Бунтът на съвременните тийнейджъри е хакерството

Съвременните тийнейджъри избират хакерството като форма на бунт срещу семейството и обществото, а сексът, наркотиците и пушенето вече не са толкова на мода.

Обратно в новината

Коментари - Бунтът на съвременните тийнейджъри е хакерството | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки циганин - хакер!

Е, и с такъв бунт, кога ще имаме нови Ботев и Левски?

за секс е необходима физическа връзка, виртулно можеш само да се хакаш ... социалните мрежи не предразполагат да оставиш компа и да излезеш да се запознаеш с някой, по-лесно да се отчуждават и манипулират хората. Особено развиващите се ...

мда бъдещи престъпници , поне да бяхте проучели с какво допринасят за мира на хората , изобритеня и тем подобни за вас нищо значещи глупости .......тапунгери недодялани започващи от наи малките до наи големите хакнати програми в главите им .......идиоти ?

Не ми цитирайте проучвания от Англия, ами дайте какво е в тука в БГ-то !

Ако си направиш селфи 9без да те тресне тока или не паднеш от някой блок) и след това го качиш в ФБ? Ако това е хакерство, то бая хакери гледам около мене: Държат си телефоните, като инструмент за търсене на злато и вървят без да гледат къде стъпват...Направо зомби-хакери!

мдам на едно приятелче му казвам как да си кракне играта: - копираш каквото има в папка crack във папката на играта и цъкаш после ми вика че бил хакер...

ChatGPT

В днешно време за хакери пишат хлапета, дето влизат в гугъл, пишат "hack fb account", възползват се от услугите на някой сайт и си мислят, че са хванали Мойсей за жезъла... А едно време сами си пишехме кодовете и пускахме скриптове за контрол над чат програми и други подобни

Какви фокусници имаше едно време .....

Айде не бъркайте цъкащите готови програми за DDOS атаки с хакери. Макар, че дори това е далеч над възможностите на набедените за "хакери". Иначе младежи на по 14-15 години, които разбиват мрежи и правят онлайн зулуми - такива ги има още от 90-те. Не е нещо ново.

За хакерство се иска акъл и трудолюбие. Нещо силно зачезващо тъдява.....

Какви хакери ? Просто седят вкъщи и ръгат по игрите, фейсбука и други интернет забавления, защото нямат пари за истински развлечения. Цигарите са по 5-6 лв. кутията, алкохола 1 бутилка 8-10 лв. А за 15 лв. на месец имаш 100 МБит интернет. Това е тъжната истина.

И чикията по-евтина от презерватива!

Проявата на тотална дебилщина и агресия вече бунт ли се нарича?

Какъв бунт бе? Това е нормалното поведения на цяло поколение пубери - дебили, неграмотни, невъзпитани, агресивни , дрогирани чалгаджиичета!!! За да правиш бунт към нещо, първо би трябвало да имаш малко мозък ... е , тук НЯМА !! Ей ги убиват хора за удоволствие днешните тийнейджъри

Ха ха, какъв бунт , какви 5 лева бе хора? Тия са толкова неграмотни и същевреминно агресивни чалгари. Тая комбинация е просто потресаваща, в добавка не могат да се определят и кой пол са трети или четвърти.

хакерство ли, преследват нападат и дори бият хора по улиците

та те друго не могат ... от тези компютри ръцете им са меки,усукани и завряни в ...

Анкетата ЯВНО не е провеждана в Бг.

TIREX

алоо дирници вие малоумнили сте ?! как избират хакерство като не вдяват колко е 2+ 2? повечето не ходят след 8 клас на училище и ставали Хакери? ДЕБИЛИ!

Веднага се сетих за оня дето беше хакнал училищните дневници. Та чак по телевизията го излъчваха. Циркаджии всякакви.

Поне из нета ще намерят по-реални неща от това което дават по ТВ или говорят зомбираните им родители. Технологиите на 21 век ще спасят България.

И какво хакват - портфейла на баща си?

Ами нормално.Наоколо е пълно с компютърна техника, а не с пишещи машини.