Нели от ”Търси се” прекали с разкрасяването

Нели Хаджийска разказа в профила си във Фейсбук за несполучлива козметична процедура.

Обратно в новината

Коментари - Нели от ”Търси се” прекали с разкрасяването | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С една дума:войстваща самодоволна посредственост.

Тази и колежката и са поредните недоразумения в родния ефир.

камбата дето има тази жена

ей, голява звезда е явно тази Нели! Коментари, коментари, дир-а скоро не е бил по пълен със злоба, жлъч и завист

Nelkeee, iska ti se, dusha, iska ti se... da e samo zavist i zhlach, ama si e samata istina. A i ot teb po- zla i zavistliva zhena niamaaaaaaa!

По-големи и успели грозотиии да качат на екран, това ще регулира семейното положение на много българи. Мъжете като ги погледнат и видят какво имат до себе си да си каже. Леле какъв късметлия съм.

ох, Боже твоя мъж явно грам внимание не ти обръща, че се надяваш да те забележи, срявнявайки те с някоя от телевизията

Ме разсмивай.

Е в това е проблема на днешните ни звезди , че нямат външността примерно на Синди Крауфорд, но имат нейното самочувствие дори и повече. Затова са и подигравките, които звездите ни ги мислят за хейтърстване.

абе проблясък тъп и смотан, синди еманекенка, тази и тв водеща - едното няма нищо общо с другото. води си предаването жената, гледа си семейството. Опра Уинфри да не е с по-добра фигура, или която и друга тв водеща да вземеш. що сравняваш несравними професии. едно да ходиш по подиум, друго е да дъръжиш зрителски интерес. а щом предаването им е 10 години в ефир, явно си го гледат хората

Пък едно предаване, пращи от съдържание и професионализъм.

а си много проста и тъпа след като може да сравниш Опра с Тази дебела и кичозна водеща

Абе малоумници, колкото повече пишете, толкова повече й вдигате акциите...Като видят дира 150 комента още утре ще пишат какво е правила. Толкова сте прости

Работи, гледа си живота, децата, изглежда чудесно - усмихната! Адмирирам такива жени. А за жалките драскачи тук остава само злобата и завистта. Един успешен човек не се рови да пише и плюе по някой, който не харесва...

Проблема е че е загубена мярката за реалността. Нели е звезда в семейството си в което няма нищо лошо. Когато нямаш тяло на Синди Крауфорд или на грациите ни, снимки по месища са за семейния албум. Иначе ставаш за подигравка. Не е нужно за всичко да ни занимава със себе си. Някак си прекалено е .

Златната среда да не попаднеш на хейтъри е да имаш РЕАЛНА преценка за себе си и не всичко на показ, влючително личния си живот.

Абе тикви прости, тя си публикува в личния ФБ профил, където са приятелите й. Това че всякакви списания и сайтове крадат снимки и информация, не значи че тя Ви занимава...Снимката по банския си е съвсем нормална и хубава за жена родила 2 деца...Повечето от вас ако се съблекат след две раждания, гаранция ще са в пъти по зле. Снимката без грим даже много ми харесва...въобще тук сте, щото си нямате свой живот и кеф

информация за тази дебелана е в рубрика ЗВЕЗДИ, каква звезда е тя, първо грозна, второ води едно предаване , което няма публика

Му-у-у, не търпя конкуренция.Ако ми дадат фотьойл, ще се разпльокам.Важното е, че винаги съм с едни гърди пред конкуренцията. Му-уу, ние тук не пасем трева, я.

Грозничка е

какво искате?? като за 45 годишна си е добре!

Е на 39 години.

45 годишните с тази свинкЯ

ЕГА ТИ. Т О Л У П А !!!!!

Скулите не са проблем, да си оправи камбата, ще придобие по-фин вид.

Грозна преди, грозна и сега. Защо въобще ни занимават с някакви псевдо звезди. Разкажете за някой който всъщност е направил нещо полезно за света...

Явно много се гняса у главЪта

Не се лъжете да отворите снимката с банския,по добре изгледайте един трилър.

Погледнете снимката на цецка цачева и ще ви стане по-леко.

Нели е направила страхотна реклама на процедура на лице, най-вероятно, защото се е възползвала безвъзмездно....И сега всички сайтове ще й направят услуга и на нея и на салона, защото всички влизат в профила й за да видят за какво точно става въпрос

С повечко грим и 20 кг по-малко ще е добре за нея, но явно обича доста понички и локум. Пластичната хирургия няма как да и помогне.

Аз виждам на снимките едно прекрасно семейство. Не гледам предаването, но определено тези свежи, усмихнати хора са ми по приятни от кухите самотни силиконови миски, за които ни информирате ежеминутно

аз пък мисля, че приятелите й от фейса цял ден спахте и се скатавахте и чак вечерта се разтичахте да пишете позитивни коментарчета.

Харесвам я. Смела е, малко дами от екрана биха били толкова откровени. Да не мислите, че Нели не е наясно, че злобите и драскачите просто ще напълнят форумите..А тя си живее живота, пътува, работи и дори си прави процедури, защото умее да ги рекламира малко по умно от Николети и Златки

Можеш ли да ми обясниш, защо една жена на нейната възраст за какво са и такива процедури, ако има безупречна външност?

Че кой говори за безупречност? Но си е ок момичето

Страхотно момиче. С две хубави деца, със стабилен брак - естествено че ще дразни и ще е пълно с елементарни и завистливи коментари. Жалки, безмозъчни....плюейки по другите хора, хвърляте храчки по собствената си душа...Но кой ли може да го разбере от Вас, мекотели

Момиче? Ти сляпа ли си? Баба по- скоро. Никой не й завижда, напротив. Всеки си вика, пу пу пу, добре че не съм като нея. Мерси от такъв брак, който очевидно се крепи на пари отнякъде. Просто не й знаем историята, но няма нормален мъж, който ще се върже на това трупче , па й деца да й направи. Купила си е семейството, както и работата. Мерси от такъв фалшив " успех" в живота.

Ей изкарахте я свръхбогаташка, купуваща си работа и мъже...доста малумна теория....В телевизиите им плащат дребни сумички

Само не вога си обясня, чий го дири в телевизията - нито външен вид, нито акъл има. Значи остава а) наследница на куфарчетата от богати родители; б) добра майсторка в леглото. Но кой пък ше иска тая да му върти нещо в легрото, като то не е за хвалба баш от тая - ни тяло, ни сурат, нито излъчване. Значи остава вариант а) богати мама и тати, уредили щерка жадна за слава.

за тази жениц,а че като прочете коментарине няма да намери и един който да е зарадва

Тази каквото и да си направи , няма да й помогне, така че да не се оплаква от пластичните доктори.

Прегледах снимките и заключението ми е, че не можеш да прекалиш с разкрасяването, ако си Нели от "Търси се". В случая то (разкрасяването) просто няма как да бъде достатъчно, че да се прекалява с него.

Хубава жена с хубаво тяло! Прекрасно лице и страхотен нос! Направо завиждам на мъжа й. Бих й препоръчал да пробва с по-къса прическа и да сложи очила, дори да няма нужда от тях. Така ще се получи визията на Цецка Цачева, която е нещо като еталон за женска красота и стил. П.П. Да, Цецка е по-стара. Но разликата във възрастта не е проблем, защото тази Нели изглежда поне с 12-15 години по-възрастна, отколкото в действителност е.

Тук бих поспорила, кой на кого да завижда. Аз пък й завиждам на нея заради мъжа й. Почти без никакви допълнителни намеси, освен едно леко избелване на зъбите, сваляне на 7-8 кила и премятане на кичур боядисана в кестеняво коса през плешивото теме, съпругът й е точно копие на младия Тодор Живков-Янко. Какво повече е нужно за да предизвика завист сред женурята?! Абе, на който му върви, му върви...

Снимката по бански биваше да си остане само за личния архив...

колко е тъпа, такава снимка с такива къдрави бутове да я покаже на всички

Тази от "Незнам имам ли нещо в главата" само доказва че русите са кухи лейки.

Тази е изрусена т.е. фалшива блондинка.

Радвайте се на фотомодела Цецка Цачева и на оня с особената форма на главата. И вие сигурно сте същите убавци но коментирате другите. Има и духовна красота, от която очевидно сте далеч.

Кифла и то от най-големите - онези, които се хвалят с целия си кифлен блясък колко са кухи и празни. Да е жива и здрава, и още кифлички да народи.

Лелеле, колко разбирачи на красота, сиреч както казва бай х. естети. Много ми се иска да ви видя вие какви убавци сте. Какво им е на хората, симпатични, усмихнати и щастливи хора. Или това не можете да преглътне. Злобни и завистливи хора. Вредите преди всичко на себе си на никой друг.

нали правиш малката разлика, че тази жена се подвизава пред камери, а не пред собственото си огледало и пред приятелите си. а камерите вкарват тази физиономия и това, което дрънка, в къщите на хората.

Колкото и да се разкрасява, кравата си остава крава!

Хубава жена. Перфектно изглежда.

чувството за хумор е хубаво нещо и аз също оценявам шегаджиите от дира, които са сложили в едно изречение думите "нели" и "красота".

А на мен снощи ми туптяха краката. Прекалил съм с ходенето пеш.

Леличка по рождение. Вън й вид е тотално неспасяем.

Ако трябваше да пипне нещо ,то определено е този огромен нос!!!А и тези плътни татуирани вежди на фона на изросената й коса...направо гротеска!! При тези професионални гримьори в btv...срамота!!

Навремето имаше конкурс за водещи на предаване, освен професионални способности се търсеше да има чар, излъчване, а за жените красотата е голям бонус. Сега колкото по-тясна душица и по-голяма лелка, толкова по-добре. За съдържание на предаването да не говорим.

ей това не го разбирам. частна телевизия, би трябвало да им е важен рейтинга и гледаемостта. само веднъж се обърках да гледам едно предаване от това търси се, защото познавах госта им лично, заради него. беше голямо мъчение-с отблъскващата визия конкретно на тази лелка, превзети кифленски интонации, хъкане-мъкане, глупави предсказуеми въпроси....абе, вярно, кой го гледа това предаване, че тая седнала да се "разкрасява"???!!!

Готина е Нелито, за чий и трябвало да слага филъри. Не е красавица, но е симпатяга и изглежда много лъчезарен човек.

и тя и мъжлето й са доста тлъстички направо като слънца закръглени

що, ти с перфектни мерки ли си

широкото лице, бие Пипи, егати грозния мъж с просташка физиономия, егати целулуитните бутове дето е извадила на показ, с една дума обикновена женица, в никакъв случай не става за водеща

как е могла да публикува снимка с такива къдрави бутове, тя и мъжът и биха могле да играят ако има продължение на филма Баш майсторът

и тази и колежката и дето е с брадавици са отвърт, незнам кой би гледал такова предаване и то с такива кокошки водещи, явно на млада години някой от шефовете ги е понажулил и сега макар и дърти си вървят по течението, това са българските телевизии помия

Наистина неприятна персона. Не е до килограми или нос. Мина покрай мен в един мнооого голям магазин за мебели. Учудих се колко е неприятна. Наистина TV камерата "обича" някои лица. Прави тази да изглежда даже приемливо. Кой я подкепя в телевизията? Ако е друга жена без 'патрон' няма да я приемат даже.

И тази, и нейната колежка от измисленото предаване "Търси се" са много превзети. Едни лигави, изкуствени,захаросани, не знам кой ги гледа, освен родата сигурно.А като им зачетеш постовете във фейсбук направо може да получиш стомашни спазми. И вместо да се чуди какво да си сложи на лицето просто може да поспортува по- евтино е и много здравословно.

явно си и похапва прилично, тази шия не е от туршия, много отблъскваща жена

Тази винаги си е приличала на 40 годишна лелка и преди 15 години си беше същата.

Тая мислех, че е над 50 години.

направо се учудих, че е толкова млада

С грим,без грим,с процедура,без,физиономията ѝ все изглежда пошла и селска,предвид ограничения ѝ умствен багаж,който нама начин,да не се изпише на лицето

ако отделяше много време за децата си, едва ли щеше да мисли за глупости, така че да не се оправдава с тях

Кое е това плашило?

Не изглежда добре за 39 години. Като мине 40 години и съвсем ще се разтурти.