здрав разум, сред феминиското безумие

деер

Това се нарича - лобизъм.... Едва ли сте очаквали бързо и лесно хората с пари да се предадат?! Като не стават за сваляне, ползват сила и пари. Купуват се известни "проститутки" и те говорят...

А тия са бая гладни. Френското кино от години боксува и тези актриси не могат да стигнат космическите хонорари в Холивуд. Затова компенсират с фондовете на Харви Уайнщайн.

нас преди ни ухажваха, къде приятно, къде не чак толкова, но нямаше насилие! А сега се запознават в нета и като се видят бягат в различни посоки! И представете си, как би се почувствала една хубава жена в компания на двама мъже, където единия ухажва другия?

Искаш да кажеш - Жени, не отказвайте на мъжете, защото те само това и чакат ! :)) И те това ...................... !!!

Не, драга, иска да каже че мъжете не са стока изложена на тезгяха на секс пазара! Иска да каже, че и мъжете имат право да заявят един мерак( желание) за сексуален контект. То си е като търг с наддаване трябва да заложиш нещо, физика, ум, чар, чувство за хумор; а не да бъдеш роба, с който матроната ще се избърше и захвърли като непотребна вещ, а ти трябва да си благодарен за това че те е употребила по или не подходящият начин

Браво! Най-сетне едно правилно действие! Май тези, дето "мълчаха" години наред се опитват да си повдигнат рейтинга. Да се бяха оплакали по-рано, но и да има доказателства - не само да се опитат да очернят нягта. Подкрепям Катрин Деньоф и останалите интелектуалки