Защо не трябва тийнейджърите да спазват диети

Ако в тийнейджърска възраст си бил подложен на диета от родителите си, има голяма вероятност да направиш същото със собствените си деца.

Обратно в новината

Коментари - Защо не трябва тийнейджърите да спазват диети | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някои като чуят за диета и си мислят , че хората карат само на ябълки и вода. Добрият хранителен режим е много важен ,особено в тийнейджърската възраст.

Поредната тъпя статия или лош превод.Заглавието не отговаря на съдържанието , а и няма нищо лошо човек да спазва здрвословна диета , това не означава глад!!!!

Тийнейджърите правят много секс и затова нямат нужда от диети.

Дрън-дрън. Това са легенди от гетата. Средната въраст, на която европейците за пръв път правят секс е 18-19-20-21 г. за различните държави. В България е средно 18 г. По селата може и по-рано 15-16. В градовете още по-късно - някой път се проточва до 25-30. В ромските гета е 11-12 г. и така се получава средно 18 г. сефте за българите.

Нормално е. Свинщината се предава по наследство.

"За онези, които в тийнейджърска възраст били подтиквани да спазват диета, имало с 25 % по-голяма вероятност да са с наднормено тегло и с 37 % по-голям риск да са затлъстели ..." Eстествено, че има по-голяма вероятност да са дебели като възрастни, тъй като още като тийнейджъри са били дебели! А тези деца, които НЕ са били подтиквани, просто не са били дебели. Затова не са дебели и после.

Всяка сутрин слънцето изгрява, защото петлите кукуригат.

Според мен е обратното - били са дебели, и затова са им препоръчали диети. И после като са станали родители, децата им също са били дебели заради вредните хранителни навици на родителите, и отново им се налага диета. Само американец може да измисли тая простотия, че диетата го е направила дебел.

Дебелите в САЩ са бедни. Защото не могат да си позволят истинска храна и трябва да ядат много торове в плодовете и зеленчуците и много хормони в месото. Е това е разбира се ако имат пари за нещо повече от подсладени консерви. Наложена им е задължителна диета. И както знаем парите се предават по наследство. Бедността също.

Те трябва да се занимават само с римджоб! Както те да правят на мъжете така и на тях да им правят! Обичате ли го?

Много! Да си пъхат езика дълбоко в мен!

"Защо не трябва тийнейджърите да спазват диети?" Как иначе ще приличат на американските тюфлеци?

Обогатих се наскоро с нова дума ! Две тийнейджърки си говореха на пейката за техните " фъкбой " !