Яденето на чесън прави човек по-привлекателен

Яденето на чесън прави естествената миризма на човек по-привлекателна за потенциалния партньор.

Обратно в новината

Коментари - Яденето на чесън прави човек по-привлекателен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ако човекът е селяндур и двамата муат чесън до самозабрава /то друго на село има ли останало/. Само да не се уригва - и така се усеща. Такъв да се разходи по жълтите плочки /без да ги краде за Бистрица и Бояна/, че да ги видим тогава тия твърди частици какво ще правят!

Да бе, привлекателен. Аз колкото пъти се намаам с чесън, все ме отбягват мацките.

От сърце се съгласих со забележките по-доле:/ от мени да добавим, че има нещо верно за чесана, ама то се проявява след неколко дни. Чесана има естествени анти-биотици и вещества, които 'прочистват' тялото от отрови, отлагания, лоши бактерии и прочие замърсявания. Това е една от пречините да се сере и пърди след употреба на чесън - че организма се чисти от гнусотии. Процеса на очистване е нещу кату едно денонощие. Но пък после си здрав и меришеш преятно, с естествената си меризма. Има традиционно лечение на чесън, лимон и мед - бори почти сички известни болежки и проблеми, фклучително и затлъстеване. Ас честичко маам чесън вместо искуствени антибиотици. Резултата е че за последните години дори не съм кихнала. камо ли да съм се разболевала сериозно. Ако ползата е толкова сериозна, че болести и здрави проблеми се редуцират и премахвт, тогава едната чесънова меризма не само ке се трае, ми ке се дори третира като полезна грижа за здравето. Що пари от лекарства и дофтуря съм спестила, изчислихте ли????

Особено ако се изпърдиш вокално.

Драги приятели, аз ям чесън повече от редовно и трябва да ви кажа, че единственото неудобство е рано сутрин при позиви за изхождане по голяма нужда, когато човек седне на клекалото на белия трон и му залюти отзад на отверстието.

Може, може... Един парфюм не ухае ли на чесън, кисело зеле, малко овнешко или пържена риба... зарежи! Нема привличане, нема нищо! Ако трябва да се ядат тези съставки- на сутринта поливаме с малко бензин и хвърляме клечката в спалнята... И никакви рози , никакви зюмбюли и карамфили... Какво е една жена без китка пресен и току що освежен чесън в целофанче и панделчица...

Докторката стига си е губила времето в университета в Нюкасъл,ами да създаде своя линия парфюм с мирис на чесън.Пожелам и успех.

Достатъчно е един- нишов ,, The Scent of Garlic,,

така е ! Също съм чувал , че е на-късмет да се мацнеш с малко фекалин сутрин зад ушите, но без да прекаляваш - ставаш още по-привлекателен и усилваш ефекта от чесъна! А и за каква съвременна жена говорим , ако няма две-три глави чесън в чантата - това е естествен афродизиак!

Ха ха ха

Ефект на чесъна: Жена с дъх на чесън => Естествена Mъж с дъх на чесън => Селянин Мъж и жена с дъх на чесън => Споделена любов

Бе друго си е да се напуаш с чесън и лук, па да се кчаиш у рейсо и да пуснеш една дълбока от все душа. Той е то романтика по нашенски, с локейшън линия-120.

"Яденето на чесън прави естествената миризма на човек по-привлекателна за потенциалния партньор. " Надявам се да се шегувате. То тогава в метрото е пълно с привлекателни потенциални партньори! Само дето нещо не мога да ги оценя. И не само аз. ;)

Умопомрачителна статия. Особено в частта с избирането на парфюма.