Петканови със собствен стил на премиера в Париж

Александра и Даниел Петканови продължават звездните си дефилета като семейство.

Обратно в новината

Коментари - Петканови със собствен стил на премиера в Париж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия пък кви са бе?!?!

За какво му сравнявате чорапите с тези на Джъстин Трюдо? Първо въпросните чорапци са на мода от мног време, така че не виждам за какво преписвате важност на този човек? Разбрахме, че са се облекли У дрехи, а не са ходили голи! Ама мен ме интересува, какво точно Ви накара вас от дира, да ни пишете за долните гащи на "звездното" семейство. Прочетох тъпотията, която е спиана за ДЗвездите и - бляк! Той чорапци цвети, тя с блясква рокля. Ох, умрях от радост, че не са голи! Егати новината -честно! Даже не знма, защо си изгубих време и да чета и да пиша... Ммм, за второто май се сещам-супер много ме дразнят тези тъпотии , които пишете. Има едни 200-300 хора поети, музиканти, учени, журналисти за които може да напишете нещо. Например, по какъв нов проект работят и така да го комерсиализрате. За квко пишете статии за всеки показал си гащите по телвизията. Има много хора, които са част от звездният елит, и не се кълчат по измислени ТВ-предавания -пишете за тях! Аман!

Прав си, ама как да пишат за поети, музиканти, учени като общата им култура се свежда "доземи". По-лесно е да пре(писват)веждат "новините" от чужбина или да предъвкват нашите "звезди". Ето миналата седмица българското сопрано Соня Йончева се представи блестящо в ролята на Тоска на сцената на Метрополитен опера - ни дума, ни стон за това. Две изречения поне. .. Но като четеш компилациите от изразни щампи на списващите, какво можеш да очакваш - кръгозор, хоризонт. По-далече от носа ?...

Тези какви са?Толкова ли изостанах, аууу?

не знам защо, но много ме е гнус от Петканов, като се хили с тези огромни зъби имам чувството, че миришат страшно. Помнете ми думата скоро ще четете ,че са се разкарали

Когато хората имат добра хигиена на устната кухина, няма значение размера на зъбите.

но незнам защо този ми се струва че няма добра устна хигиена и зъбите му гният

Г-н Петканов изглежда така,сякаш е взел дрехите от армията на спасението,но не е уцелил размера си.И това ако е стил.....

всички зяпат палтото на Алекс да не почне да ги хапе хахах тая мода винтидж ли кво е голям смях

Наистина са си със собствен стил-тя,с лъскава вечерна рокля,той-със спортен панталон и спортни обувки. Да не говорим,че и двамата са пълни инфантили и се чудя,на какво дължим честта да ни запознават с всяка тяхна стъпка

Две инфантилни натури. А, кога са бъркали в устата на Потканова няма ли да ни информирате?

Много ги харесам и им желая всичко най-добро! Петканов, моля ви се , предайте на Милен Цветков, да свали червените панталони - не му отиват. Като го видях първия път с тях, помисли, че е загубил някакъв бас с вас и наказанието му е да носи червени панталони.

Този само като го видя и ми се доповръща.

Да им пожелаем приказката им да е безкрайна!/Не се ли срамувате от негативните и отвратителни коментари??Вие сте същества живеещи на територията на България,каква пародия сте!!!!/

Мангови поспестили от промоция в Полски Тръмбеш Айше и Асан продължават с местните си табиети когато са в бездействие. Този път двамата присъстваха на промоцията на "Стоки до 1 лев" в Полски Тръмбеш. Айше беше избрала кълка и я мляскаше неравномерно, а Асан отново не й изневери и облече червени потури и мръсна абичка в турско синьо. Кръпката на потурите му бе такава, че се виждаха безполезните му части по примера на градския братчед Сабри. Пижамата на Айше пък бе с прозрачен дефект и даваше изглед към косматите ѝ крака. Те бяха изпъстрени със синини от инциденти. Мангова носеше етно кожено палто в 50 нюанса сиво. Бездействието изглежда чудесно за ловене на бримки.

Новините такива, каквито са

Петканови със собствен стил на премиера в Париж - това е заглавието. Редакторката - моден коментатор може ли да уточни какъв е техния стил ? По-конкретно...

Май съм пропуснала нещо. Тези пък кои са?

Това нимфоманче не си ли призна публично, че изневерявала на зъбльото десетки пъти? Съжалявам, но по моите стандарти, това е пoмияpскa двойка :/

Гротеска!

аз пък реших че са отишли на опера, а те - на кино..

изглеждат щастливи в собствената си лудост...

"Алекс бе избрала дълга, бляскава вечерна рокля,",, опааа, да се добави - ДЪЛГА ДОЗЕМИ. Такъв пропуск е недопустим в тази изискана, блестяща, с бликаща оригиналност статия.

В БГ,медиите от години правят от неуспели и неизвестни неудачници...много известни и проспериращи,дали си плащат последните,или няма други новини не е ясно,но едно е сигурно,хората се дразнят и си изливат яда по форумите,а рекламите си вървят...манипулация с цел облага.

На мен приличат на клошари

Посредствени умствено и физически персони с претенции за оригиналност. Но не им се получава. Затова се опитват да се изкелефенчат, за да направят впечатление. А всъщност за много жалки.

Тия пък ги чувам за първи път, някакви нови първенюта ли са?

По описанието разбирам, че са били облечени като румънски селяни

По-точно би било - облечени като румънски цигани

беше целият им резил в онова предаване - за дрънкулки и снобарщина. Честито на пускалите SMSи. Леле колко си подхожда стила на облеклата им. Тя е все едно са я забърсали от близкият локал.

Всичко най-хубаво има желая. Да се обичат. Да имат рожби. Живи и здрави!

Кой го инбтересува тези къде са?! Хайде стига!

На Бай Брадара кумците, убави Хора. ПРЕЗ МАСУР ДА ГИ ЦЕЛУВАШ

Аууу, възхитен съм! На тази снимка тя много напомня в лицето на Сашка Васева на младини, а той е неотразим в натуралната си роля- на страдащо от тъпота на нервна почва селско парвеню.

:)))))

Тоя откровен третополов индивид/видно И от ЦЪрвените гащи/ как момето ще го отдели от другия третополв /голямата му любов/ Миленчо от ,,ало здравейте".Още не е късно,осъзнай се момиченце.

Този клоун е минал покрай Трюдо, но много отдалеч и даже не е разбрал.

Тия ми втръснаха. Мъжът-клоун, в който няма нищо мъжкарско. И жената - слаба актриса с фалщиво благо изражение

Не са виновни тия същества, че си пускат снимките в интернет, тяхна си работа. Обаче се чудя, ако всички масово препсуват тая дето е писала новината, дали няма най-накрая да стопли и да се разкара. То не е забавно и смешно, а тъпо и жалко. Махне ли се поне тази - най-малоумната и неграмотна, рязко ще се вдигне нивото на медията.

Тя няма да се разкара сама, защото няма нито критерий, нито усет за това,колко съжаление и присмех събира. Тези, които плащат - те поръчват музиката. Явно им харесва или и те толкова разбират.

СамърОф69

Да, халтура за без пари или по-точно за пари другиму. Шефчето, не че не разбира, ама за толкова пари дето дава може да намери само лумпени, а иначе коментиращите се смеят, обиждат, ама цъкат и тия цифрички се показват на рекламодатели и те цакат парсата. Язък за иначе добрата идея, но управлявана така, че да носи печалба на малцина, а вреда на голямо мнозинство четящи и мислещи, то и на нечетящите и немислещите, ама те не разбират.

Жалко за Алекс, наистина жалко. Направо и съчувствам. След такова унижение да отиде при този посредствен, безхарактерен мъж, а можеше всички да са и в краката. Но както са казали умните хора: "Няма разлика между мъдреца и глупака, когато се влюбят"

ИЗВИНЕТЕ КОИ СА ТЕЗИ ХОРА? НЕЩО ДА СА НАПРАВИЛИ ЗА СТРАНАТА НИ БЪЛГАРИЯ И ЗА ХОРАТА? СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИ!

А защо е нужно които и да е да прави каквото и да е за страната, България или хората или за които и да било на света? Живейте си живота бе хора и не мислете, че правиш нещо, само когато копаш с мотиката на полето. И най-много безсмислени животи са отивали точно когато правиш нещо за някого, пример са Хитлер и Сталин. За някакви болни амбиции на болни мозъци умират милиони хора, сляпо подчинени на тях. Аре де, живеем в друг век вече, стига с тези остарели разбирания

Дано някой с кашмирено шалче и фруфру й смигне от публиката - да видим колко й е силен ангела на момата - че избега с 200 към "новото предизвикателство"!

Кои са тези ????

мацката е убийствена красавица.Репортерът е дразнещ.

Лудият и тъпото, и те "звезди" станаха...

С какъв професионален журналистически стил е написана тази статия. Браво, браво! Така трябва! Хе-хе, като клюка на селска седянка.

И представяте ли си оня замечтан поглед на редакторката и тайна въздишка с надежда, че и тя може да се "уреди" така...

Да, да обуе цветни чорапЕ под блЕскавата си рокля! Oxxx, сърцЕ ми се къса от простотията всеобща!

Робинзона и Петкан в Париж

Куку и пипи.

измислен български хай лайф..

Благодарим много на балъците, дето пускаха смс-и и гледаха Нова телевизия, хайманосваме си благодарение на вас!