Радева със сако без ревери по примера на Брижит

Президентската съпруга Десислава Радева придружава съпруга си по време на официалното му посещение в арменската столица Ереван.

Обратно в новината

Коментари - Радева със сако без ревери по примера на Брижит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако не се беше развел фатмака с първата си жена. Тогава би било резонно да се говори за президнтшата , а сега тази кобила и крокодил - само се навира в очите на хората, но от това не е по малко кобила и при това дърта.

Радева беше със сако без ревери още през нощта на президентските избори. Ако още малко скъси косата, ще спечели още в посока младежки и свеж вид.

Каквото и да и облечете, все тая. Изглежда евтино и посредствено. И толкова ли няма фризьор, който да се погрижи за косата на тази жена.

О....Моля ви,стига сте ни занимавали с това недоразумение на майката природа!Тази каквото и да сложи ще бъде далеч от класата на Мелания и Бриджит.

Десито е прекрасна. Отслабнала е с поне 10 килограма. Черната рокля и седи перфектно. Браво

Не мога да разбера защо е необходимо да се шият тоалети за президентшата? Има толкова много качествена конфекция от котюр - може просто да си поръчва тоалети, да си улучи размера и да ги плаща. С шивачки никога не е сигурно.

В тоя форум пълно с недо......и джендъри!

Че сакенцето е възширочко в раменете е видно от снимките, но ако спрете да обръщате внимание на съпругата на президента и да ни занимавате с изцепките ѝ ще му направите голяма услуга.Тоя се оказа по-голям чехльо от предишния. Жалко за излъганите надежди на народа.

Да успееш на тази жена, която е с много широки рамене, да намериш сако, което да й е толкова голямо на раменете, та чак да провисва, за това се иска чутовен талант. Стилистът й както винаги е за уволнение.

Тук пак са се събрали "модни светила" от Сусурлево, Сърбогъзи и Пръдлевци. Момичета, идете да издоите кравите, че вас чакат. Оставете я кака Деси. Тя се е оправила в живота. И да. Погледнете снимката. Ясно личи коя "първа дама" е по-маркова. Нашата поне я хваща кантара и е стройна.

Рокля като Мелания, сако като Бриджит! Тази жена не може да покаже собствен стил! Какво очаквате от такъв човек?! Бездарници са яхнали държавата, че и искат непрекъснато да се показват!

Много си е хубава нашата президентша, но стилистите й не са стока. Тя облича това, което й предоставят. Няма гък, няма хък. Един цветен тоалет не й сложиха.

кой е тоя ,,естет",който така се интересува от жената? За пари си паднал много ниско .И какво толкова ровите в облеклото на хората? Какво ви интересува? Кой знае от кое село ще дошлЕ ,,на София" и раздавате естетизъм.Айде по полако герберастки еничари.

А стига ни занимавахте с тая селска пръчка бе! не виждате ли, че каквото и да облече има вид на четирикрилен гардероб, с по-широки рамене от оня охлюв мъжа и - Ал Бънди

Ти вероятно си градска пръчка, тъпо и задръстено селянче, дошло у градо и се има за голямата работа! Аман от неуспяли тъпаци, които обаче имат коментар за другите! Бегай на обекта да бачкаш, че може и да не вземеш заплата /колкото и да е мижава/!

... сакото е на летеца, затва...

Крайно време е модистката /или модиста/ на това нещо да разбере че нищо по различно от униформа в комплект с поставен противогаз не му отива. Може и бурка, но не и фередже - да не се вижда физиономията е най-добре.

Защо непрекъснато ни я показвате с каво била облечена,къде играла хоро.Хайде стига .Сякаш медиите я оправдавате за грешки.

На едната снимка с бюста напред, как тегли президента за ръката само :))) ... Тези двамата ту се теглят, ту стоят мирно.

Господин Деси Радева все дърпа жена си (Радев) за ръка. Явно господин Деси Радева е глава на семейството.

Оф, много е смотана бее....По-смотана президентша от тази сме нямали досега.

Кой и плаща тоалетите прическите и екскурзиите на тая? Не съм съгласна да съм аз.

На селска пръчка и най-хубавата дреха стои лошо.

Хората от Протокола явно са провокатори.Докога Радева ще държи съпругът си за ръка.Смешно е. Това да не е дискотека.

Не са за ръка, от снимката така изглежда.

на тази Брижит с два пъти по-млад гей. А Радев да си намери два пъти по-млада и по-умна от тази.

ще е другият път. Щели да ходят на море на Бахамите за народна сметка. Авторът на статията да опише палмовите листа /и космите на това което ще се вижда под тях/ възможно най-подробно.

описва. Снимката в близък план ще е достатъчна.

коя е тая чинка

каишката с които я води мъжът и за да не хапе? И за да не ходи наляво-надясно когато се раз...гони?

ППРРРРРРРРРРЪЦЦЦЦ

Тази най добре е да ходи с противогаз, фередже и бурка, хем да демонстрира толерантност и съпричастност с 500 хиляди мюсулманки у нас, хем да не харчи народната пара за изгъзени тоалети.

Не знаем нищо за бельото на "първатаа" драма, носи ли гащи и какви са, ако носи, с дантели и с дупка за удобство ли са, прашки или килоти...? А носи ли сутиен, и ако носи има ли дупки за зърната, които винаги са напърчени???

Радева и какво? Поне да беше копирала нещо както трябва но явно "на селския мегдан" в махала Хвалипръцково такава е модата.

и да облече гащи с прашки.

избрана за президент? Или господин Радев е толкова под чехъл че я оставя да го командва и все нея да я пишат? Не е ли по редно за него да се пише не за тази никому ненужна женица която е провалила бракът му. Още няколко годинки и ще изчезне от вестниците.

на плажа. От тъпа селяндурка друго не може да се очаква.

на президента но не и първа дама, каквата България по закон няма с просташки опити да си вдигне рейтинга. С тоя вид на дъ...рта не..е..бана половин година кр...ава повече от първа селяндурка няма да стане.

Каква простотия лъха от този клюкарник...

аз пък имам банските на Борад

няма ли кой да обясни на родната журналя, че е незаконно да назовават Радева "Първа дама" ??? То бива-бива лизане, но това е прекалено и носи лош имидж за съпругата на Радев...

Колко ли ни струва?

пет шестнайсе изтрити коментара до тука, хора защо се хабите въобще не

Иска ми се и за болните дечица някой да се грижеше така, както хората ги е грижа за гардероба на г-жата...

болните дечица са отговорни родителите им, защото не са живели както трябва. Не може да се прехвърля отговорността върху всички. Всеки си носи кръста.

когато вдигам капака на тоалетната чиния, за да не видя вътре втората съпруга на президента. Колкото повече ни я натрапвате, толкова повече ни дразните.

Трябва ли дрехите на тази особа да са интересни за обществото? Между другото остана да ни информирате с какви гащи се разхожда госпожата и от кой ги е видяла.

трябва разбира се! нали ние ги плащаме!!