Джилиан Андерсън се снима гола

След като наскоро обяви, че няма да се снима повече в "Досиетата Х", агент Скъли се съблече за кауза.

Обратно в новината

Коментари - Джилиан Андерсън се снима гола | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събличането за кауза вече е демоде :) Да започват да се обличат за някоя кауза, стига ходиха голи :):):)

Жената си е намерила начин да си направи малко PR, че напредна с годините и явно не я канят напоследък за роли. За разлика от нея аз пък съм месоядно и без мръвка на масата не сядам.

Напротив, в момента кариерата й е във възход. И изглежда много по-добре, отколкото докато играеше в досиетата.

Като чета някои от злобните коментари се чудя само ние българите ли сме толкова прости и завистливи или това е човешка черта? Ама имам чувството, че някои от нас са мнооого прости и завистливи.

Гледам снимките, и си мисля че облечена изглежда по-добре, отколкото гола. А и много е одъртяла. Е, не е лоша, но на акъл не носи. Какво да правиш - жена. Като гледам всички така наречени "защитници на животни" са жени, над 45-те и самотни. Дали е случайно?

Говориш глупости. Нито е сама, нито е вегетарианка от онзи ден. Мъжът й се казва Дейвид Духовни. Страшна мацка е Джилиън. Ти сигурно ще си вечно млад, а?

"Мъжът й се казва Дейвид Духовни" ?! Бабината ти трънкина ...

Жената има 3 деца, на 49 години е, дай боже на всеки да има такова тяло на 50 години. Много от мъжете на тази възраст вече приличат на кашалоти. За протолока, камбанките увисват много повече, отколкото женските гърди.

Поиздължили са я малко, да я направят по-стройна, пък тя и иначе си е хубава, с извивки, както си трябва, що за дивотия?!!

Лесбойката добре изглежда.

Браво! Ше кажем на Пена и она да се снима гола!

Кажи на Пена, да се снима гола как коли кокошка. Това ще е супер снимка.

Сещам се за поговорката, че никога не е късно да станеш за резил!

Талантлива актриса, не значи,че не е глупава в живота........ами що не тръгне гола????????Ама ,че смешници има още на този свят......

Жъ я возъ кут бригадирскъ кукличкъ!

Тъкмо преди 30 минути я гледах в новия епизод на Досиетата. И сега тези снимки... Някак ми се развали усещането за тази жена.

Като всяко дете, расло през соца, бях луд за шоколадови бонбони. Майка ми беше станала изключително изобретателна в криенето им. Веднъж не можах да намеря кутията и след месеци майка ми я извади. Потекоха ми лигите, но бонбоните вече бяха червясали.

ги откривах по миризмата - от раз. Нищичко не можеха да скрият от мен(майка ми и баща ми),къде ли не ги криеха. Години по-късно завърших ВХТИ-СОФИЯ. Следвах принципа - ЕДИН ДОБЪР ХИМИК ТРЯБВА ДА БЪДЕ И ДОБЪР ГОТВАЧ!!!

Исках да намекна, че още ставам за употреба - затова е снимката. А повод винаги може да се намери, по-важно е да се намерят кандидати. Че времето привършва.

Тя има за какво да напомни, ти и подобните ти да му мислите.

И кво точно има да напомни: ниската си трътка или кравето си виме, или .... о атистичните си дарби .... идеално играеше ролята на подвижно храстче(понякога говорящо). Ами гледай НОВИТе СЕРИИ .... МОЖЕ И ДА РАЗБЕРЕШ ЗАЩО ЩЕ ГИ СПРАТ ИЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ БЕЗ НЕЯ ...

На травестит. А надписът, който е в основата на цялата работа със събличането (като най-естественото поведение за една жена), гласи: по-скоро ще ходя гола, отколкото да се докосна до кожа. Страшно оригинално! Хмммм.....

Харесвах тази жена. Вече не..

Ще заведа дело за секс тормоз, тъй като имам еректилна дисфункция, и подобни голотии ми докарват тежка депресия. Предлагам такова поведение, както и рекламата на вибратори и др. секс играчки по ефирните тв-та, да бъде криминализирано със съответни позовавания на Сатмбулската Конвенция, която да предвижда случаи като моя. Жените стават все по-агресивни и по-арогантни и е съвсем уместен въпросът: кой всъщност е тормозеният. Лицемери такива...

Не е зле, но все пак тук е доста фотошопирана.

винаги съм се чудел кой избира толкова грозни жени да стоят до толкова красиви мъже?!

ЗАЩО НЕ Й СЕ ВИЖДА ПУДКАТА?!

"На снимките тя е чисто гола". Предполага се, че има чисти гащи, чисти чинии, чиста къща... Щом е ЧИСТО гола на снимките, може ли да бъде и МРЪСНО гола. ..Ех, както четох вчера едни ехидни и неуместни коментарии по повод на една дама -"Можеш да излезеш от селото, но то си остава в теб" трябва да кажа - тук такъв коментар е на място.

Още една решила да се разголи като си мисли, че ще привличе вниманието. Всяко чудо за три дни. Неблагоразумието обаче продължава и след това.

Като се е голнала за КАУЗА, защо си е зашепила най-въздействащите за каузата места?!

Някой жени, като Джилиан Андерсън в случая, когато влязат в средната си възраст стават много по-красиви, откогато са били млади. Другата подобна на нея е Кейт Уинслет. Когато бяха и двете млади, бяха някакви пухкави понички и не ми харесваха, сега са жени-мечти :)

В голяма грешка си за Кейт Уинслет!!! Като млада беше супер!!! Виж я в Титаник!!! После стана пухкава (виж Дивергенти), но пак е супер :)))))))

Кейт още е млада, тя е с десетина години по-млада от Джилиън и никога не е била слаба, най-малко пък сега

Имах някога мерак да я видя, ама отдавна умря. По-добре да бе прикрила лицето си, иначе добре я е загладил фотошопа. Що не пуснете и снимките на Духовни.