Гери Малкоданска на екскурзия в Югоизточна Азия

Водещата на "Времето" по "Нова" Гери Малкоданска се радва на пътешествие в Югоизточна Азия.

Обратно в новината

Коментари - Гери Малкоданска на екскурзия в Югоизточна Азия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте я плюли.Момичето си изкарва добри пари от Нова тв и може да си позволи да отиде на екскурзия,която не е толкова скъпа-някъде около 5000 евро.

Браво Гери.Много хубави снимки и местата където си била е топло и приятно,но защо се прибра в България без тен?

Защо завиждате на секскурзията й? И до космоса да се разходи, файда никаква ако е излапала хиляда миризливи стари пръчки

Тя с кой ли остана да не е спала? То не беше Демир Доган, половин Плевен я е минал, Бжков, половината ни футболисти си я разменяха, като футболна топка, а на Демир му изневеряваше постоянно и с Георги Сърмов се ебеше по едно време. Крвата на Нова Тв!

МАЛДОГАН НЕ СЕ ВИЖДА НИКЪДЕ!

не следиш внимателно турския сериал - отдавна я е зарязал ..

Неприятна ми е.

На предпоследната снимка колко са и червени колената само. Къде ли е лазила.....

Явно Малкодаванска е дала повечко на някого и се е уредила на ексКурзийка :))

КЪДЕ СА СНИМКИТЕ КОГАТО СИ САДИЛА ТЮТЮН НА СЕЛО!

То манекенка да излиза с мъж на заплата рядко се среща. Повечето са с богаташи. Хубавите момичета се възползват максимално от природните си дадености. Друг е въпросът, че някои не са особено хубави, но поне са високи, стройни и дългокраки. Лицето с повече грим и са готови. То като цяло жените с хубави тела са не повече от 20%, а тези с хубаво лице и тяло са около 10%. Истинските красавици са не повече от 5%. Истински красивите жени се познават във времето, просто не се променят. При останалите още след 25 положените е страшно....

Истински красивите жени остаряват като катедрали. Стилни са независимо от възрастта (пример жената на Макрон).

Звучиш като Гала.

Тук нищо не се споменава за половинка. Само догатки и анонимност и то в светска новина, което с странно.

Въртящата снимка е в тоалетната на хотела......

E тези к-ви за 1 път в живота са си видели прилично място и се кефят сто то в BG няма нали

КОЙ Е СПОНСОРА НА ТАЗИ КЛЬОЩАВЕЛКА.

Е ти не знаеш ли, че това е коврето на малкия Доганчо? За това е и по известна като МалДоганска

Вече не е с него, а с друг спонсор. Интериорният дизайнер Алекс Ковачев. Също много богат, е не, колкото сина на Доганчо, но пак е добре.

Какви и колко секс услуги е извършила за да си позволи такава екскуурзия ?

При заплата от 1000 лева дори два билета за метрото дневно са ми много, защото представляват 7% от месечния ми бюджет.

Ой ти, Гергааанааа, моя мъничка Гергаанааааа ! Ела у нааааас, сготвИл съм зеле с прааааааз ! И след обядаааа, тъй както си ми млаадаааа , вземиии си крееееем, разстрийй ме по корееееем !

Проверих цените и една такава екскурзия с група за десетина дни струва между 5 000 и 10 000 лева. За мен това са адски много пари. Не знам колко би струвала индивидуална луксозна почивка - колкото си иска, но със сигурност струва доста повече от организирана в група екскурзия.

Какво още провери?Ще ни споделиш ли?Много повърхностно проучване, нужно е да задълбаеш!

Не мога да разбера защо е тази атака. Уверява те, че проучването ми е изключително задълбочено и точно и колкото и проучвания да направиш резултата ще е същия. Съветвам те и ти да проучиш щом се интересуваш, може и някои институции да наемеш. Това дърдорене напразно, нали знаеш, че говори зле за теб. само се излагаш ненужно.

И ти благодаря, че се включи в дискусия.

Струва в пъти по-евтино сам да си го организираш, казвам го от личен опит - хотелите предлагат добри отстъпки за дългосрочен престой. Единственото неудобство е, че няма на кой да разчиташ там, трябва сам да проучваш и организираш пътешествията си, но пък е по-забавно - срещаш се с местните, които обикновено са много приятни хора. За 10 хиляди мога да си живуркам в петзвезден хотел почти месец. Два месеца ми излезе около 20 хиляди в петзвезден хотел в тоя край на света. Разбира се, че хора на 1000 лева заплата не могат да си го позволят, но като се имаш за ВИП персона, поне да се представи подобаващо, не на такава евтина екскурзия.

Много по-евтино е,ако човек сам си организира пътуването,а и по-хубаво е. Браво на момичето. Хубаво е, естетвено и изглежда добре си изкарва. Стига сте завиждали!

Бих ахкала и бих се изумявала, ако някоя персона като тази отиде в Лондон за 2 седмици и се похвали със снимки от 5-звезден хотел. Такива евтини дестинации не се броят - най-скъпото нещо е билетът до там, но и той не е повече от 1200-1300 лева. плюс още около 800-1000 еднопосочно, ако искаш да летиш бизнес класа и си доплатиш. Това при условие че си организираш пътуванеот там, агенциите добавят 300% само за думата "екзотична". Пък аз лично не бих се снимала с маймуна, дори да ми обясняват, че е специално за снимки - от личен опит. Аре със здраве. Аз мога ли да ви пратя снимки от екзотични дестинации или не ви интересува къде съм била? Вероятно не. Аре със здраве.

2 000 лева само за билет - аз работя за тези пари два месеца. Не си го и помислям. Ако за теб е евтино, аз смятам, че поне 20 години трябва да взимам заплата от 5 000 евро, за да дам такива пари за няколкодневна екскурзия. А в лондонските хотели, за които говориш трябва да си руски милиардер, за да си ги позволиш.

Мога да си го позволя, да. В никакъв случай обаче не твърдя, че тези екскурзии са по джоба на всеки, но за хора от нейното ниво или това, за което се оредставя, че е - това си е евтина екскурзия, която впечатлява точно хора, които не могат да ис го позволят. Ако се има за голямата ВИП работа, да иде в Лондон за 2 седмици в петзвезден хотел и после да се показва по медиите.

Позволи ми да не се съглася с написаното от теб. Да, наистина може да се намери двупосочен полет са някоя от изброените дестинации за посочената сума, но това е при условие че пътуваш само до една конкретна дестинация. Да в Тайланд е евтино в Малайзия също не е скъпо, в Индонезия на повечето места е евтино, но на Бали не бих казал че е евтино а в Сингапур си е доста висок стандарта и бих казал доста скъпо. Пропускаш също, че ти трябва и транспорт между отделните дестинации, който за по-дългите почти сигурно е самолет, отделно като сложиш и визи и застраховки и още много други допълнителни такси и накрая и сам да си организираш такова пътуване за 10 дни пак ще е не по-малко от 5 000 лева.

Не бих искал даже да се ръкувам с нея, камо ли нещо друго.

Пак ли си имаме нови звезди и от кога? Като се повтори едно име поне сто пъти, и става вече вип, та внимавайте.

Истинска кощрамба! КАТО всички от времето по нова! Аз вече не гледам нова!

Тази като я гледам в лицето и ръста и се сещам за прословутата фраза: "КОн бе,кон!" :)

хихи :) "луксозно" и бали в едно изречение... бали е най-ефтиното място където може да отидеш в тази част на света...

Малкоданска = Многодоганска. Тази се е търкаляла с рязан.

или Макдоналдска. Оня дето имал ферма, иа иа о.

Явно момичетата от "Времето" печелят много. Всички манекенки, водещи и фолк певици са на екзотични екскурзии. При такива приходи сигурно плащат големи данъци и тук е мястото да им благодарим, че подпомагат добре държавата. Да се радваме, че ги имаме. Такива хора ни трябват, хора които носят солидни приходи. Икономика нямаме, заплатите са ниски и ето кой ще спаси държавата. Това е хубаво.

Ти да не мислиш, че тия екзотични екскурзии са много скъпи? Петзвезден хотел може да си резервираш на цената на тризвезден тук или двузвезден на запад. Храната е най-малкото на цената на храната тук в ресторантите. Ако не те е страх да лепнеш някое разтройство, може да се пробват и в по-евтини места.... Тия новини са за хора, които никога не са излизали в тази част на света да ахкат и да кършат пръсти.

Ами - да, мисля. При заплата от 1000 лева месечно не можеш да си позволиш за седмица да похарчиш 10 000. Цените за тези дестинации в Интернет при групови екскурзии са между 5 000 и 10 000 лева. А луксозна почивка в няколко дестинации и без отстъпки за транспорт и наемане на луксозни вили и явно други луксозни харчения, са доста по-големи. И да, не съм ходила и не си помислям да ходя, защото ако си го позволя една година трябва да живея на палатка до работата.

Едва ли е уместно на фона на нищетата на бълг.народ , телевизията да се преръща в оазис за кадрите си.

От къде Манчев намери двата боклука стриптизьорка и гримьорка от мъжки вид, тази вечер в "Черешката". Тези двамата имат държание на избягали заклети пандизчии. Е много е грозно. Пълна отврат. Тези не трябва да ги показват и в криминалната хроника - ама много са зле. И да не говорим, че и двамата са облечени за по 5.20. и са адски грозни.

Ака ли редовно Герито?

Не ме хващаше сън докато не научих къде почива Гери... Всъщност коя е Гери?

К*рвата на Нова Тв !

Добре де, но кого обслужва тази страхотна новина за някаква си свирка, която отишла някъде си. Май нейният спонсор ги пуска тези тъпотии... Така ще я изхарчи по-успешно на следващия!

На фона на мизерията в България тези новини звучат цинично. Хубава е жената и има пари, но нас какво ни интересува това?

Ама не е и хубава...

Ами то с грим и фотошоп всичките стават красавици...

Олеее таз по грозна и от маймуната с която се е снимала....Пази Боже сляпо да прогледне и България от тез"красавици"и "Миски".....

Тая малко дава, ама много взема - тия екскурзии хич не са евтини! И да - благодаря на дира за тая супер ценна и ВАЖНА за България новина!

През кура са ми кой къде ходи.

Прогнозата за времето на НОВА е като време за реклама на овехтели шеврантии, търсещи нови клиенти

синоптичките в НОВА да не минават на конкурс за леки жени?

Влече я Малкодоганска рязани карабини.

Че само чужденците ли ще ходят ,където си поискат,защо не и българите.Животът е един и който има възможност нека му се радва.Не завиждам,ама аз като не умея да печеля,ще си седя в България.И тук си е добре.

ква е тая уфсъ неизвестна и кого го интересува къде си вее сливата

Ми и аз бях на същите места по това време ,мене що не ме споменавате ?

а пък аз бях там, още преди 40-на години, ама не бих тупана...

Със сина на Доган ли???

Тази госпожица, не я ли спрягаха, че е гадже на синчето но Доган?!?

Нама по смешен човечец от Българина в чужбина !! А най - жалкио изглежда от българин когато го глобяват в чужбина и не може да му минат селско-тарикатските номера! Няма по- тъп и празен поглед , а и влажен като Бик в Пич.а !! Самочуствие със скъпи дрехи е като изпусната ваза на пода ....от династията МИН !!!

дзвер..

Много важно, че някаква четяща на аутокю прогнозата за времето е отишла на почивка.Егати скап""ата държава щом, такива като тази са някакъв повод за новина във ВИП-новините.

Четяща , четяща докато не я забележат от друга ТВ или някой министър , футболист , а може и президент ???

Скелет !

И какво излезе ?? Булгаристанеца си остава завинаги .....невиждал ,не ял , не пил не еб.л, ........Допълнете ме хейтърчета .То са хиляди малки неща ,които показват колно без стойност СМЕ !! Когато отиде Мързеланска в Африка да помага на лъвовете и да и бият 10 инжекции против какво ли не там.........тогава ДИР най-измислената медия да пиеше моля !!!