Светлана отпразнува Св. Валентин предварително

Светлана Василева и Христиан Гущеров си подариха романтична закуска дни преди Деня на влюбените.

Обратно в новината

Коментари - Светлана отпразнува Св. Валентин предварително | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Га ти романтика- слагаш масата, правиш половин час фотоси, щото всички трябва да знаят колко романтично го караш, а през това време яйцата, кафето са станали с температура близка до замръзване, че то в хладилника може да е по-топло отколкото на балкона. След като си готов с фотосите се прибираш на топло и си правиш кафе, което не е предназначено за показ, а за пиене. А като го гледам Гущера закуската му в никакъв случай няма да е яйца. Такова аполонско тяло с яйца не се прави.

Коя е тази та ежедневно ни я навирате ??????

Търговищки миндил ...

Хем варени яйца, хем и омлет! Егати и закуската!

НОВА МУРВА.ДОКОГА ЛИ?

Тази наследничката на Мара - отварачката ли е?

Мъчи ми следният въпрос: как авторът на "новината" е разбрал, че в чашите с кафе има лате и капучино? Защото би могло да бъде мока или какао, например. Също така, защо е необходимо подробното описание на нечия закуска, която всеки би могъл да види на снимката? Апропо, снимките на чинии и софри са възможно най-просташката и селташка демонстрация на глупост с лек привкус на чалга-самоизтъкване. А когато от това се прави новина си е откровено подценяване на читателската аудитория.

Тъкмо след като прочетох "новините" в рубриката "Лайф" почнах да си мисля, защо ли си губим времето да четем и цъкаме плюсове и минуси...като нито новините- новини, нито написани пре(писани-ведени) грамотно и гледам един blue и той мисли и разсъждава...О, викам си, значи има надежда...Жив е будният български дух

Ама на 28 януари коя година, ще се обяви годежът им, че тазгодишния мина отдавна. Питам, защото следя редовно ежедневните ви новини в рубриката "Светлана и Гущеров". Това е като хляба и водата, като въздуха и слънцето за мен. Явно и работниците в тази сайт са на това мнение и държат на тази рубрика като на нещо жизнено важно. Толкова смислено четиво като това няма. Ама променете закуската - варени яйца с пържени яйца и това с онова, въобще не върви, прилича на закуска в евтин хотел на шведска маса от която гостите не са знаели какво да си вземат, просташко излиза. За петте изречения в рубриката "Светлана и Гущеров" има много забележки и стилни и стилистични и по отношение на автора и по отношение на героите, но спирам да пиша, защото писанието ми стана по-дълго от днешната рубрика.

Ми ше слушка. Иначе за закуска ще й се наложи да нагъва кифтета с лютеница

Като им гледам мутрите на тия си мисля, че сутрин нагъват пръжки с лук и пият зелева чорба.

Абе какво ни занимавате с тия смешници, един татин лигльо с наднормено тегло и една безмозъчна кифла, ай секана и тъпотиите

Ха, бях се закахърил за тези двамцата, но снимката ме зарадва много: - видях нещо умно на нея, а то е песчето. Кой го води на "К". у-ще? Дано не заприлича на стопаните си, а те - на него.

поедната златотърсака! Само, че тази златотърсачка е и дърта вече златотърсачка!

защо триете коментарите бе, тъпаци, не осъзнавате би че в тази държава остават само такива като тези двамата, дето нищо няма да стане от тях, паразити, какво триете, защооо, какво целите да заличите този народ ли, бъдете проклети!

Снощи късно на вратата ми позвъни съседката - чистачки в едно предприятие,вдовица.Нямали все още заплати,та ме попита не ми ли е останало нещо от вечерята - я картоф,я лучец,може и сиренце - че двете ѝ дъщери - ученички - не били вечеряли.

Това е то - любов по време на холера, пир по време на чума...

И защо е новина, че са закусили? Никой не се интересува от тия, но явно си плащат, за да ги пишат.

на масата със закуската липсва само нещо дето ев нечии гащи ама хайде днес е била на лека закуска тя простотията не ходи по гората

Ами кофа с ярма за мъжкия елемент защо няма?

Такива ''ценностите'' в Бг ! Силикон , дрога , чалга , и на всеки ъгъл ОТКАЧАЛКА!

Подплатени с откраднати пари от партията БСП за България

пластмасовата кукла едва ли има нужда от храна, значи всичко е за разпльокания. а аз се притеснявах да не е болен, че така се е подул.

Хора не можете да си представите на кавка подигравка е подложен тоя женчо. Така тичаше като видя, че охраните му не могат да го спасят от боя който ТОЙ предизвика :D Всички, които бяхме в заведението се смяхме на корем с "мъжкарчето" Колкото и пари да имаш, сърце нямаш женски полов орган !

"женчо" е обидно за всички жени, които в много случаи сме много по-смели от много мъже. Хубаво е да си ъпдейтнеш сексисткия речник.

Моля да бъда извинен, не се съобразих и сте права. Останал е стереотип и на мислене и на изказ във времето.

"Менюто на известната двойка...." Известна кому и с какво? Тоя е татково синче и преди няколко дни беше арестуван, че блъснал патрулка и отказал всякакви проби за алкохол и наркотици. А тази..... нея не я знам.

Светлето е известна с това, че е ковра и се чу*а където има пачки.

Не ни интересува в кого е влюбен , а висящо ли е обвинението и по кой текст е ?

Пъров - в източнопраославна християнска България НЯМА празник Св. Валентин. Драскачите да спрат да набиват в главите на слаботоковите простотии! Второ - тоя човек, не ми причила на мъжкар! Трето - тая кифла каква професия има, какво е работила, какво може и какво прави? :):):) Четвърто - НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИТЕ СИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кученцето е симпатяга :))) Сезирам агенцията за закрила на животните , горкото е в ужасна компания - пластмасов , китосан киборг и някакъв лоясъл франкенщайн ! Грози го сериозна депресия !

... трите кучки & танкиста... идилия...

... га Cветланка беше фри - ослyшвахте се... малкото гущерче сега виновно...

ша я резна всяка сутрин за закуска..

не мога да разбера защо триете колегата по-долу, той /тя/ винаги пише милион пъти по - стойностни коментари от вашите новини

моя коментар не го публикуваха въобще....въпреки, че не съдъжжа обиди, цинизми .

бре,бре,бре! големи салтанати....

хаха :)

И празника ще да е колкото колата..

Защо не са снимали и тоалетната хартия, с която сутрин си бършат дупетата?Какъв пропуск, Светлано!

По всичко личи, че връзката се крепи на огромна любов...!!! ХА!

Да се смея ли или да плача от извиращата посредственост и просташка празнота във физиономиите на тези двама индивида ?

Направо прелест. Грухчо, сили - кон - ка и баубау.

Чудесна новина! Благодарим на редакторите! - Бях се притеснила, че на тати момчето може да е на диета.

Ей тази новина чаках!!!

Тъкмо се чудех защо не се пише за тези човекоподобни!

Ние с жена ми закусваме всеки ден това меню точно. И не разбрах годежът на 28 януари ли е (че мина) или на 30 февруари?