Фризьорът на Деси Радева: Тя е много естествена

"Идва с охрана, но е много естествена". Това заяви за Десислава Радева личният й коафьор - Любен Николов.

Обратно в новината

Коментари - Фризьорът на Деси Радева: Тя е много естествена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

господин мъжът и на тази,както я води за ръчичка,ако държи на нея да я озапти и да и забрани да го прави за посмешище,което му вреди на "рейтинга"

Междувременно, забелязах, че някои коментарии са почистени ( премахнати). Но между тях не са някои , които са доста цинични и вулгарни. Подборът субективен ли е или обслужва определена "коректност"

Кога президентът няма акъл и мнение за показване, жена му показва коафьори!

От статията не се разбира на кое й прави прически този "коафьор".

м-да-а-а-м Бръснарски новини!

Здравейте , аз съм гинеколога на "Първата дама " . Мога да кажа че там където работя с нея всичко й е наред . Разработено , та дрънка ! Може още двама - трима да обслужва ако така й нареди Партията !

Тези статии са камъни в градината на президента. Неговото очевидно ОТСЪСТВИЕ е подменено с треторазрядна информация за мода и прически на така наречената първа дама. Лошо Седларов, много лошо.., бих казал отчайващо, дори.

Не ми дреме за фризурата,но защо ни занимавате с глупости? Ходи ли до тоалетна докато я фризирате? Пуска ли газове?

Е, според народа не са глупости - близо 200 коментара. Статийките за модите на Деси са най-четените в дир-а, тази така елитна информационна медия. Казвам елитна, защото всеки втори в България е ВИП и от Дир.бг не пропускат да напишат по нещо за всеки ВИП :D

За една селянка приляга определението елементарна , естествена и посредствена. Не ни занимавайте с проруски шлюхи...

може само да ни занимавате с проамариканските ...., за проруските не щем. Да ви имам и двойният стандарт!

Пореден ден смях с клиентката на еди кой си фризьор!

Явно селяндурката на Генерадев бутнала на дир-а за малко четки в нета. ПС: И аз казвам за някой, който не искам да нарека прост, че е естествен, хахахах!

ИЗВИНЕТЕ, при нас няма първа дама. Тя просто е съпруга на президента при това втора.

ДИР-аааа..... Ама моля Ви се и днес ще стои цял ден на първа страница новината за прическата и фризьора на "естествената Деса"?!?!? Не сте ли намерили нещо по-важно и стойностно за публикуване от тази "велика новина", та изтезавате всеки ден целокупния български народ да чете за тази нелицеприятна личност?

Харесвам я, много е естествена и никак не се надува!

Не мога да разбера защо ни натрапват непрекъснато тази женица. Не го заслужаваме.

пази охраната?!

Скрийте я вече тая никоя,защото правите на пук.Изкарвате я първа писта в държавата,а тая е просто една проста секретарка-разтури къща.Престанете да ни занимавате със случайници,без статут.Предизвиквате обратен ефект.

Хайде пак ни занимават с тази селска късметлийка. А този Николов смее ли да каже друго освен че е страхотна. Ще отмарширува завинаги от салона. Че защо ѝ е охрана на тази, тя не е първа дама по конституция. Харчене на сумати наши пари за това чучело което с или без прическа си е все обикновен мутант. Много неприятна женица и с това нейно показване непрекъснато влудява още повече хората. След всичко което се знае за нея и летеца е пълно нахалство и БЕЗСРАМИЕ да е все в полезрението на хората.

Спекулирате с това нелепо название Първа дама. Четете Конституцията! Няма такова чудо у нас, а просто в случая иде реч за поредната съпруга на Радев. Журнялята, а и някои лизачи, като въпросните шивачи и бръснари, се оливат в подмазване. Защото те си вадят хляба от тази жена и естествено, сипят комплименти. Лоша услуга е и журналята да пишат всеки ден за нея, така дразнят и ефектът е негативен.

Харесва се на мъжете, съдейки по снимките от официалните срещи на президента с Макрон, и австрийския премиер красавец Курц.

и не само на мъжете когато си хубав е видно за всички :)

КОЛКО НИСКО СМЕ ПАДНАЛИ .ЩОМ БИВША СЕКРЕТАРКА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ -МИНАЛА ОТТУК ОТТАМ-Я ОБСЪЖДАМЕ В НЕТА!!!

Жената си има всичко, и "дрънка" от всякъде! Идеална визия за представяне на България.Освен това говори свободно английски и няма нужда от преводачи при контактите си.Същото се отнася и за Президента.Контактува на английски, немски и руски. За разлика от министър председателят, който и българският не може да върже като хората.Всички други коментари са ЗАВИСТ, ЗЛОБА И ПРОСТОТИЯ!

Дрънка, ама на кухо... с тези всекидневни платени материали...

Отдавна знаем, че който не е съгласен с опорните точки е ПРОСТАК!

Не мога да разбера някои хора. Хем харесват Деса, хем са против 'джендърите'. Дет са вика: "Много искам, ама нямам желание"

МНОГО Е ВАЖНО МНЕНИЕТО НА ОБСЛУЖВАЩИЯТ ПЕРСОНАЛ, ОСТАВА ДА ПИТАМЕ И ЧИСТАЧКИТЕ !

А коя е Деси Радева? С какво е допринесла за височайшото внимание, което и отделят за да ни съобщят важното мнение на Нейния Фризьр?

ПРЕДЛАГАМ ДА ПИТАМЕ И ЧИСТАЧКАТА НА ТОАЛЕТНАТА САМО С НЕЯ ДИРА НЕ Е ПРОВЕЛ ИНТЕРВЮ !

офф, колкото и да я разкрасяват, Деса си изглежда така сякаш до преди малко е чистила свински черва за суджук

... и после някой й е нахлузил една рокля и я е изстрелял в президентството

А пък и кой я хвали фризьора,маникюрииста ,ега ти миродавното мнение ,ами защо пропуснаха чистачката на тоалетната ,и тя да се изкаже !

Защо ни занимавате с тази простакеса?

може така да реагира за жената която стой до президента, по ли добре беше като отзи плювналие, в дето жена му го беше разкарала

Да,по-добре беше.Предния мандат поне се виждаше,че един не става,сега сме свидетели на две издънки.

Корнелий

Тая пък кат 'стой' до Ал Бънди е ноо убава!

тая е такава селска яхния,запържена с лук

магаре просто, че има ли по-вкусно от селска яхния със запържен лук, това е едно от най търсените ястия в елитните ресторанти, а ти като гражданинче със селски произход яж кроасани с палмово масло , чипс и т.п.- отрови

Идвала с охрана и претенции, ама иначе естествена. Бреееей, да ви имам понятията и разбиранията

Тая я гледах декември месец в Парадайз пазаруваше с три горили охрана от НСО , а отпред я чакаха два джипа Тойота с още трима вътре . Като сметнеш разхода на бронираните коли - около 30 на сто , плюс заплатите на момчетата от охраната , най- вероятно шопинга й е струвал на бюджета десетки хиляди лева . А иначе льотчика в новогодишното обръщение беше много загрижен за социално слабите ! Шибани червени лицемери !

Типично доказателство, че колкото и да ти се напъват ПР специалистите, простотията отдолу си личи и все изплува на повърхността като олио над вода. И 100 човека да неамат да й лъскат имиджа, поведението, класата и стилът човек или се ражда с тях или не. ПР акции, кампании и за какво? Накрая тя се изцепва с някой просташки пост във Фейсбук както за котешкия спин и всичко заминава на лелината си...

IDIOTI

Другарко Радева, българският народ най-малко се интересува от мазнишките коментари на глупавите ти протежета !!

тема на следващото интервю със шефа на охраната. Ще има и снимки от скритата камера в то..ал..етната чиния.