Брадата може да предпази мъжете от рак

Наличието на брада е сред водещите актуални тенденции. Съвременните мъже вече не просто си пускат лицево окосмяване, но и полагат старателни грижи за него.

Обратно в новината

Коментари - Брадата може да предпази мъжете от рак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че предпазва от рак

В България масово келешчета си пускат брада, за да са в крак с модата, но невероятно комично изглеждат на плажа с тези модни бради и в същото време с обезкосмени подмишници, епилирани гърди и крака, а вероятно и с избръснати гениталии ... Лично аз не съм видял в американски филм мъж с избръснати подмишници , крака или гърди ... Много ми е чудно какво намира една жена в себеподобен индивид, но с визия на гол охлюв с брада ?!

От хилядолетия истинските мъже са с бради- аз съм горд наследник на тази традиция

Като видя брадат орангутан минавам веднага на отсрещния тротоар! Дори не ща да ги виждам отблизо

Харесвам мъже с бради. Почти всички мъже с бради, ми се струват красиви. Хубавата брада най-малкото е показател за добър тестостерон. Но по-нашите ширини съм по-скоро изключение. Нито една от приятелките ми не ми споделя пристрастието.

Бръсненето не намалява и не премахва тестостерона.Тичайки след всяка брада, можеш да попаднеш на козел.

А се чудех защо нивите ни са от десетилетия запустели и брадясали...пък то било за общо благо и здраве, да ни предпазват от вредни лъчения оттук и оттам и откъде ли не!

доц. Иво Христов е кретен!!! 280% са идиотите бе ивооооу ... ;))))))

Голям т---к са тези земанета.Цялото тяло обръснато,а иначе с педя брада:)

Пълни глупости измислени от мързеливи мъже.

+ религиозен показател

Ако човек е плешив, брадата помага ли срещу рак, при положение че слънцето грее предимно отгоре?

Тя и брадата грее... Ти да имаш една къделя вълна пред устата и да е 38 градуса на сянка... Ми легни по гръб...

То да имаш повече коса е дразнещо а какво остава и дълга брада да носиш. Тия брадатите като ядат и половината храна им капе върху брадата. Чудо голямо,че си в крак с модата като носиш брада!

Скъпа, ти не си носила брада никога, нали? Да си епилираш пубиса си е твоя работа, но за брадата имат думата мъжете ...... е и някои жени също!

Аз съм мъж бе Тъпчо.

Има заповед от Глобъл да се носят бради за да може по-лесно да се възприемат брадатите изроди от ИД като нормални и да се налага тяхната култура/ убий неверника/ Затова на ТВ дзвездите ги задължават да имат бради. Също като женската заповядана мода да носят потури, което е грозно и създава усещане, че се спестява ходене до тоалетна. Също има нареждане да се пишат поп и рок песни възхваляващи и поощряващи преселнието на африканските скакалци в Европа. И всичко това под знака на демокрацията, правата на човека и международните конвенции, подплатено с много пари.

Очевидно има нареждане и хората като теб да бъдат превръщани в страхотни глупаци.

Не си разбрал - за такива като тебе се отнася. Дето се мислят за, ама ноу отворени и свободни.

Това, че ти си прост и смотан, не означава, че всички са демократични еврогейове като теб. И не ползвай името на човек, който определено е класи над твоя интелект.

Мнооооооого тъпа мода.

А, с чалма се подсилва ефекта. Нъй тъй.

А, фесът, помага ли?

Значи жените ше мрат, така ли? Или да си лепят бради, за да оцелеят?

Те си имаха прекрасни бради през седемдесетте, ама излезе някаква гадна мода да ги бръснат.

Едва сега схванах, защо Ботев не е умрял от рак.

Объркали сте се. Най-доброто средство против рак е окосмяването на мъдната торбичка. А ако имаш косми и по главичката, ставаш безсмъртен.