Куинси Джоунс: Майкъл Джексън плагиатстваше безскрупулно

Известният продуцент Куинси Джоунс, допринесъл за създаването на най-големите хитове на Майкъл Джексън, го обвини в плагиатство.

Обратно в новината

Коментари - Куинси Джоунс: Майкъл Джексън плагиатстваше безскрупулно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не желаел да споменава тези неща публично, но ги изтропал не пред некое малко и жълто вестниче, а точно там, където ще достигне до публиката... Това ми напомня за Нобела на един друг, който се кри уж не иска наградата, но ги накара да му я занесат на крак и си взе и медала и милиона...

На м. Джексън много от песните и от клиповете са взаимствани идеи от други, но той беше най добрият певец и танцьор който въобще е съществувал! Той осмисли думата ПЕВЕЦ! К.джоунс е безГЛАСна буква, един злобен без талант, публика и фенове! Звездите са лили иванова и майкъл Джексън, а не митко щерев и к. Джоунс

Куинси така се е разплул, така се е опиянчил, че повече не се търпи. Никой не го керти за нищо, като няма талантливи музиканти, които той да "продуцира" се видя той самия колко струва.

Михаил Белчев му отркраднаха музиката(Булевардът) - сложиха я във филм и направиха пари. После една от компаниите за мобилии и смартфони я използваше като музика, ама на Михаил Белчев да му платиха нещо???

Препоръчвам на дедо куринси да прави всякакви изказвания за всички, защото той самия като пукне никой няма да се сеща че е съществувал...та нека да получи малко медийно внимание

Хаха, не било вярно че имала хубави крака :)))) "Няма проблем - тя има най-хубавите крака, които съм виждал през живота си", отвърнал продуцентът. Близък до Иванка Тръмп източник заяви пред вестника, че твърдението на Куинси Джоунс не отговаря на истината."

Какъв е този болен мозък, който е видял плагиатство тук?

Ъъъ тоя има голямо въображение - нищо общо нямат двете песни пич

Не ми харесва погледа на този човек. Може да е голям като музикант и малък като човек. От същите ,,плагиатствани ,, песни на Майкъл Джексън е прилапал доста пари. Дори и след смъртта му е взел 10 милиона за същите песни. Не харесвал Мерилин Монро,Елвис не можел да пее,Пол Маккартни бил лош басист... Подкарал ги е наред... Може да си чеше егото, но е грозно. Още повече на неговата възраст...

Какъв е този, ,несвързан бълвоч,, който ни през предлагате?

А къде беше с тези твърдения, докато Майкъл Джексън беше жив? Дори и да е плагиатствал, факт е,че неговите изпълнения са станали хит и то,благодарение на него самия и това,което беше,като музикант.

се разбра жалката истина, която той огледално прикриваше с реклама. Викаше, че е най- богатия певец, с 1 млдр$, а се оказа фалирал и приходите му - основно от врътката с правата на Бийтълс, които купил на безценица.

малко, жалко чевече

Майкъл Джексън ще си остане завинаги кралят попа.Защо не го критикувахте, когато беше жив? Долни лицемери!

Голяма сензация. На Джексън цялата хореография е дословно копирана от Боб Фоси. Това всеки, който разбира, го знае.

Хореография е друго. Фоси може да имитира Майкъл Джексън много добре, но лунната походка е запазена марка на Майкъл. Ангъс Янг от AC/DC е взаимствал стъпките на Чък Бери, но запазена негова марка са късите панталони, с които Ангъс е на концертите и записите. Това е друго. В музиката копирането трябва да се доказва- това е дългогодишен процес и то при предявени АВТОРСКИ права.В случая с тези две песни Даяна Рос не е предявила такива като съавтор и няма никаква прилика между песните.

Явно тоя вече никой не го бръсне за слива и той реши като холивудките да ревне как оня, който го е хранил е лош. Ама на всичкото отгоре друго си е да злословиш за някой, който е умрял вече, та да не може да се защити.

ако наистина го е казал, Куинси Джоунс се е изложил много яко! Песента State of undependense на Дона Съмър не е неин оригинал!!! Тази песен е написана от Вангелис Папатанасиу и е изпята от Джон Андерсън в съвместният им албум The friends of Mr.Cairo - 1982г.. Дона Съмър просто прави един диско кавър на оригинала през същата година.Музиката е почти едно към едно, още с първите тонове се разбира че мелодията на Вангелис е копната директно. Къв Куинси Джоунс, кви "пет леа" !?Тоя си мисли, че след като е поукрасил песента и поработил по тоновете....тя е негова, авторска.Просто в случая излиза, че Майкъл е краднал не от Куинси Джоунс, а от гения на Вангелис. Ако е вярно казаното от Куинси...

Пускам клипчето и шок: Джон Андерсън вапцан и накъдрен! И гласът му станал един такъв по-дебел и груб :-)

Велик албум.

Тоя кой е?

Този изкуфялник като продуцент е лапнал доста пари от Майкъл, а сега го оплюва ..да върне парите на децата му!Неблагодарник!сигурно е червив с пари на чужд гръб

на yahoo пише, че според него Битълс били най-лошите музиканти. Уважение към творчеството му, но ако тези новини са верни, явно годините си казват думата.

Статията е пълна с безсмислици(има я в други сайтове) - Куинси Джоунс или иронизира със странно чувство за хумор,или е страда от деменция и говори небивалици..или преводача е бил дрогиран.

Това е най-важната новина.

Много глупава статия, преведена незнайно от къде.... от Майкъл на Иванка Тръмп... къде е връзката не се знае. Има по-важни неща за обявяване от тази глупост

На 80 и кусур години - поставям всяка дума под съмнение.

Въй, Куинси ще си го премести, ша знайш!

Изкукуригал вече. Дори и да е така, явно вече не се чувства част от живота, щом не му пука какви ги говори. Такива хора не заслужават внимание.

Щото не е чувал за Митко Щерев.

И Куинси и М,Джексън са гении така ,че кой каквото ида каже,това не променя нещата.