Режисьорът на ”Възвишение” стана ”Мъж на годината”

За десета поредна година Дарик радио отличи най-успешните български мъже през изминалите 365 дни.

Обратно в новината

Коментари - Режисьорът на ”Възвишение” стана ”Мъж на годината” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, хубаво е, че наградата се получва от артист, а не от някой незаслужил политик. Филмът не е особено добър, да не кажа, че е доста слаб, но и такива филми трябва да има. Поздравления все пак!

Слаби ли? На кой са притрябвали? Това е все едно да кажеш, че трябва да има и некачествена храна.

режисьор не беше ли преди това волейболист ? Киното хоби ли му е ?

Посредствен и елементарен роман и още по посредствен и ужасяващо досаден филм. Това е ГМО изкуство, целящо да бъде рекламирано и пробутано еднократно и което ще бъде забравено веднага.

По скоро...Връзкар на годината. Безидеен и слаб филм.Хора излизаха от салона, дори се чу хъркане на 15тата минута.Да не говорим за кенефния"хумор".Абе някакъв тотален връзкар е тоя ! Филма е по добре да беше наречен "Възсранение"...

В приятелски кръг отдавна го наричаме "Облекчение".

.. не му се сърдете! Виновни и за трепане са ония слагачи и сноби от Дарик, превърнали се в някакво модно течение, което се опитва да диктува мода в медийното пространство- ама не им се получава! Жалка картинка са, тоя Радев да се поогледа , ама ДОБРЕ в огледалото и да вземе да стъпи на Земята, че не му отива на възрастта да се прави на кокетничещ тийнейджър!!

Как може да се дава награда за такъв безпомощен филм ?! Този режисьор е за порицание ! Какво иска да ни внуши с неговия филм- че нашите борци за свобода са престъпници , а турсикте лица във филма са добри и мили господари ! Нали цял живот сме възпитавани , че нашите светли български борци против турско робство са пример за нас ! А сега този самозван режисьор си позволява да ги направи демони и пройдохи !! Възмутен съм !!!!

Следващия му добре платен филм ще бъде каква гордост е за всеки бг да бъде джендър.

прочети романа! Какво се сърдиш на режисьора.

Поздравления за коментара !!! Опитаха се да ни внушат колко велик е този филм , направо не можех да повярвам на ушите и на очите си ! Крайно време е ИСТИНАТА да излезе ! Питам се само кой има интерес от този отвратителен пиар ?????

по тъп роман и по тъп български филм от този никога не е правен

господи,прибери си вересиите. и почни от медиите !