След суперлуната: жените са напрегнати, а мъжете - сънливи

Редкият троен спектакъл - суперлуна, синя луна и пълно лунно затъмнение, придаващо червеникав оттенък на естествения спътник на Земята, вече е в историята.

Обратно в новината

Коментари - След суперлуната: жените са напрегнати, а мъжете - сънливи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ало, редакцията! внимавайте с тея "стереотипи", като "мъже" и "жени" че еврейско-еврокомунарски (ек) валяк че ви гази... хахахааа.

но като се замислим, де, авторът на "кланица 5" - курт винигът бе прав в едно друго свое произведение, което се казваше "бог да ви поживи мистър сорос!", като там се казваше, че при пълнолуние намалявало земното притегляне и човек получавал ерекция... :-))) но според едни факти, които наскоро четох, при пълнолуние най-малко се увеличавали убийствата, от всички незаконни действия на хората обитаващи земята, за разлика от другите престъпления...

Мали, разните лесбо и гесйки НПО-та, ще подскокнат до небеста от тази статия. По-скоро джендър образование, че да престанете да делите хората по пол.:)

ако жена ви ва бий, виновна е луната, а не ББ

Да, нещо ми е сънливо,:)

И без суперлуна мъжете ако са сънливи , жените е нормално да са напрегнати.

Аз пък съм е..лив! Ама ИК ме ограничава...

Тези са или полу ид.оти или пълни ид.оти!

REM е точно дълбокия сън, какви са тия противоречия в статията. Глупости

Истанбулската конвенция ще изравни състоянията и ще помогне на жените да са по- сънливи и да са като мъжете. За третополовите не се споменава, защото явно те не спят а мислят кой пол да изберат до следващото пълнолуние.

що за дискриминаця *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вярно е мамка му, снощи въобще не спах :((

Добре че го прочетох! Шефът ми се обади и точно това му обясних, като причина да не съм на работа...

Радвай се, че имаш работа. Сигурно си от СФ. Защото в провинцията работа няма и много трудно може да си намериш по нормалния начин сам без приятели. Аз тази сутрин се събудих много рано и въобще не е вярно че сме били сънливи. Е, може би от притеснение че нямам пари да си платя тока и нямам пари и за храна. А съм млад човек с висше на който му трябват адски много пари. И кола искам. А нямам абсолютно никакви. Дори минимума за оцеляване.

Еми идвай в София тогава

Терминал 2 е за теб човече. Всяка година в БГ само си пропиляваш живота.

измислете си бре! Взривете това-онова, пречукайте някой депутат... Да видите как бързо-бързо я работа ще ви намерят, я на топло ще ви приберат, ама поне няма да сте капо!

Тоя що не вземе да си ги завре тия глупости в мястото, където не го огрява новолунието.

А когато приемем ИК вече няма да е така.