Коментари - Милена се консултира с адвокат за шеф Петров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що пък да не го съди?Щото е шеф ЛудПетров?Или щото тя е Милена и ще и падне имиджа ?Я стига.А ако друг я беше блъснал?Разследване за неравност по трасето ли ще е причината?

ujabg

Гледам много му е пълен ресторанта на този "шеф" ...

Не ме кефи нито един от двамата, но това е пълен ташак за някакви си рок-дама. Как бе моме ще го съдиш като няма причина. Има застраховка гражданска отговорност. Ако имаш претенции съдиш застрахователя. Заради някакви тенекии щяла да съди. Ама моме... много си малка да мислиш още... а травми имаш защото си карала колата без предпазен колан нали? Защо ли ми прилича на тъпо селско изпълнение цялата работа.....

На 51 е Милена и да я наричате малка и "моме" е доста не на място. Застрахователите ще си оправят щетите по колите а травмите и ще си оправя чрез съд. Да бяхте прочели преди да коментирате.

Kalin

Тия неща ги покрива застраховката така че айде и ти не се прави на интересен.

Дай на черпака джип и глей кво става, градски комбайнер.

Рок дамата на България ли пишеше в статията........хахахахахахахахаха

kva dama i kav rok ve IDIOTI DIRNIZI....taq kuha leika ot kade q izkopate be smotanqzi....kade pak i dama vidqte be IDIOTI NEGRAMOTNI....PROSTAZI......

Ей сопол, когато Милена е била звезда ти си бил блясък в очите на някой. Само бърз въпрос родителите ти са роднини нали ?

Кои са тези селяндури и какво правят в София?

ТО ПЪК В СОФИЯ ВСИЧКИ СТЕ ГРАЖДАНИ

тоя неудачник не беше ли във фалит, че и ЧСИ-тата са го погнали вече ? Ама сега се подигравал ,че бил направил щети на ''евтина кола'' а джипа му бил ебаааси и скъпия, видиш ли! Абе той може и да е скъп, драги ми неудачнико, ама вече не е и твой!! Заслужаваш да ти скъсат г*за всички банки и ЧСИ-та докато се озовеш на мястото си - при просяците!

Шефът си е наглец, но е прав imo за това, че Милена раздухва случая в момента за малко шумотевица около името й. Скорошни концерти в програма й има ли? Автокаско има или няма и се решава случаят. Сега телесни повреди (надявам се не-преувеличени), но баш по медиите е мястото да се куми и мае дали да го съди. Ако са сериозни травмите на приятелката й що си мисля, че вече щяха да са завели дело? Уфффф...

Тоя боб с наденички мноо си е повервал. Нямам търпение да посетя концерт на Милена Славова под мотото "Не на мазньовците". Песента "НЛО" би била подходяща за поздрав към тоя селяндур.

Мога ли да й предложа също така да се посъветва и с фитнес интруктор, диетолог, фризьор, психотерапевт и хипнотизатор?

По принцип си рядък отвратяга и перверзник, но това ти мнение е точно в десятката и пращи от ум...

Който не е удрян в кола отзад не знае колко е гадно.почват едни болки и в 50% от случаите се минава на лечение с кортикостероиди.всъщност разместването се вижда и се влачи с години като има и усложнения при застудяване,смяна на времето.почват главоболия.щетите по колата са нищо.врата е гадното нещо.

От такива шефове и филия с лютеница не искам, а Миленка да беше изпяла Шушана /рок версия/, та да си спомнят феновете, че е жива и здрава...

Не казвам, че е такъв случая, но... Това в някои държави е най-честата застрахователна измама - спира се нарочно рязко, много рязко, пред кола, тя те удря отзад и после твърдиш, че имаш точно увреждания на врата от камшичния удар. Които са почти недоказуеми с ренген или скенер. Лекарят решава има ли ги, няма ли ги.

Затова карам с камери, да не ми правят такива постановки ; )

Рядко противно парче е готвача . А супер скъпия джип купи за под 15к...Има няма колкото голфче ...

И двамата са еднакво противни. Няма как Милена да ми стане приятна само защото някой още по-неприятен е ударил колата на дружката й. Намерили са се. Краставите магарета и негативните хора се надушват. Но се радвам, че очевидно не са сериозно ранени. А какво ще измислят за застрахователно обезщетение е друг въпрос. Милена е живяла във Великобритания, знае как стават тези работи.

Глупака виновен за кастастрофата, ще си намери майстора, да не се прави много на интересен, че да не се сблъска с товарния влак.

Тъпия черпак се е заблеял да чете чужди рецепти в гугъл и е предизвикал верижна катастрофа. Какво има за обсъждане? Да му трескат акт, а който има претенции над сумата по ГО да си наема адвокат и да завежда дела. Плужека и Плондира са ми еднакво антипатични, така че не ми пука кой кого ще съди

Пред закона всички трябва да са равни..дори и "Великите " готвачи,па макар и тъпи........ама,че е смешно в тази държава......

На пасажерското място ако искам мога да съм и със 200 промила пиян!

нещо като будна кома, тъкмо няма да разбереш кво се случва и ще запазиш душевното си спокойствие...

Миленчето има злобен пламък в погледа си. Вероятно й липсва ласка, което я озлобява.

Прилича на Богдана Карадочева.

Миленче, осъди го тоя нещастник. Осъди го заради всички, които тормозеше и вероятно продължава да тормози това ж.и.вотно!!!

съди го разпори го плужака да плаща

Аман,от тази

Защо пишете глупости ?!? Просто разгледайте фактите. 1. Този готвач ги е блъснал . 2. Държал се е като гъз (с извинение) като аз лично не мога да си обясня от къде и защо някакъв глупав готвач(пък бил и той талантлив) вади такова самочувствие за да поддържа толкова арогантно поведение . 3. Останалите участници в инцидента са 3.1. Невинни и 3.2. Пострадали ! Без значение кои са и какви са , защо сипете хули и обиди и по техен адрес ?!? Не разбирам ? Защото ги боли ли ? Защото си търсят правата ли ? Наистина не разбирам...

Защото Милена е супер грозна.

а, ти си супер ТЪП

А,ти бил ли си там

Искате да кажете, че готвачът е ударил всичките ОСЕМ автомобила.....

Съдете го на макс. След години от тези травми ще ви се появат проблеми. Моят съпруг има такава травма на вратен прешлен от катастрофа и след години получи световъртеж. Не го жалете, съдете го за много пари.

Ако всички имат задължителната ГО, а на скъпи коли сигурно имат и Каско, не вижда къде е проблема.

Проблемът е, че на Ганьо все някой друг му е виновен.

В случая е нужна само една ГО - тази на готвача защото той е виновен за верижната катастрофа. Ако останалите нямат каско щетите ще ги покрива ГО на готвача, докъдето стигне сумата по застраховката.

Доколкото разбирам, кола на Милена спира внезапно. Петров не спазва дистанция и се блъска в колата на Милена. Дотук всичко е ясно. Обаче какво са правили останалите СЕДЕМ автомобила... Изглежда имаме още СЕДЕМ виновни.... И единственият невинен е.... Милена..

Къде прочете, че колата е спряла рязка?

Всички са невинни освен готвача , който е предизвикал катастрофата , господине...

Понеже съм полу-идиот искам да ми се обясни: След като сме наясно, че готвачът е виновен, че е блъснал Милена отзад, какво е участието на останалите СЕДЕМ автомобила? Наистина, от написаното в статията не е ясно. И понеже не е ясно, ние спекулираме на базата на нашата неприязън към който и да е участник в това ПТП. Моята спекулация е: Движещият се отпред автомобил спира неочаквано за движещите се отзад ОСЕМ автомобила. Ако имате друга версия, моля споделете!

Е гражданската отговорност за какво е?! Защо ни занимавате със селски истории?

Може и да няма някой гражданска. За това се плюят.

Не е нужно всичките пострадали коли да имат ГО. Само готвачът трябва да има такава защото от неговата застраховка ще се покриват щетите на останалите 7 коли. А щетите по неговата кола - от неговото каско, ако има такова.

Може, но тогава историята от селска прераства в циганска (без значение на етноса)!

Две Вмирисани лай.а се карат ,на кого мирзмата е по-воняща!!!

Винаги е виновен, който е карал отзад. Този шеф няма ли автокаско, щом му е толкова скъпа джипката?

Това грозно и комплексирано човече Петров, не трябва да му се разминава. Цяла българия му гледа цирка и колко нещастна душица е. Лъжец, лицемер и миша душичка е тоя палячо.