Коментари - Здравословният режим на Ирена Милянкова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Често я срещам да пазарува в квартала в които живее.Има вид на измъчена жена.Дори усмивката и е такава-насилена.Откраднато детство за което само родителите и са виновни, че са я пуснали да манекенства на 13 години,да ражда на 15 от сводник и подобни.

Това определено не е здравословен режим. Има толкова тестени храни, защото тя е кърмила в продължение на години и е свикнала на този високо въглехидратен режим, който обаче в същото време е и ниско каловичен. Затова има постоянно болен вид. За да роди и изкърми 5 деца, вдна жена ако не иска да има поражения върху външния вид трябва много да следи храната и да НЕ бъде болезнено слаба. Едно бебе си взима всичко необходимо от организма на майката до нейното изтощение както се вижда. Затова млади жени, ако искате да имате повече деца и да бъдете здеави и добре изглеждащи, НЕ следвайте подобен режим. Примеено очевадна грешка е тоталната липса на калций. След 5 бременостти, организмът има нужда от по-високи нива на някои нутриенти.

Колкото е красива, толкова е и глупава тази жена.

Заглавието е "Вижте менюто на Елизабет II". Ето това е здравословният режим! Мислех да го цитирам тук дословно - щеше да пасне идеално, но е възмножко (като текст, не като похапка) и затова давам само заглавието за когото е интересно.

Тя прилича на излязла от нацистки лагер. Ужасно болна изглежда.

Това са антисъвети, защото тази на нищо не прилича- много сбръчкана, спаружена, кощрамбеста и т.н. Жени, не приличайте на тази!

Жени българки, не приличайте на тази! Никакви 5 деца! Най-много едно! Две - само ако са близнаци! А детето - на 40 години! Така ставали най-качествени! Ин витро! Не приличайте на тази! След 5 деца - като фиданка! Това ли е българската жена? Не! Българската раждала жена е корем, бутове, трътка ... Не приличайте на тази!

Започвайте да раждате на 15г по 5 чавета, които да се чудите как да изхраните и отгледате. Защото образование и професия са простотии за изостанали хорица, изпаднали от обществото. Това ако не е цигания, здраве му кажи...:)

....таз женица има вид на дарjaна на пост и молитва....много прилича и на анорексичка....явно в собствените си очи се вижда по друг начин !....може да участва в някои филм за конц лагери...без много да се трудят да я гримират....ха ха ....здравословна диета ?!??

Маай, Гуджо, мръвки!

тази от Аушвиц ли е избягала токущо ?

Нещо се е объркала със здрсеословният си изглед.Откога трябва да вземаме акъл от плашещи слаби жени.Или здрсвословното е да родиш на 15 ?

Полегнала ми Маргиляна на росна поляна... Маргините от сик са си наши момчета...

Някой се опитва да прави скрита реклама на Маргините от сик? Да забременееш на 13 и да родиш на 14 - има си извършено престъпление - педофилия! Имаше една друга манекенка на Маргините от сик, която в една просташка игра обясняваше как го била правила и как стреляли на един метър - все едно някой се интересува от пристанищните й..

Започва кариерата си едва на 13 години, а на 15 става майка....... Тука ме загуби като здравословен начин на живот.

A на училище ходила ли е?

по три пъти на ден.

TIREX

тази няма ли да е в затвора? за проституция и склоняване на малолетни към перверзии?

Има нужда от повече хляб тази девойка иначе си личи какъв е резултата от "диетата".

Преди години я видях в един ресторант. Беше с децата, най-малкото беше новородено в кош за кола. Беше много семпло облечена и без грим и прическа. Има красиво и нежно лице, но е изключително слаба, чак призрачна, просто няма как да не се загледаш в това... - дали имаше 40кг не знам. Пи вино, пробва някаква салата... тогава се зачудих как е възможно тази жена да има сили да се грижи за четири деца, едното от които новородено, а и да кърми?!

С много пари и детегледачки.

Ако мине на филия с маз ще е по-добре. Много са полезни, ако се приемат с юнашко мляко.

Какво е това "маз"?

Така ако се храни и е толкова слаба значи има глисти. Хляб, мед, масло, банан, ориз, картофи, месо и т.н.....Мацката хрупа салати основно най- вероятно, но по- добре да лансирате балансирано хранене отколкото да се внушава на младите момичета да приритват от глад с опасни последици.

Това кур.е дето се добра навремето до Софето и народи на един престъпник сумати деца ??? Това Кур.е ли ще ме учи как да ям?? Та даже и във филм се пръкна !! Типична селякиня дето я пробутват навсякъде!

Когато 14 годишна, забременява от 40 годишен сиганин и родителите й не казват даже "копче", а прокуратурата не се самосезира, въпреки че случаят е публично достояние, тогава дали става дума за малолетна к*ва или за серия от престъпления и престъпна небрежност?

Не мога да повярвам, че жена много близо до анорексията, може да произвежда кърма и да кърми.

Теоретично може... между другото има правени изследвания, че съставът на кърмата на презадоволена от храна от Западна Европа или Щатите е абсолютно идентичен със състава на кърмата на изстрадала жена от Африка например.. абсолютно един и същ! Така че явно природата го е измислила, няма значение какво ядеш или пиеш... друг е въпросът, че в единия случай организмът на жената съвсем се изтощава

Изглежда болна, а не добре! И определено не е модел за подражание във всяко едно отношение.

Ирена Милянкова има рядко болнав вид. Да се говори за "здравословен режим" редом до името ѝ е направо комично освен ако за "здравословен" не считаме сива кожа, хлътнали очи, откровено недохранен вид и перманентно депресирано излъчване. Момичето има вид на анорексик със сериозен психически проблем. Хранителният ѝ режим е нездравословен и в противовес на всяка концепция за правилно хранене. Все пак не е за учудване в предвид скромните интелектуални възможности на "модела".

Отново платено съобщение :)))) Госпожата категорично не е успешен модел , да не говорим за " един от най-успешните " ! Има световно известни Български красавици с постоянни ангажименти в Милано , Лондон , Рим и Париж . Милянкова не е от тях . И хранителният й режим не е здравословен , нарушава основни правила за смесване на храните . А уж нямало лоша реклама :)))

Обаче описаното хранене не е лошо. И да не е нейно, мисля, че е разумно и здравословно.

Тази,ако не е гримирана е толкова безлична и безцветна, че повече няма как. И да не говорим,че винаги ми е изглеждала някак изморена и отчаяна, направо като болна.

Чудя се къде изчезна днес редакторката Нели Делчева, а дано е за постоянно. Все пак колежката й явно има малко повече опит и грамотност, макар че темите пак са за някакви измислени същества. Сега за каката от статията - не е добре едно същество с постен и гърчав вид, очевидно съмнителен морал и умствен багаж, да е модел на каквото и да е, още повече по теми, свързани с външност, хранене и подобни. Още по-зле е когато това се размножава толкова както е в случая. Така че в случая имам само няколко забележки. Явно не може да не се пише за дебили. То може, но дори и редакторът да е свестен, то пък шефът ще е някой малоумник или пък див селяндур. Обаче, поне заемайте по-обективна позиция. Например, не е добре да се употребяват без нужда разни субективни квалификации като - "красавицата това, красавицата онова". Няма да я направи по-красива, тази тук е модел поради едни съвсем други причини. Хубаво, има някаква информация в тази статия, но е добре, също така, да се вкарва малко критичност. Хранителния режим на един човек може да е неправилен за друг, затова се указва, например "На тази кака й помага еди какво си", и другите вече евентуално може и да стоплят, че за тях може и да не е така, или да опитат, а ако не стане, да си търсят своята комбинация. И последно, не вярвам разни такива полунеизвестни или позабравени хорица да си плащат, за да пишат за тях, по-скоро биха си плащали да не пишат за тях, защото биха получили доста негативни реакции. Тая приказка "няма лоша реклама" не е съвсем вярна, това работи само при дебили, а пък ние искаме да се информираме, учим, развиваме и забавляваме.

Е кой би сложил минус на това?

СамърОф69

ами .едераси, сър

Това,че на 15 става майка е написано,като пример за подражание ли...само питам, не,че в нормалните държави би следвало да е подсъдно

Не, написано е като опровержение на факта, че тя ражда първото си дете на 14г от букерът в агенцията за модели, където работи, който по това време е бил на 30г

"Ирена стартира деня си с филия xляб, нaмaзaнa c мacлo и мeд. Kъм дeceт чaca xaпвa бaнaн. Обядът й в 13 часа се състои от пилe или риба в комбинация с opиз или ĸapтoфи. Следобедната й закуска отново е плод, но този път ябълка. Beчepятa е по-лека зeлeнчyĸoвa супа или cyпa тoпчeтa, нo бeз xляб." -------- Общо взето добро меню, но защо е тази фрапантна грешка в обедното? Никога не трябва едновременно да се смесват и да се храниш с протеини + въглехидрати. Или едното, или другото. Всеки диетолог ще и го каже. Аз ако бях бих променил точно обеда - пиле или риба със зелена салата: айсберг или маруля, малко рукола, чери или още по-добре, сушени домати, кедрови ядки и няколко люспи "Пармезан". Даже и няколко маслини "Каламата" бих хвърлил :) Аз поне това го ям редовно и знам че е полезно. Ама Риба с картофи???? WTF? Fish & Chips са го яли докерите по пристанищата едно време, а сега се смята за джънк фуд в Лондон.

"айсберг или маруля, малко рукола, чери или още по-добре, сушени домати, кедрови ядки и няколко люспи "Пармезан". Даже и няколко маслини "Каламата" бих хвърлил ..." - е на това му се вика втелясване.Не винаги това,което е модерно е задължително и полезно.Има хора с гастрити и колити , на които зелениите не им понасят, колкото и да са модерни.

Дразни ви в общи линии това, че е написал скъпа храна, която повечето тук не могат да си позволят всекидневно???? Или наистина имате гастрит

ходещи скелети и да ги титулувате "красавици". Много момичета се превръщат в анорексички, подражавайки на подобни рекламирани " идеали за красота". В някои държави вече забраниха кльощавите модели точно поради тези съображения.

Майки, пазете децата си! Това нежно момиче още малолетно е попаднало в лоши ръце и вижте резултата...

Красивите и отличаващи се девойки и жени задължително попадат в лоши ръце, защото лошите ръце са на лоши момчета, а те винаги ги привличат. Освен всичко друго, лошите момчета им дават такъв стандарт на живот, който ги привлича като нощна пеперуда петромакс :) Лошите момчета са с татуси, тренират и имат коремни плочки, карат мощни джипове, винаги скачат на бой заради момичето си....Е? Кой да избере? Цял живот безлично съществуване с Пешо плочкаджията или с лошото момче, дето всеки ден е приключение и екзотичните почивки са норма? Вярно, понякога го отнасят много зле, защото лошите момчета бият лошо когато куклите им не слушат, но това са те рисковете на безметежния и задоволен живот. Това е нашето съвремие, колкото и да не ви харесва, така че адаптирайте се, доколкото можете :)

Това е Вашето съвремие. Това определено не е моето съвремие. Аз съм била с лоши момчета, но никой, ама никой, не ми е посягал. Покрай вас май само брашняни чували сте събрали, не жени.

Това обаче, се отнася само за красивите жени, които не са умни, не са учили, не са се образовали и са се продали евтино за парцалки и екскурзиики.

Превъзнасянето по лошите момчета ми идва леко глуповато и старомодно. Наложено от захаросаните американски chick flicks през 90-те, идеалът някак си не върви в 21. В най-общия случай българското "лошо момче" е необразован, тъп и сумтящ селски бек с изявен афинитет към чалга стилистиката. Изброените от теб критерии са повърхностни - това, че аз тренирам, карам мощен джип и пътувам по интересни дестинации прави ли ме лошо момиче?

Нали? Страхотно си е лайфила горката - самата тя още дете с многобройна челяд. Сама казва, че много енергия трябва, за да се справи сама. Не, мерси от такъв лайф стайл. Бедното момиче, не е било в състояние да управлява живота си и да се прехранва...

Разбира ти свиня от кладенчова вода! Мутрите и "спортистите" разбира толкова от хубави жени, колкото "магаре от космос" на тях дори парите им не им принадлежат, каквото изконсумират за кратския си живот - изконсумират, амортизация на макс и във физически и в духовен смисъл, красота ли бе, да я опишеш!

Извинявайте, опитвате се да изкарате тази жена ангел и светица. Да, изглежда слаба и безплътна, но по-скоро от преработване или злоупотреба с разни вещества, не мисля че може да се говори елегантност и изисканост. Мадам, живяла сте със сводник, и най-вероятно в началото сте работили за него ... и да се правите на ангел - НАПРАЗНО Е!!!

Пратки, повече пратки..

Щука

По-скоро НЕздравословният режим на Милянкова...

На този чироз красавица ли му казвате? И какво му е здравословното да родиш на 15 години.

Важното за медиите е да рекламират като "успешни" млади момичета прелъгани от "бизнесмени", в случая мазен, мургав сводник, който вкараха в затвора по едно време. По този начин да набират свежа плът за развитие на "бизнеса" на споменатите бизнесмени, ресурсите от хубави и евтини, селски "моми" са доста богати.

Дано не се плоди повече тая госпожа и да качи някое кило - не знам кой каза, че е красавица, но на мен ми прилича на измъчен бухенвалдски манекен....

Какво стана със съпруга и, сутеньора? Тази диетка с пари от продажбата на чужда плът се поддържа.

Ааа, разведе се, сега има друг съпруг и последното дете е от него.

смилянски боб

Много се развълнувах

Ха-ха!