Вижте как Стоянка отпразнува рождения си ден

От сутринта до късния следобед на 2 февруари Кралицата на Сатирата получила стотици обаждания за 96-ия си рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Вижте как Стоянка отпразнува рождения си ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че във всички роли, Мутафова играе по един и същ начин!Има малко нахакан и хулигански изказ! Доста надценена актриса, както беше казал някой

вместо перли и парфум можеха да й дарят един мотор Харли Дейвидсън и бутилка Джони

И за парфюмите... Calvin Klein се произнася и пише КЕлвин КлЕйн. Независимо къде е купен парфюмът , той има същия състав и същия дизайн както оригинала. Любимият парфюм на Стоянка е Versace pour femme- люляк,орхидея,лотос, ветивер,кедър. Това е парфюм за истинска дама, а Стоянка Мутафова е такава. Да е жива и здрава. Поклон.

Преди 6-7месеца може би,от работата ми бяха взети билети за ,,Гжа стихийно бедствие Ден преди това се оказа че не чога да ида.Но колежките ,казаха че е била уникална.Тъй ,че само за това че е почти столетник и играе, и е в кондиция и помни роляПОКЛОН!А що за чоек е извън сцената_аз лично мисля ,че е лоша.,егоистична.Ролята в ,,Столичани в повечемисля че е написана за нея.Да е жива и здрава.И Кърк Дъглас и е набор,ама отдавна не знае кой е.

Умния човек трябва да знае кога да спре. Възрастта си казва своето и на един етап става грозно, нелицеприятно. За жалост някой хора нямат мярката кога е време да спрат.

От къде- накъде ще казваш какво трябва, кой да спре и кой да тръгне... От всяко дърво сФирка не става, но диригентска палка- винаги. Още не си дораснал да бъдеш диригент. Не виждаш ли, че ТЕЗИ като спрат няма кой да продължи... Няма потенциал, няма талант... Дори този неин дух и енергия я няма... Ако е грозно и не става хората няма да си купуват билети и ще си отпадне само- независимо на каква възраст е. Грозно е написаното от теб.На 93 Шарл Азнавур все още пее и никой не плюе нагоре по звездите- не може да ги достигне.

От двете на снимката? Само тя и нейното величество Елизъбът Две останаха най-великите актриси на света.

Човек може да се разболее само да ви чете коментарите. Кому са нужни вашите ЧРД и разпни я? Никому. Само на нас да си мислим, че съществуваме, имаме мнение и на някой му пука от нашето мнение. Тя работи, защото прави пари някому.

Странно написано, като за 3 часа сутринта. Едните са виновни, че пишат, другите, че работят. Ами така е, всеки работи за някого.

Карикатура. Ще изплаши публиката на сцената в един момент и то скоро

Вероятно ти си по голяма карикатура, ама няма как да те видим, защото си някакъв смотаняк!

то нормален ли си?

Муки е по-голям вампир!

Да е жива и здрава, но ботокса на тази възраст просто е ''оскверняване'' на дълголетието и ,защото много изпъква.

не е точно ботокс, а с силикон са и запълнили скулите и така са и изменили физиономията.Бори се жената да храни дъртата си непрокопсана дъщеря

Няма нищо общо с предишната актриса. Никаква мимика, никакво обаяние. Прилича ми на силиконова кукла.

че тя е точно такава

Мъчно ми е....Тежко.....Всеки момент може да остана кръгло сираче на 70 години..На никой не го пожелавам..

Честит рожден ден, Стоянке! Желая ти , да си жива и здрава! Ти си олицетворение на хумора в България! Радваше ни с много роли в киното и театъра! Желая ти, да продължаваш така! Още веднъж - бъди жива и здрава!!!!!

поне една голяма роля в киното, ако беше в Америка гладна щеше да ходи

Цял живот играе себе си.

Ти не си у ред! Ако беше в Америка щеше да е милионерка! Тъп си и тъп ще си останеш! И със сигурност не си гледал нито един филм с тази голяма актриса, а за театър едва ли трябва да те питам, защото вероятно думата театър в твоя дом е непозната. Абе хора, ходете на театър, тогава ще познавате нашите актьори, не висете само на компа и да слушате шушана, мушана и и такива глупости.

Българи! Стига с този негативизъм! Защо винаги, ама винаги, във всяка информация се търси начин да се оплюе човека, за когото се отнася. Защо не виждаме в тази информация хбавото, ценното, стойностното, достойното за подражание. В случая жената е доживяла до 96 години, огромна част от нас няма да я достигнат, и то в такава кондиция. Тази възраст е достойна за уважение, още повече, че Стоянка не се предава, играе, чувства се нужна, задоволява нашите духовни интереси. Да си жива и здрава, Стояно!

"Великата" Стояна падна толкова ниско, че сума години се унижаваше да е част от псевзотеатъра на архимошеника Барбуков. Освен това е свръхегоистична и не е дала и стотинка за да помогне някому. Не може да маркира никаква благотворителна общественополезна дейност/ангажираност. Живееше един етаж под Калоянчев, знаеше, че е болен на смъртно легло, а не намери време да го посети поне веднъж в последните му дни.

А ти откъде знаеш дали е така?

Да е жива и здрава, но на мен отдавна стояна и дъщеря й муки са ми омръзнали! Хайде малко да скрият! Скоро сигурно и тя ще се оплаче, че няма пенсия!?!?!

Ама тя става на 96 години и е истинска знаменитост за България. На теб може да ти е омръзнало, ама това никого не интересува, проблемът си е твой. Не може заради някакъв с умствено разстройство да не почитаме заслужилите хора.

освен с възраста си с какви толкова големи роли се е изявявала та да е велика. Действително с тези запълнени скули и с тази некадърна дъщеря дето няма и един ден трудов стаж омръзнаха на публиката, само ходят пари да искат и да се оплакват

Ало, лудия! Стига са ми натрапвал стояна и муки! Като си фен на муки що не се вземете! .... ! Или си от тия дето тука парле ву франсе!

отдавна се оплака и пенсията и е вдигната и продължава да се оплаква, все иска подаяния, а какви са и толкова заслугите дето е дала за България, повече е получавала. Нима един селскостопански труженик или работник в момента с 150 лв пенсия са дали по-малко от нея.

Що не си стоиш при селскостопанските труженици!!! Ясно, че театърът не е за тебе.

Наистина стига вече! Сякаш трябва да толерираме най-некадърните и най-мързеливите! Муки станала на 70години разчита само ма майка си. Ужас!

Ти луда ли си, Милени. Муки е актриса. Не всички сме като теб да се срамуваме от родителите си, да живеем под наем в София, да ни издържат дебели чичковци, а родителите си да се правим, че не познаваме. Твоите сигурно са на село. И няма някакви полуграмотни дегенерати като теб да налагат тъпото си мнение, без никой да им го иска.

Стоянка Мутафова е прекрасна актриса и моето поколение израсна с нея. Да е честит празника и и да е жива и здрава. Но това преекспониране идва в повече, тя няма да олекне от това, но журналистите й правят мечешка услуга. Да не говоря за това същество Мука - във форума нейни комшии пишат как влачела пълни торби. Еми аз ли да ги нося? Това некадърно нещо Мука да спре поне да се показва, че не струва два лева. Нито има вид, нито акъл да се изкаже, че дори в съвместните им интервюта забележки й прави. Проста жена, без ден трудов стаж и на гърба на майка си цял живот.

Е стига с тази персона.На мен ми омръзна

От операции и процедури Мутафова е априличала на клоун в лицето, а дъщеря й трепери, защото ако Стоянка се спомине Муки остава без доходи! Ще обикаля телевизионните студиа и ще мранка за пари!

А, теб какво те интересува, какво ще прави дъщеря й, нали ти няма да го правиш?!

Мен лично хич не ме интересува какво ще прави Муките, но ми е нперпиятно непрекъснато да ни натрапват някой, който нищо съществено не е направил през целия си живот и трябва да го изтърпяваме само защото е "дете" /на 70 г. / на майка си.

Леко започва да ми са гади от Мутафова и некадърната й дъщеря.

Важна е вътрешната красота.- ни учеше една учителка.. Защото някой с пари и без пари са си все грозни..

Честит рожден ден на Стоянка,да е жива и здрава! На дъщеря и Муки желая сили и търпение,защото малко дъщери са пренебрегнали собственото си щастие ,за да се грижат за майка си.Каквото и да се пише за Муки,ние,съседите,я виждаме с торбите от магазина и знаем как тя угажда на Стоянка,за да стигне до тая възраст и до този връх!

Ами ще влачи торбите, пълни заради парите, които майка й изкарва. Ако не беше майка й, торбите нямаше да са пълни. Стояна затова ще работи до последен дъх, защото некадърната й дъщеря няма един работен ден, а скоро ще стане на 70. И като остане кръгъл сирак няма да има кой да я изхранва.

Наистина ли го мислиш?!? Чунким ние другите не мъкнем торби, които освен това сме напълнили и платили с нашите пари! Муки е пълен паразит, мързелива, егоист и не особено интелигентна персона! И мисля, че това е преобладаващото мнение! Не само не се грижи за майка си, а напротив - поставя я в много унизително положение!

Да е жива и здрава!Да радва публиката докато може.

Велика! Велика! Господ да ѝ даде още дни, да ни радва!

Муки ще намаже яко от рождненния ден на мама. Както винаги!

Честито! .....И Бою не остана по- назад. Той е на всяко гърне мерудия.

Какъв път на младите, бе? Тя е на 96, играе баба, не Ромео и Жулиета...докато може, да играе, това я крепи.

Колко дълго? На 96 е! Дайте път на младите! Не наядохте се цял живот!

кой ще храни Мукито като се помине Стоянка да е жива и здрава бабето

Е нема да си ти...

Ми тоз, който го направил, той ще го храни!

Голяма е е Стояна. Да е жива и здрава още дълго.

Оооо опротивя ми вече много. Хубаво е нещата да имат край. За сцената това важи 100%, замислям се и за рождените дни...

И на мен ми се иска да има край на изливането на негативизъм, да го кажа по-меко. Нямаш ли друга работа и да си я вършиш като те дразни тази новина.