Трансджендър модел завлaдя немския Playboy

Немското издание на библията за мъже Playboy публикува за първи път корица с трансджендър модел.

Обратно в новината

Коментари - Трансджендър модел завлaдя немския Playboy | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По всичко личи че евреите контролират този свят. И са толкова злонамерени че ми се струва че са извънземни.ЛОШИ извънземни

Стига простотии, де! Поне си използвайте думата транссексуален. И както и да се чувства, каквото и да си сложи, хормоните са си казали своето - груби, мъжки черти.

айде махайте го тоя педал от 1ва страница де

Смърт на зионизтите и куманягите, които искът Нов световен реТ и избиване на белата раса! Гейството бива налагано насила баш от куманягите, виШте ко ви проповедвъ СерГейчо. Ленин - пидераЗ. серГейчо - пидераЗ. Дзверкел - еврейска бездетна мастия куманиЗка. Г. Димитров - пияндурник продажен. Тито - сръбски евреин. Рави Мордехай Маркс - написъл по поръчка идеологията на куманизма и я преписъл от зионизма, точка по точка - за Нов Световен реТ, в който сички ша са равни (мда, кату роби...) и нема да има полове и разлики (нещу да ви трака у кратуната?) и Рокафеллер платил на Рави Мордехай .....

В Холивуд всичко е еврей!

Съвременна Германия - от Третия райх до третия пол ...

Това не се прави от германците, а от зиониЗтите и куманягите, техните слуги. Първите напъни за пропаганда в полза на пидерази и проституция беха направени от тека наречените савеЦки комисари, и имаше напъни за правене на савеЦко изкуство, точно както и в предвоенна Германия същите евреи зиониЗти пропагандираха развала с декаденса и арта, наречен декаденс (маса книги и артистични движения беха въвлеченив което, както и модата, та това беше първото разсъбличане на жени и прокламирано кату освобождение на жените). Сичките еврейски имена въвлечени в тея движения, под списък, както сега са в Холиууд. Еврейската пропаганда не се шегува, и това се налага не саму кату модел за подражание, но и кату закон за поведение. Демек ак оси консервативен, те фърлет на буклука (аккто Мел Гибсън обесни ноо красномълчаливо в едно от прочутите си интервюта, и го изфърлиха за което за околу 10 години от Холиууд).

Защо германците, евреите и куманягите требе да изчезнът. Точно евреите пропагандирът зионизма, и онова, което е описвано в Содом и Гомор. Не са германците да го пропагандирът. На германците това им е натрапено. СМЪРТ НА ЕВРЕИТЕ, КУМАНЯГИТЕ И ЦИГАНИТЕ! НА САПУН! ТОЯ ПЪТ СИЧКИТЕ И НАИСТИНА, БЕЗ ОЦЕЛЕЛИ!

Плана Калерги предвижда на първо среме смесването на расите (от което белата раса ке изчезне, защото при междурасови бракове, дежата от текиви бракове са винаги черни, а не бели, специфика на белите гени, които се показвът в текова бебе като несъществуващи, или подтиснати, рецесивни). След като изчезне белата раса, е предвидено тая мешана кафева кал да стане безполова, фактически, премахването на половете се вкарва, за да бъде иззет контрола на хората върху собственото им размножаване. Защо се прави това? защото една по една ни бивът иззети свободите. Да спомена, че с колективизацията, на хората беше иззета земята и те беха натъпкани по градовете. Тека беше ограничено размножаването им, защото кату имаш земя, едно парче земя спокойно може да изхрани голямо семействот с над 10 деца. А в града и плащането на сметки, понекога и едно не можеш да имъш. Отделно ни тровът с химия и буклуци за храна.... Но дори и тека, хората все още решавът дали да имт деца иле не. И това се планира да ни бъде иззето. Като се въведът закони примерно, че след пубертета си сменяш пола (ноо ясно, че после не моеш да имъш деца дори и да искъш). И си земът полови клетки (сперма и яйцеклетки) саму от определени егземпляри, а другите същестуват за да бъдът роби на естаблишмента. Планират се чипове, с които да се прилага майнд контрол, демек веке нема да същестувате като човешки същества, а като роботи, под заповеТ. И прочие. Сичко си пасва на зиониЗкия Нов Световен реТ. Содом и Гомор ново издание, както е описан в Библията (да не забравите, че това са биле староеврейски градове, и са описани в старата част на Библията, която е преписвана от Талмуда). Тези евреи, които вервът в тая стара част на Тамуда, са наричени ЗиониЗти. Те вервът, че са призвани да възродът стария Исраел както е бил по онова време (защото този Исраел, в техния Талмуд, е бил най-мощната империя на света и най-старата). И следвът детайлно плана си точка по точка, за да 'възраждът' този Исраел, за който мечтает.

С който Не само Соидом и Гомор, ми е тека се е живеело - хора с кози и добитък, хора помежду си, и масово педофилия, и прочие. Точно това Хитлер се опита да спре, като спре пропагандата на тзеи идеи в германия след Първата Световна, епохата на декаденса (пак дело на еврейски зиониЗти). Но Хотлер загуби войната ,и сега виждъте същата история да биде натрапвана и то още по-нахално и насекаде.

Една друга точка от плана калерги е да се вкарът хората с огромни мегаполиси. Защо? защото тека се контролирът по-лесно тея хора. Ако хората живеат на огромни територии земя, то е по-трудно да се контролирът. Като бъдът накарани нарочно да живеат саму в мегаполиси, то е по-лесно да ги контролирът с камери, заключени врати, стени, автоматичен достъп (не сте ли забелезале какви пари се фърлет за автоматичен достъп и за текиви системи, уш че са нужни за сигурността). И лека-полека се въвеждът и чипчета за населението, и чичпето да съдържа сичките ти данни и да бъде четимо и контролируемо от властта - демек, ако си извън закона, изклучвът ти чипчето и загубвъш банковите си пари, идентичността си, достъпа до храна и жилище, вероятно и достъп до кола и прочие). Също тека детайлно се описва, че не им требът толко ноо хора. Планира се масовото избиване на големо число хора, което би било по-лесно, ако са натъпкани в мегаполис. Пускъш им една бактерия и воала! нема ги веке. На скептиците, които не вервъха в конспирацията - воала, честито! (с прискърбие требе да кажем, че и ас бех скептик около 2000, но не и сега, когато виждъм точка по точка как пасвът събитията на тези конспиративни планове). Има ли още некой да е скептик?

"Там където има ябълка - няма слива!"

Трансджендър са журналистите писали тази статия, на български език си има название.

така е правилно, доста гадости все от тях са се пръкнали. като се чукат отзад, дечицата или меки или твърди

Защо германците, евреите и куманягите требе да изчезнът. Точно евреите пропагандирът зионизма, и онова, което е описвано в Содом и Гомор. Не са германците да го пропагандирът. На германците това им е натрапено. СМЪРТ НА ЕВРЕИТЕ, КУМАНЯГИТЕ И ЦИГАНИТЕ! НА САПУН! ТОЯ ПЪТ СИЧКИТЕ И НАИСТИНА, БЕЗ ОЦЕЛЕЛИ!

ПИПО

Едно време им викахме педераси, сега са са трансджендъри :)

А на простака и преди, и сега му казваме по един и същи начин.

ПИПО

Именно тук е разликата. Ако утре простотията се издигне в култ, със сигурност ще и сменим името. Прекаленото налагане на подобни индивиди по скоро до негативизъм.

Това не е обикновен педераст, ве, дори не е гей, това е ъпгрейднат гей! Откровено казано, не виждам логика в поведението на тези хора - хубаво, обичат мъжки ласки, имат връзки с мъже като тях и извендъж решат да се прекроят така, че да приличат на жени. Защо? Защо след като мъжете с които имат отношения харесват мъже, а не жени? Каква им е логиката?

Аз нещо не разбрах, това нещо какво е все пак. В смисъл, каквото се е родило, такова е, без значение дали ще се осакатява, като си реже гениталиите или пие хормони. До тук е някаква пародия на човек. Останалото е реклама.

И аз се питам същото. За теб...

Къв парадокс, а? Нормален не може да разбере поведението на пеDеругите, вие пък не можете да разберете поведението на нормалните! Найс, а? ;)

Травестит е дума която се цензурира ли бе малоумници?!

Е кво се чудиш, то големи фейсбук странички и групи с претенции, държащи сайтове, цензурират "с*кс".

Май мъжете взеха да ни изместват... На този набеден за жена индивид, му личи и по ръцете и по краката, че е мъж. Да не говорим, че на снимката по бански му личи " мъжкото достойнство", колкото и нищожно да е !!

Много си зле, Лолче.

Тоя си е одрязал мъжественоста и я е превърнал в подобие на Пуа... Бахти нещасните хора има по тоя свят !

Гриби черти на лицето, с много грим и Азис прилича на мерелин Монро. Странна перспекрива наистина? Не е ли дискриминация травеститите да трабва да си режат чурките, за да се снимат във женските списания? Да ги снимат направо натурални с повечко грим, както останалите пр*ститутки. Мъжки, женски, все тая, целта на тези списания е ясна!

Едно време истинските Българи не са дали Вярата си дори със цената на живота!!! Дано повечето сега да удиржиме п...ката тирания! Която от 90-те насам има ключови лобита в икономиката, политиката .....

Хефнър сигурно се мята в гроба

Доста по-красива е от настоящата Мис България и от много от плеймейтките ни.

Значи мисля си, че това някак си е природна работа! В последно време чисто и просто станахме толкоз много народ на тая планета, че тя в най-скоро време няма да може да ни изхранва! И един от начините да се намали раждаемоста е точно такива болни хора да се появяват за да може да се прави секс с тях! Другия е по-печеливш, но пък много кървав и засега го прилагат само ограничено! Та така!

с унищожението на човешкия род.А теорията на конспирацията се оказа ,че не е конспирация.

Всъщност полека, тихо подменят състава му. На определени места...

Германия не е това, което беше. Вече е пълна с всякакви малоумни извратеняци. А относно въпросния "модел" не виждам къде са ѝ(му) бикините, на снимките е по гащи. Бикини е костюм от две части, освен атолът в Тихи океан.

Студени вълни минаха през мъжката част от аудиторията, защото се усетиха, че им стана от мъж. Хахахахахах

Ако ти си се усетил/а, не с всички е така. Съжалявам те!

Нямам идея от кога е кастрат момата, но още не е "наляла" достатъчно плът, рано е още да се харесва на хетеросексуалните мъже, дори да си лепне импланти ала "Кардашиан", пак освен спортистите-екстремисти, нормалните мъже все още са традиционалисти предпочитат да мачкат естествени форми, пред латекс. Сам разбираш, че таргета на "момата" от снимките по-горе едва ли са обикновените мъже, за "дизайнери", "коафьори", някои "политици", диктатори (в това число и модни) и милионери по наследство съответно - няма грешка!

Докога ли още ще ни търпи Господ....

Това не е от твоята компетентност.

Ясно е, че такива хора имат такъв проблем. Има и други хора, с други проблеми. Защо върху тях няма този акцент? Съвпадение ли е налагането на измислени думи, за измислени "полове? Има два пола - мъжки и женски. Другото е неяснота и НЕ Е ПОЛ! Нито социален, нито какъвто и да е! Спрете тези брътвежи! И Плейбой НЕ Е БИБЛИЯ за мъже! Това е списание за чикиджии! Мъжете не се занимават с тези боклуци! Не натрапвайте боклучави измислици и не ги насаждайте в главите на слабите хора!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++

Нискоинтелигентен коментар.

Така,така...Трансджендъри ще гледаме...През това време ония пускат негърчета и арабчета на конвейер! Бялата раса закономерно ще си отиде, разплута в своето пресищане и заслепена от своята глупост.С насаждането на нетипични "ценности" се върви против природата, а които прави това е обречен... Докато преди години в Южна Корея намалиха работното време, за да може мъжете да обръщат повече внимание на половинките си-ние тука гледаме разни педали...И не, че искаме да ги гледаме-НАТРАПВАТ НИ ГИ!!!

Много хубаво е написано - супер!

Малииии как само са ти ги натрапили. Ти пускаш компа и те насила веднага отварят прозорец с тоз плейбой и само мъже, голи мъже, мъже-жени и т.н. и нямаш право да продължиш да ползваш компа преди да си ги разгледал всичките и да си написал поне 1-2-3-4 коментара. Направо ТЕРОР му се вика на това.

Много шаблонно, Мацко...

За теб може да изглежда шаблонно. Но е истина...

Колкото и да плюете, това "нещо" е много повече "жена" и е много по-красиво от нашите Мис България...

Искрено се надявам да си женско, че да ти го набия! Ама може и да си мъжко, ама от тия сбърканите, дето сега ни ги навират в очите - та и затова харесвап тоз папуряк на снимката! Инак жената си е ежена - грозна за теб, ама не за всеки е така! И ссамо голям простак, може да каже на/за една жена, че е грозна! Ами нека тогава те ви казват, че сте с меки и малки пишки, че не можете да ги задоволявате сексуално! И товас постоянно да ви го казват! Тогава?? Алооу, "силния" пол .... ПОМНЕТЕ! - Един мъж е мъж, когато жена го признае! До тогава не е ясно какво е! Природата ни го показва! Умната!

Ма тя природата го направила такъв този да върви по двата бряга. Срещу природата не се върви

Гъз, пол нема!

от време оно са си извратеняци!

Хю Хефнър умря , а с него умря и Плейбой. Не знам кой ще си купи този брой, но който и да го купи не е никакъв мъж! А Хефнър се върти в гроба си!

С такива "прелестни" снимчици немският Плейбой смело крачи към фалита.

И намазан обилно с грим личи, че е мъж. Доста противен болен индивид.

Еврейте налагат чрез медийте ционизъм върху раята! Всичката простотия за трети пол ...за сексуално насилие извършено преди 20 год. пък сега осъзнато иде за да се промиват мозъци

Злото няма националност! Евреите, американците, руснаците, китайците и т.н. са хора като нас, това че една шепа овластени социопати си правят социални експерименти с робите си, няма общо с текущата националност на робите. Хайде замислете се колко са ги удявали именно евреите и руснаците, примерно, като народ имам предвид, заради управниците си! Много изстрадали народи са!

Лоломан, защо не пробваш да се научиш да пишеш правилно на български език и после да изразяваш писмено менението си.

една/един от моделите на хаиди клум. поне беше критична към себе си по време на шоуто. сега се готви за участие в друго по ртл , това в австралииската джунгла. за всички тези трансформации трябват париииии

Кога ще им мине модата на тези вежди, говежди?! Поне две от снимките му от площад Македония, от миналото десетилетие, дето се събираха мургавите траверс-жрици. Сега, да питам, това жена за жени ли е, жена за мъже ли е, мъж за жени ли е или мъж за мъже е?! И за какво ни ги пробутват от 90-те насам, само тия пред очите, ... Абе, ние нормалните хетеросексуални хора така ли ви се бутаме пред очите?! Отврат! Не ме интересува полът им преди и след - това са извратени и умствено, психически и физически люде. И дайте на това общество да диша малко, без извратеняците да ни гледат от поне 2 статии дневно, алооо медиитееее?!

ами кат си толкова морален тип що отваряш статия със снимки на траверси :))) ... е по-нагоре е Хали Бери :))) ... чак па и коментираш!

Нормален

Ами и аз не подозирах че трансчейндж.... или както там го наричат било педерас

Само на мен ли не ми прилича на жена?

Не, с тия две щеки-крака и вежди говежди, това ще мине за жена, ама ... друг път! Как не спират медиите да ни облъчват с такива помияри. А, кой каквото има, да си го държи в гащите и да не ни занимават с 3-ти, 5-ти и 10-ти пол..

Нема значение момиче, момче, при всяко положение Бичето е*е!

в България се говори с велики думи. Тук също: "завлaдя" немския.... . Какво значи завладя? Глупости - само се разчу ! И то е така, че този човек още от дете си желае другият пол. Какво чудно има?

Жена и мъж се развеждат. Съдията пита съпругата: -Кажете, г-жо, защо искате да се развеждате с мъжа си? -Ами, той такова, иска да ме е.. в гъ.а. Всички в залата започват да се смеят,а съдията се провиква: -Какво се смеете бе, знаете ли как боли?

Един вика: "Искам да има тяло, визия, да не ми говори и да не ми иска пари." Ето ти тяло, ето ти и визия.

кат ти чезнат чепа боже боже и цици ти порастват

Дали са я напудрили и направили хубава полза няма, никога няма да може да стане майка и да ражда, от такива същества полза никаква.

мммм ... да въртят св.ирки били уникални . много кинти искат по засуканите траверси , иначе бих пробвал.

Браво,българино! А така,признай от името на всички!

работа е че това транснещо-си прилича повече на жена от нашите мис България,плеймейт,дупе и прочие след като си сложат "патешки" уста, импланти в скулите и други щуротии ... колко мъка има на този свят

Явно скоро ще пускат и деца за да има и материал за педофилите..няама ли кой да спре либерастията в ЕС и САЩ?

хващай влака за сибир мурзилке, щом ЕС ти пречи разкарай се !