Невена: Тоалетът на Радева беше тежка задача

Българската дизайнерка, която облече Десислава Радева за посещението във Виена, разказа, че за нея да създаде тоалет на представител на България е кауза.

Обратно в новината

Коментари - Невена: Тоалетът на Радева беше тежка задача | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тази буклена рокля, госпожата повече прилича на селска даскалица, отколкото на съпругата на президента. Какви са тези лъскви камъчета ? Това си е чист кич !! Да не е чалга певица? Даже те се обличат с по - голям вкус. Госпожата би трябвало да се облича с изискани строги тоалети, прически и подходящи за тоалета и аксесоари. А тази набедена стилистка ли е шивачка ли е, нека си шие за себе си. Не от всяко дърво става свирка.

Тази става, за разлика от Деситу

Повече ме вълнува дали тоалетът е закупен със средства от президентската заплата или от моите данъци... защото във втория случай, не стига, че плащам, ами и трябва всеки ден да чета глупости...

TIREX

мамата на деса и е съветник назначен от нея и платена от вашите данъци. ненужната президентска институция трябва да бъде закрита!

Да се уволни!

с която е на снимката на клиентката си, всички щяха да са по спокойни и уверени. Роклята не беше подходяща за посещение във Виенската опера, по скоро за разходка в парка или следобеден чай с приятелки.

Освен Невена,няма ли други дизайнери в България. Тази рокля изобщо не е подходяща за случая и за фигурата,това разкрояване в долния край,тия камъни...само пари да се дават на някого. Явно и госпожата няма собствено мнение и се доверява. Няколко са издънките на Невена,да я смени Радева

Все едно виждам Мишел Обама Ужас

Нищо лично към дизайнерката, но моделите не ме грабват. А облеклото на Радева пълна трагедия. Интересно колко плати хазната за това.

коментари, а направо пиша, че самата тя е страхотна и може да засенчи повечето гърли, плеймейтки, певачки и тям подобни безмозъчни същества. Ето, пък и талантлива. Такава е българката, може пет човека да останат, но качествени и без аналог по света!

А онзи тоалет с жилетката във Франция наскоро тази ли го е "дизайндирала"?

Не знам Невена от кога познава г-жа Радева и дали и колко пъти са се виждали наяве, но очевидно не е разбрала, че в тоалети тип женствени и романтични, и феерични , и пр. , жената изгледжда неуместно и смешно. Вероятно би й отивало да носи костюми с панталони, сака, ризи, мъжки стил общо взето :)

Много талантлива, но и красива!

Невенче, ще те призная ако от партенките на мъжът и можеш да скроиш един шал за главата на Деситу.

И наистина ли е важно как една шивачка е направила една рокля на една жена? Тя (жената) важна ли е? Тя (шивачката) важна ли е? Аз в интерес на истината направих днес много по-интересни неща, които би трябвало да имат много по-голямо значение, но нужно ли е да занимавам читателите на DIR с това? Мислех си, че не - аз все пак просто си върша работата. Странни жени и шивачки ...

не са стигнали само за гърба. Добре, че буклето е от евтиното. Напролет да го обърнат с хастара навън и.....ето ти нов тоалет. Ама да го изперат първо. Може и с Бинго, ако нямат Ариел.

Какъвто обекта, такъв и .....субекта! Ама СУБЕКТА много жалък!!!

От де ги измисляте тия..

Най-накрая разбрах защо и у нас има президентска институция: имаме президентска институция, за да имаме президентша. И ако предишните президентши или не бяха за показване , или не се показваха, то сегашната е именно за това: да ѝ гледаме прическите, чорапите, деколтетата, крачолите и какво ли още не, така, че да не се питаме къде и за какво ходи нашия президент по света,,,,

Винаги е така, и Мелания е по-гледана и одумвана от президента Тръмп. Но пък какъв стил има тази красива жена, с какъв размах пазарува и с какво самочувствие и стил доукрасява дрехите, с които се представя. Без да е със съвършена фигура, тя просто блести, ВИНАГИ е елегантна, не знам, може да е вродено качество. Ето това й трябва на нашата г-жа Радева - повече самоувереност и отличен стилист, който да я насочва, без да се меси в прекия й избор.

ти пък, ще ми сравняваш Мелания с Деса - все едно да сравняваш лебед с проскубана кокошка. Мелания е милиардерска съпруга, а нейното лично богатство е отценено на 11 милиона щ.дол. А на наша Деса съпруга какъв е и на колко му възлизат капиталите ? Така че не сравнявай НЕСРАВНИМИ величини.

Обличал и един мондир и да не си бръсне мустаците седмица и готово!!!

Невена работи с много дантела. И изведнъж...букле. не и се получиха нещата с Десито. Дантела да беше използвала, по-добре. Иначе Деси не е лоша като фигура, ма трябва мнооого внимателно да се работи с нейните пропорции

Дори "дантелата" е крадена.......и демоде.....

Невена просто не я бива ,тя си прави някакви рокли,но не ги съобразява с човека,който ще ги носи! Обикновените шивачки от едно време биха се справили по-добре с фигурата на президентшата! Има какво да се направи по въпроса!

Даа. Тоалетът е бил тежка задача и очевидно не лъжица за устата на моми, необразовани в дизайна и без вкус.

Статията не е за първата дама, а за Невенка, дизайнерка, която няма фантазия, липсва й опит и не мога да се съглася с този селски тоалет, плетена фуста...

тежка лека, убава лоша, за илядо лева толкоз!

Невенче, Невенче.......Защо така бе? Ми то не само тоалета като такъв бе, трябва да се направи, че съобрази го и с фигурата ма кака. Смях голям.

Голям ГРЪБ широоок вади тая г-жа Деси, сигурно е треньорка на президента по ГРЕБАНЕ и кану каяк .На младини сигурно е плувала крол и гръб до о-в Болшевик и родния Бургас - 8км е разстоянието в едната посока. Че и ябълки сложил в сутиена, траверса му с траверс !!!

първо въпросната госпожа не е дама защото една дама има възпитание, стил и сдържаност в обноските си които при тази госпожа липсват, второ прелюбодейка е защото е разтурила семейството на един мухльо, трето омъжила се е за него по партийна препоръка и последно ... в новините е влезнала с женския си полов орган

А на Плевньо съпругата коя беше по ред и как е влязла? Нека обсъждаме дизайнерката и несполучливия тоалет,който е създала!

Престанете с тоалетите на някоя си.Народа рови в кофите,вие с "тоалетите"на някаква си дър.анка ще ни занимавате.Кога ходеше с ципчета и минижупчета старата... ,да не се изразявам нецензурно,кога започнахте да ни запознавате с "тоалетчетата" и.Никой няма да са впечатли,защото ние сме морални и духовни.Много долно и несмислено,всеки ден с целволеното костюмче ще лягаме и ставаме,да се произнесат всички подред"модни корифей"

нека от сега нататък кур---то Деси Банова, дето ще изцика килимчето да представлява България в света

Кога тази фатмашка селяндурка се "издигна" кога за тоалети и балове започна да говори, пази Боже сляпо да прогледне, на всичко отгоре и НАГЛА - разтури семейството на един мухльо на който Партията бързо даду указания да се ожени преди президентския вот. А тази влезе в новините с п..ка.

достойна жена облечена в прекрасен тоалет

явно ви се иска Плевнелиев да се върне и деси курвето да е до него

Талантът на Невена се оказа недостатъчен. Ако правиш дреха за слабичка манекенка е едно, но ако задачата ти е тоалет за жена с други мерки, килограми и пропорции, то задачата наистина е трудна. Невена не се справи и това е. Бърка г-жа Радева с 49.килограмова нежна и феерична манекенка! При това сбърка и двата пъти, в които беше поканена да сътвори тоалет за президентшата.

Много точно казано.

Първата дама веднага да смени дизайнерката си...

Тоалета на ставаше. Даже и на анорексичната Катрин нямаше как да стои добре буклето

Венчето дето е на снимката мно-о-го по-става...

Дебел врат, широк гръб и рамене, големи длани и пръсти! Верно тежка задача във всеки смисъл на думата, е да се облече кака Деса, така че да заприлича на жена;)

злобно същество си, никога няма да имаш възможността да си на нивото на Деси, затова си пиши каквото искаш и се потопи в собствената си завист

И какво е нивото на "Деси"? Смешно ниско, ето това е.

Ти си спомни как плюеш по Росен Плевнелиев, и после говори кой е жалък и злобен:)))

Невена-мода за фолк кифли

Роклята е хубава, но според мен е подходяща за следобедно дамско парти на чай. За Виенската филхармония и на този концерт, конкретно, би трябвало да е в друга тоналност.

Абе Невенче, кой ти е казал, буклето е материя за посещение във Виенската опера, за цвета изобщо да не говорим!!!!Засрами се олекваш много....

Защо тази Невена прави толкова хубави тоалети за другите, а за Радева само невзрачни ежедневни роклички?

За тоалета не мога да кажа нищо. Не съм моден дизайнер или гуру. Но като сериозен ценител на женската красота мога да кажа съвсем отговорно - Невена е страхотна дама! Страшен сексапил и чар! Евала на мацката!

Странно е да обясняваш колко е трудно създаването на тоалет, който е директна препратка към ежедневните костюми на Шанел от букле. В този тоалет няма нищо новаторско, да не говорим, че ако дизайнерката си беше направила труда да прочете изискванията към дрес кода на новогодишния концерт, щеше да си спести усилието да превръща г-жа Радева в "розова феерия". И не на последно място - крайно време е г-жа Радева да използва съветници от протокола, които да я консултират относно външния вид. Тя не е селебрити, което може и перо отзад да си сложи, а представлява държава.

При официални лица само с дизайн не става - има си протокол за всеки отделен случай, който е с приоритет пред всякакви дизайни. Иначе става най-обикновен гаф. Това е !

много клишета, много самореклама, много нещо. нещо като лафа в приказката новите дрехи на краля - само че лафът е - а дизайнерката е гола... не ми се коментират нито изработката на тоалетите, нито самите тоалети. В Лондон била, не знам какво си била. Всъщност не прегледах бисерите й - коментарите й за нейния перфекционизъм и велик талант ме отказаха.

Съгласна съм, да се ушие приличен пеньоар не е лека задача. А пък сукман - още повече!

на тази селянка да й ушичт една малка черна рокля и да се приключи въпрост , пир по време на чума

по-добре да си трае, да не се излага, че не знае да пише българска реч правилно

Да са живи и здрави пенсионери, сираци, войници та да отделят пари от пях за да си шие тая рокли. Баси и простотиите...

Тя не харчи твоите пари плебсо - мъжът и достатъчно комисиони събира. Само това със самолетите нещо е пред провал и ще трябва да връща, но ще го избие двойно от следващите.

Пич, разкарай се с тая точка отзад.

ще използваш профила на човека - всички виждаме разликата - мърлявата ти точка, плазмодий такъв. Видите ли Горд Европееец с точка отзад, това е МЕНТЕТО. Къш оттука!

Много е талантлива няма спор

отказала на Бионсе да шие й рокля защото била перфектционист... Защо се опитваш да минеш за перфектционист , като от всякъде си вижда, че не си...

Божке, хората с какви трудни и отговорни задачи се сблъскват в ежедневието си, а лаици като Мъск се опитват да стъпят на Марс...

лелче, не е необходимо всички на всета да са Мъск, а и нека видим той до къде ще я докара, че за сега главно прииказки.. Момичето е много талантливо, успех й желая!

Така е, друго си е да теглиш машински тигели и нашиваш копчета или стъкълца до припадък...и то колкото повече, толкова повече.

Тази дизайнерка има още много да учи по темата. Само тя ли не рабра, че събитието във Виена не беше любимата й чалга?

ТРУДНО СЕ ОБЛИЧА СЕЛЯНКА!!!

вярно е, нали ги гледам по столицата, каквото и да облекат, ходят като тежко товарно коне, абе сламата си е слама!

Е, вярното си е вярно - г-жа Радева не е родена в Шоплука.

Особено от друга селянка.

Сега ми стана ясно защо постоянно плюят по облеклото на Радева. Явно тези , които не са успели са се докопат да я обличат, са пълни със злоба и яд и нонстоп плюнки навсякъде. Радева изглежда добре, дори прекалено добре като жена. Не разбирах плюнките, но сега ми се изясни.