Бижута и часовници за над $30 млн. на Оскарите

Номинираните за Оскар и техните колеги искат да изглеждат перфектно в нощта на церемонията. Ето защо в неделя видяхме на червения килим бижута за милиони.

Обратно в новината

Коментари - Бижута и часовници за над $30 млн. на Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но то Холивуд си е точно това :))) Така показани лицата на холивудските известни изпълнителки са пълна трагедия и вместо бижутата да допринесът за изяществото им - подчертават бръчките, многото грим, торбичките под очите и прочие - гадно!

Суетата и простотията вървят ръка за ръка...

Гади ми се от тия! Покланят се пред олтара на мамона. Това е пир по време на чума. Хората измират от глад по улиците, а тия изхвърлят огризки с хайвер.

Рано или късно световната суета ще доведе до световна катастрофа. Яли черен хайвер, поръсен с 24 каратов златен прах. И се хвалят! Ама като стане въпрос за други неща, дето са "яли", за да станат толкова известни, че да бъдат допуснати до цялата тази простотия, реват "Me too".

Никаква Джъд, това си направо е Юлияна Дончева!

Вярно е имало камъни за милиони! Да не говорим колко струват змиите под камъните!

кви са тези дребни стинки дето пишете?

Ако искате да видите истински такива часовници ходете на пресконференции на Путин,Песков и Божия и КГБ ейски ьслужител "Микайлов"-Гундяев или за по кратко Руски патриарх Кирил. Със сигурност са оригинални ,а пък и хората са си ги заслужили,в знак на благодарност от руският народ за добрият живот,който му осигуриха.

така e, колкото повече роби имаш, толкова повече облаги ..

на такива мероприятия и разни партита се ходи с копия, а оригиналите се пазят в сейфове. горещо препоръчват супер трилъра на Пиер Рей "Палм бийч", жесток хумор и чудесно познаване на светската бутафория. :) откакто я прочетох - и не само тая на тематика кражби на бижута - не вярвам на картинки :)

да се чете - не вярвам. копията струват в пъти по-малко, не са чак евтини - но са хиляди, не милиони гущера. според зависи.

има го в читанката. за оправяне на настроението от мрачни истории е просто супер!