Меган пристигна с шотландско каре в Единбург

Меган Маркъл и принц Хари започнаха визитата си в Шотландия.

Обратно в новината

Коментари - Меган пристигна с шотландско каре в Единбург | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повлекана със цигански чар, което не е лошо, но няма нищо кралско

От една страна е чаровна, но от друга първата ми мисъл на 10-та снимка беше, че понито има повече класа и аристократизъм от нея.

Ха-ха. Точно това си помислих и аз. Понито е по-сладко.

Дъртата им гледа сеира и няма да допусне тази сватба с циглето.

паразити не нужни на обществото

Нели, ма. Сега здравата ще се разчекваш покрай Меган и Кейт, а?

Неприятна е. Панталона и мете по земятя. На 8-ма снимка прилича на баба Яга и като възраст и като излъчване. Широк, дълъг, голям нос. Сериозен неуспех за Хари, но... бъдещето предстои...

Каквото и да говорите-грозна е,носът в основата си е толкова широк,че заема повечето от лицето й-прилича на човка на патка. Не е минало и ден без да слушаме за тази жена от негроидната раса,ние малко проблеми ли си имаме,че и за тази готованка и златотърсачка да слушаме и да четем!Ако беше много читава и умна -да беше станала известна със своите качества и умения

Бе ти отсекъде си по убав/а и известен с уменията си, пък я се виж колко си постигнал. Ц ц ц, толкова завист от тоя пост, че чак люти :D Както могла, жената, така се е справила, в крайна сметка в живота всеки е на нивото, което МОЖЕ. Ако не си повече от нея, не е щото не искаш :D

Добре, че баба Лиза и дядо Филип са дърти и не им се занимава. Щом Доди Ал Файед думнаха, тая повлекана щяха да я очистят без да му мислят.

" .....влюбените се запознаха с пони с родословно дърво, което бе наметнато с тартан в същите цветове като палтото на Меган. ". Като прочета силно простееща статия в Дир-а и вече не е необходимо да проверявам кой е автора - тя отново е Редактор: Нели Делчева.

Места си го веднага в другия крачол и сядам да гледам юве тотнъм

защото нищо не казва "ти си грозна черна кобила" по-добре, от това да доведеш и една естествена на пазара, облечена в същото палто ...

И шотландското каре не може да направи от циглето принцеса. Катрин е царствена, но тази е много семпла и обикновена, при това е все жпак още млада. Представете си на какво ще прилича след 5-10 години.

Като те слушам какви ги плещиш, вече разбирам с какви разкривени очи ме е гледала мен навремето свекърва ми и откъде иде тая злъч. Но нещо много сте се объркали - вие не участвате в комисията на кастинга.

Какво цигане? Тази е по-бяла от 70% от българките. А от тамошните българки 100% :))) плача....))

Наследниците на английската корона Уй-ли и Хуй-ри нямат чувство за женска хубост. Това проличана от изборите, които правят.

Не знам защо първата снимка с нещо ми напомни за Кошлуков ... Хм ...

Обаче той с извини ...

Това снимка на герой от Планетата на маймуните ли е?

Да пишат малко и за Меган,че от Катрин ушите ми бяха хванали мазоли.

Какъв е смисъла от тези обиколки?излишно харчене на народни и държавни средства.

както и обиколките на въображаемия герой и каращата мерцедес.

Говорещите с понита:)

Леле мале, светът е полудял, а ония на острова съвсем. Възхищават се на някаква не знам си каква, май актриса, дето цял живот ще им харчи парите от данъците и за паунд работа няма да свърши. Пък тия нашите и те горките- пристигнала с шотландско каре. Ами с българска носия ли очаквате да пристигне в Единбург?

Е, вие нали (абсолютно всичките!) НЕ се възхищавате. Чудя се с какво заслужи тая българска ярост това миловидно, кротко същество. Трудно може да се намери някоя, която заслужава по-малко антипатия, но вие си знаете.

"миловидно, кротко същество" Май Вие сте първи приятелки с Мигън, щом така добре я познавате.

Eх,Мегън,Мегън! Да дойда да ти подгъна панталона,а!

Дали ще я пуснат в английския двор с тези оръфани мръсни гащи

Живи и здрави да са. Стига ни занимавайте с тая кралска фамилия. Не сме английска колония! Имаме си достатъчно проблеми...

и тя като Кейт ще започне да пристига и заминава ..

Ако имаш предвид че ще пристига и заминава от родилното - йес.

Надали ще надмине Катрин, която е все бременна.

ни нашата смешна и позорна двойка екскурзиянти...