Дебелеем от липсата на слънчева светлина

Учени установиха, че хората, които живеят в райони със студен климат, по-бързо натрупват телесно тегло и по-бавно отслабват.

Обратно в новината

Коментари - Дебелеем от липсата на слънчева светлина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като и глупавата реклама за омега 3 как щяла да ви спаси от атеросклероза - много ниско ниво, а бе като за дебили - платили на сайта и той я пуска, от къде да знае истината медицинска.

Нели, Нели, гонят та дебели, слаби да та любят и на слънце да та скубят ....

заместват на 100% слънцето. Ще отслабнеге като вейки. ТЪРСЕТЕ ГИ ПО СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ МАГАЗИНИ! ЦИЦИТЕ ще ви станат като на Жулиана от миналия ВИП Брадър !

деер

Супер интересна интерпретация

Дебелееме бавно, но какво от това-ааа? Като в песента на Богдана Карадочева, но не съвсем. По-лошото е, че дебилеем, и то дебилеем с ускорени темпове още от ювенална възраст.

Ех тези учЕни, мине се не мине ден и откриват колелото, топлата вода и Америка наведнъж. Ами тва аз съм го чел преди повече от 50 год(когато започнах да чета ... много) И то е близко до акъла - всяко топлокръвно се старае да натрупа повече подкожни мазнини за да се предпази от студа(и глада) през зимата , и обратно освобождава се от тях за да се спаси от жегата ... друг въпрос са тлъстините натрупани от много достъпните и много евтини ГМО продукти в днешно време. Колкото до скандинавците, които някои споменават тук - имате в предвид белите скандинавци живеещи близо до море което по един или друг начин се "гали от гълфстрийма". Да там средно год. темп. са по ниски от БГ, но няма такива температурни разлики зима-лято. Вземета на пример Англия , която много по на север от БГ. Ако погледнете обаче ескимосите(или лапландците във Финландия , ще видите доста закръгленки фигурки...но не и толкоз дебели като от ГМО....

Азпонеже съм постоянно на слънце и съм измършавяла, за такива като мен дали ще пуснат "облачна таблетка"?!

С Банички и Боза, която изобщо не е боза, не става ...а това дюнер е пълна Порнография в храненето.

Пия Водка - от 10 лева на горе . Руска, Шведска, Полска. Никакви Ракии и Коняци. Уиски или Бърбън - не много често, но Ирландско, а Бърбън задължително да е 45. Не праввя компромиси. А парите , са си Пари. Не съм толкова богат, че да пия Глупости. Вино - Червено и Мавруд и Каберне - има Изби има и Качествено вино. Всяка вечер Задължително чашата с вино е в семейството. Не употребявам ДОМАШНИ ПРОИЗВОДСТВА - Изобщо. Ако ме питате за храната ще ви я кажа. ------------ Това може да ви подскаже нещо..

Деменция?

Мязаш на Юлиян Вучков - много си вярва и се има за гуем философ, а всичко живо му се смее и го подиграва.

Аз дебел швед не съм виждал, но южняци-дебелаци в изобилие. Нещо им е грешна методиката.

Дебелеем от липса на КАЧЕСТВЕНА ХРАНА. А тази Храна Я НЯМА. Храним се, като Прасета. Защото Качествената Храна е Пари. --------------- Липса на Светлина. Къде, в Тунела ли дето сме заседнали и няма изгледи да се измъкнем от там ... Така са нещата и всички го разбираме.

Дебелееш от преяждане, не от липса на храна приятел.

Висов съм 1.76 и тежа 74 кг. Имам средствата да се храня, като хората. На 62 години съм и кръвната ми картина е като на космонавт. Друго? ----------- Ливайс 33/32 - 501 или 511

Ти си бог!!

значи ако си ям пържолите под слънчевата светлина нЕма да съм дебел :-)

Бъди сигурен, че ако ядеш само пържоли(качествени), няма да надебелееш. Друго е, ако омахваш и половин леб с тех, и половин кило картофено пюре, и 2-3-4 бирета ... е тогава 3 слънца нема да ти помогнат. Разбира с требе и малко припкане преди или след пържолите.

Да бе, ескимосите са станали направо слонове!

А афроамериканките едни фиданки...

Това е поредната пропаганда за геноцид над белите хора, които масово живеат по севера. Утре ше ви дадът хапчето, в което нема да знаете какво има, и ке ви кажът, щом си бел, значи немъшслънце достатачно, пийси апчетата. А апчето ше прави сичко друго, но и да ти дава слънце. ТАРГЕТИРАНА ГЕНОЦИДНА ПРОПАГАНДА ТОЧНО СРЕШУ БЕЛАТА РАСА И СРЕШУ ХОРАТА ЖИВЕЕЩИ НА СЕВЕР. Това ако не е масов геноцид и етническо изтребване ....... Що не давът хапчета на негрите, че са твърде почернели, от ноо слънце? да ги леуват значи, от ноо слънце? ми лекуват белите, от малко слунце? не е ли реципрочно?

LOL, как успя да съчиниш толкова много глупости в толкова малко текст бе.

Дебелее се от ядене на всичко по много, от нечиста храна с добавки и Е -та и от болести. Останалото е ала-бала.

Слънцето и водата те зареждат и с енергия, затова по-малко ядеш и изглеждаш по-слаб.

Дебелее се от баници и вафли.

Ебах ти учЕните в Канада! Много рядко в скандинавските страни ще видиш местен (не придошъл емигрант), който да не е с нормално телосложение! А пък ескимосите сигурно трябва да са поне като бели мечки заради липсата на слънчеви лъчи. Ха-ха! А защо в САЩ в щатите на юг от Каролините хората пак са дебели като китове? ГМО и преяждането са причината, а не слънчевото греене! Поредната фалшива новина!

Дебелее се най-вече от системно преяждане и обездвижване.

Знаех си, че скандинавците всичките са дебели прасета!

Кожата на филландци,скандинавцик ожата импрозира като нарязано филе елена,по голямо богатсво от слънцето няма,колкото по на север живееш на по голям призрак ще заприличаш

Кожата на филландци,скандинавци прозира като нарязано филе елена,по голямо богатсво от слънцето няма,колкото по на север живееш на по голям призрак ще заприличаш

Обаче точно този тип кожа позволява най-пълно усвояване на слънчевите лъчи и най-добро производство на вит. D Освен това в тези цивилизовани държави няма как да минат без подобаващите хранителни добавки.

Не съм видяла дебели финландци. ???

Те ядат огромно количество риба, в това число черен дроб от треска, който е витаминна бомба - А и Д. Този дроб може съвсем реално да доведе до предозиране, трябва да се внимава.

През студените месеци на зимата не оставайте нито ден без витамин Д и Омега-3. Това е тайната. Витамин Д отдавна е обявен за най-важния витамин, а с възрастта се произвежда все по-трудно. Масово има Д-авитаминоза сред хората и не може без добавки. При липсата му се развиват стотици отклонения, които водят до най-лошите болести, далеч не е само свръхтегло и вкиснато настроение.

То и радиация трябва да има определени нива, защото е доказано, че без радиация клетките умират.

Не моем да ви разберем идеотите, дето разчитате на апчета. Ми излизаш отвънка, режеш дърва, почистваш градината и гаража, и стоиш на слънце. Зимното слънце е силно и изгаря, толко е силно. И като се стъмни, влизаш в къщи, готвиш и се къпеш, и прочие. И без това вечерта е дълга и имаш ноо време за сичкото. За какво са ви апчета за сичко, белки баба ти и дедо ти са копувале апчета за слънце, диванета и простаци. Ке праите бизнес на зиониЗтите, това е. Ке им пълните доброзорно джобовете с пари, щото вас ви мързи да си нарежете дървата сами, и да си почистите гаража сами, со соПствените си ръце. Но пари да арчите моете, и то точно да флизът в джоба на зиониЗтите.

За рахитични бебета чувала ли си - дето карат по бабешки без хапчета?

И това го казва госпожата от Англия, няма що.... Всяка държава си има определен брой дни слънцегреене. Ние сме някъде по следата и се налага да се подкрепяме. Вие в Англия пък къде видяхте ярко слънце през зимата...! Ама ти нали не беше проста, защо тогава не знаеш, че витамин Д е най-важният точно защото масово не достига на всички, има хора, които въобще не могат да го синтезират, също и трудно го усвояват, там дозите трябва да са конски, за да оживеят. За малките и старите пък е просто задължителен, отделно стоенето на слънце не пречи. Правени са експерименти - мъж приема вит. Д на капки в продължение на месец, после 1 месец плажове, сърфинг и прочие - накрая тест на серумните нива - и вит. Д е в норма, но на долна граница.