Десислава Радева: Честит празник, лейдис!

Първата дама на България Десислава Радева честити 8-и март на всички жени.

Обратно в новината

Коментари - Десислава Радева: Честит празник, лейдис! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък поздравявам първия мъж на втората жена на президента. Поздравявам го, че явно е интелегентен мъж мислещ с горната си глава та навреме се е отървал от нея,за разлика от льотчика който явно мисли с долната та Нинова и Решетников го ожениха за Десислава.

Не мога да разбера защо някой от пресцентъра на президента не посъветва госпожа Радева да престане да простее във фейсбук. Или може би нарочно я насърчават, за да отвлича вниманието ни от по-важни неща. Стилът и е абсолютно махленски и няма общо с поведението на една дама, камо ли съпруга на президента. Не знам защо си е внушила, че е ПР, като пише посредствени есета, скачайки от тема на тема (визирам обръщението към народа за 3ти март, където бяха разгледани важни проблеми като разделението на Левски-ЦСКА и т.н.) Това е мнението ми на най-обикновена средно интелигентна жена, която дори не се интересува задълбочено от протокол, политика или ПР.

Другарката Пейчева, май нещо се е объркала! Ние по протокол нямаме Първа дама, но от известно време насам, ни се втълпява и прокарва тази идея. Даже ми се струва, че Радева се споменава по-често, отколкото президента!

Попрекалила е Другарката Радева с винцето преди лягане и на пияна главица решила като едно интелигентно , следователно, не особено красиво, но все пак англоговорящо лейди, като една първа Дама да поздрави с ....хеви метъл в аванс други подпийнали в този късен час лейдита, обаче вместо тях се натъкнала на неучтиви българки, не отдаващи заслужената почит и преклонение пред възвишена й роля в битието на Първия на държавата. Фаталната лейди Де, истинската жена с главно Ж...Другарката Радева, с неизчерпаем сексуален запас въпреки и не в първа младост и доста изостанала в модата, металистка. Ура!!

Аз се чувствам поздравена... на махмурлийска глава. Все пак плащам данъци в тази държава, отглеждам ѝ деца и имам право да бъда поздравена по начин, който ми харесва - даже и да е старомоден за някого. Бих предпочела госпожа Радева да ме нарече дама, вместо лейди, но приемам, че това е начинът на наборките да са в крак с времето. Вие младите по - млади не ставате, и вас УТРЕ ви чакат едни по - млади да ви начукат кофите за старомодните неща, които харесвате ДНЕС.

Така е колелото се върти, но защо ми се струва, че тук основно се е изказала една агитка от каки над средна възраст, обременени от старомоден провинциален фалш, гарниран със завист...

"Първата дама на България Десислава Радева честити 8-и март на всички жени." А първият господин на България честити ли също 8-и март на всички лейдис? Нима не? А, и въобще, Дир, защо наливате масло в огъня, след като знаете, че определено не се харесва подмазваческото ви титуловане "Първа дама на България"?

Редакторите,престанете да наричате г-жа Радева, първа дама! 100 хиляди забележки ли да правим, за да ви влезе в главите, че такъв статут в БГ няма?

престанат, ние за какво ще пишем? Нарочно ни "бъзикат".....

А сега неговите избиратели да решат, за какъв президент са гласували - грозен,прост или джендър!

Защо - аз гласувах за този президент, но мога да сложа в категорията "грозен, прост и джендър" само човек, който критикува моя избор.

"!!!!!" не ви критикува избора, а ви подканя да се замислите, което изглежда не обичате да правите.

Този, за който гласувахме, загуби най-ценната подкрепа - на българските майки, ако се сещате защо.

ЧЕТА ВИ ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ И РАЗБИРАМ,ЗАЩО ХОРАТА КАЗВАТ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е КОЧИНА,ЗАЩОТО ЖИВЕЕТЕ КАТО СКОТОВЕ,ОЗЛОБЕНИ,ТЪПИ,НЕЩАСТНИ,НЕУКИ ЧАЛГОЛЮБИТЕЛИ. ИЗТРЕПАХТЕ СЕ ПО ПЪТИЩАТА,ЦИГАНИТЕ ВИ КРАДАТ,ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ. ИМАТЕ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЕДНА МУТРА ПОЖАРНИКАР,ЕДНА ПАРТИЯ ГРОБ И ВИ ЗАГРОБИХА,СЕДНАЛИ СТЕ ДА ПЛЕЩИТЕ ГЛУПОСТИ,А НЕ ВИЖДАТЕ ВАШИТЕ СВИНКИ,ЗАПОТЕНИ И МИРИШЕЩИ И ДА ЗАВИЖДАТЕ. ДЕСИ Е КРАСИВА И УМНА,СТРОЙНА И ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНА. А СЪПРУГЪТ И Е ОРЕЛ,КОЙТО ЛЕТИ ВИСОКО И ДУМА НЕ СТАВА ДА СЕ СРАВНЯВА С ПЛУЖЕКА,ДЕТО И ЖЕНА МУ ГО ЗАРЯЗА,А И ТАЯ С ДЕТО Е ТОЛКОВА ВАЖНА,ЧЕ ХОДИ С КУЧЕ ДО БАНКАТА И ГО РАЗКАРВА ПО ПРИЕМИ. ГОРКАТА БОРИСЛАВОВА,ДАЖЕ И ТЯ НЕ ЩЕ ДЕБЕЛИЯ ПЛУЖЕК. ЗАТОВА ЗАТВОРЕТЕ МИРИШЕЩИТЕ СИ МУЦУНИ И ЖИВЕЙТЕ ПО СПОКОЙНО.

Надценявате чувството ни за хумор! Приемам неграмотния Ви коментар, изкрещян с главни букви, за някаква неудачна ирония.

винаги дразни БЕЗУМНИТЕ !!!

Според Вас излиза, че щом България е кочина, то президента Радев е главния свинар, а жена му е first свинарка. Моля Ви не обиждайте президента и second съпругата му и народа, който ги заслужава

Вече не се учудвам, че дъщеря Ви е толкова невъзпитана и не може да се справи правилно с положението,в което случайността я постави. Децата са отражение на родителите.

80 % дебили. Ко да се пра'и? Че се и засягат и за умни се мислят!!

след като е с него, явно го е избирала по красота, сега официално потвърди нещо което отдавна е очевидно относно шапкаря - че е много тъп и праволинеен

Какви лейдис ма секретарке? В България има красивите думи МОМА-госпожица за и БУЛКА-госпожа. 8 март е празник на еждународната терористка, партийната активистка по мероприятията, Труженичката на партийния секретар, проститутката без семейство и пролетарката от общия отряд. Комунистите превърнаха Майката, Съпругата, Стопанката, корена на българския род(справка "Гераците") в безимотна наемна жена. Днес се берат плодовете.

мили дами, след като някои достатъчно нацвъкаха празника, пренебрегвайки всякакво благоприличие и добро възпитание, е време за чаша хубаво питие преди лягане. Сипете си каквото ви се намира и ако има с кого, кажете си "Наздраве" ! Отпийте и се огледайте. Денят -отлетял...Помислете за сърцето си и за ония празни кътчета в него, които ви правят да се чувствате неудовлетворени, недоволни и нещастни. Потърсете причината първо в себе си. Оставете г-жа Радева и тези, които се чувстват лейди да се радват на това, което имат и което ги прави щастливи.

Вие оставете думата "лейдис",но тази появила се от нищото обижда президента на България.Радева,я кажи сега президента грозен ли е или е глупав?според мен е второто ,щом си е избрал таково същество като теб.

и хубав определено не е :)

Не желая тази развалячка на семейство да ме поздравява.

ти пак ли, като развален грамофон си...Нали ти казах, забрави, примири се, намери си друго занимание. Не се съсипвай.

Не ми давай акъл - явно и ти си като нея. Като не можете да си хванете свободени мъже, сваляте обвързани. Нали знаеш как се казват подобни фусти?

Кой казва, че е красива и умна Деси Радева? Може би амбициозна, но и препоръчвам да гледа внимателно филма Мисия Лондон!

Благодарим, джендър радева, от написаното по.върнато нищо не става, като теб самата - просто и противоречащо си, НО държи задължително да си покаже "качествата",

Ще падна, направо е супер интелигентно - Пъзо, аха-ха-хааааааа

помислих, че е някой неин познат и е объркала първата буква

Колко хора са коментирали?! Ама да не би, да е излязла по ТВ, г-жа Радева да го каже?! Написала го е в личният си профил FB. Явно така си говорят приятелките. Вие приятели ли сте и, че да коментирате поста?! Всеки човек има право и на личен живот. Какво като е публична личност, това не е официално изявление за всички БГ жени, а само за приятелите и.

"Първата дама на България Десислава Радева честити 8-и март на всички жени."

и аз така си помислих. Но всичките булки, баби, стринки ,св(р)аки кой знае защо са решили. че поздрава е за тях...Е, някои, които се чувстваме лейди (дами) може да имаме основание да се объркаме. Но пък няма лошо, едно внимание повече и то от г-жа Радева.

Кой го е еня за фейсбука на някоя си? Не виждаш ли, глупи, че това инфо е публикувано в сайта дир.бг, нали под тази статия пишеш, ма? :))))

Да, да, ама не. Има и красиви и интелигентни мъже, както и жени. Това, че не е такъв случая със семейство Радеви си е само техен комплекс, а не повод за обобщения :-)

А защо не ги поздрави с "другарки"...?

:)))) Тази пак предизвиква смях.Как може съпругата на президента да поздравява българските жени за празника с чуждици.Имаме си хубави български думи Госпожо Радева.По-добре да мълчи,че....карикатура.

Радева ръси само глупости и резили президента... Срам!!!

Коя си ти, че ще ни честитиш празника, не беше ли редно това да направи г-н президента, а ти е крайно време да разбереш къде ти е мястото и да не ни занимаваш с особата си!

Благодаря! Честит и на Вас - вилидж пръчкис!

Хора, недейте толкова черногледо !Търсете хубавото ! Светът е шарен!

От дълго време търсим,но нищо...

тая помежду другото има много тъп поглет - като наркоманка ама кво да очакваш от металка. И кво е тва лейдис? Ние в България ли се намираме или в Щатите. И има супер тъпа похотка. Исказванията й са ъбсурдни и Росен Плевненлиев е 100 пъти по добре от мъжа й на тая.

"помежду другото" не е зле да оправиш правописа! (Ъ) Абсурдно е, че не знаеш , че похоДка не се пише с Т...,като и Ъпсурт. И както си започнал/а не е зле преди да даваш мнение за президента да опресниш граматиката, пак ти го казвам МЕЖДУ ДРУГОТО.

Минусите са знак, че или и вие сте неграмотни или цъкате без да четете или сте на път да променяте граматичните правил. Давайте - простотията и злобата нямат почивен ден.

поглеД не се пише поглеТ ... неграмотността ми идва в повече от простотията...

Тази до кога ще се изявява като кралица??? Купува си луксозни дрехи с пари на Българските данъкоплатци, обикаля с луксозни коли и харчи наред, а родителите ни взимат пенсии по 200 лв.!! Докога???

Това риторичен въпрос ли е?

Тази жена явно я друса комплекс за провинциална малоценност. Аз я "оценям" (по нейното си писание за тоалетите) единствено като много задръстена и като срам за президента на България. Жалко е!

какво означава "лейдис"!?

"Лейдис" е обратното на "Джентълменс", а някъде по средата седи вече и "Джендърес"

Какво лошо има в нашата дума "дами" та трябваше да е "лейдис" - ние щото всичките си пием чая с кралицата, а като ни омръзне ходим у братовчедка ѝ за разнообразие, та сме големи лейдита - кога извадихме мидите, та им обрахме и перлите вече?

Подчертава все пак , че стилистката и работи в Лондон ... А не в Люлин...

КАКВО ЗНАЧИ ЛЕЙДИС?????????? г- жо Радева.......

Електората не знае английски.Само руски:)

тоалетна за жени

Доста талант се иска, тъй щото каквото и да кажеш с претенция за оригиналност все глупост да излиза. Браво, ненадмината е.

Ааа, не е верно, че е ненадмината - я тука колко много са лъснали с едни злобно-оригинални изказвания, да им завиди Деситу, че не може като тях.

Е тъкмо да види в каква народна любов се къпе. Няма случайни нища.

Госпожо, ние не сме агличанки, а горди БЪЛГАРКИ и не сме лейдис. ЯСНО?

И с какво се гордеете!? Че живеете в най-бедната в Европа държава"

Гордеем се с това, че дори в мрачните векове на робството сме имали "държава на духа". За колко други народи може да се каже? За Вашия народ някой казвал ли го е?

госпожо радева.вие сте просто жената на президента. това е всичко. и ако той не беше избран за такъв, тогава какво точно щяхме да знаем за вас...

Това е напълно достатъчно за добре възпитания човек да проявява сдържано уважение.

Никой не те кара да ѝ надничаш у Фейса - жената е свободна да си пуска каквото си иска, а воайорството не е пожелателно занимание - даже го третират като отклонение.

аз не ползвам facebook. просто случайно погледнах новината в дира. прави впечатление, че госпожата откровено и упорито се натрапва... както и да е. ден на жената е все пак. наздраве!!!

от това станали ти по леко,стига сте злобели жената ви поздравява а ви е плюете

Е, това би трябвало да убеди и най- глупавите почитатели на другарката и другарят, че са абсолютни посмешища..Но, едва ли. Глупаците изпитват взаимни симпатии

бре,бреи,бреи,-леидис как само звучи!а баба пена която също е жена дали разбира за какво иде реч? поздрави ла ги с ши ис уоман на уаит снеик,аз обаче си мисля че довечера бяла роза ще е хита на купоните.ох забравих че първата ни леика ,пардон ;леиди; е маталистка.ами да оди у металургичня комбинат не да се прави на умна

Президентът да издаде указ с който да се задължава половинката му да не говори изобщо където и да било, освен вкъщи.

Благодаря, госпожо Радева ! Честит празник и на Вас ! Да сте жива и здрава! Пазете сърцето си от злото, което върлува по нашите места. Смейте..., смехът е здраве !

Тази не е в час. Май поговорката че"До всеки успял мъж седи умнаи красива жена"е сбъркана. Срамувам се ,че съм българка от такива като тази. Тя по би подхождала на един друг "успял"Лика и прилика щеше да са си.

не е нормално, за съжаление - за неговия успех най-голяма заслуга има леля Цецка, колкото и странно да звучи

здраво се обърка...Леля Цецка не е виновна. Други са причините...

Поредната префърцунщина. Интелигентният човек се изразява интелигентно. Тук случаят явно не е такъв.

За тези които не са забелязали а те едва ли са много президентът и първата дама са обект на платена антикампания от тролове грантаджии ,предавания грантаджии и медии гратаджии.Това е защото Радев не иска да води антируска политика като предшественичката си.При това положение се събират умните глави в посолството и почват да умуват как да уязвят и премахнат този човек защото не може то така ти да не си против Русия.И какво измислят- ще го атакуваме чрез жена му.Затова и са всичките тролски кометари, така им е наредено.Обаче са толкова прозрачни и кухи че нещо и това не им се получава.Още имате много да учите рано се помислихте за Гьобелс а сте едни квартални сектантчета.

Каква Русия намесваш, хохо? Жената е с дефицити, които държи да демонстрира публично. Не знае на кой свят се намира - ни за облекло, ни за изказвания, ни за поведение. Обикновено показната простота дразни, независимо от (гео)политическите убеждения.

И комисията по компрометирането сложи тая безвкусица във фейсбука на госпожата, която се показа като истински пиар майстор? Две в едно: "Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи" + "Думите са сребро, мълчанието е злато".

Хайде няма нужда да сме "лейдиз". Българино/българко, знай своя род и ЕЗИК! Кога стана президентша - кога забрави езика!

Ти, за това ли си с италиански ник?

че нямаме ли ние поетеси - "Вечната" и "Святата" Багряна, Блага Димитрова, защо все чужди нам символи и творения?