Училище на принцове, деца на поп звезди и президенти

Швейцарският интернат “Льо Розе“ е известен като най-скъпото училище в света. В него учат принцове и принцеси, деца на поп-звезди, на президенти и на милиардери

Обратно в новината

Коментари - Училище на принцове, деца на поп звезди и президенти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За отрочетата на нашите олигарси,с краднати мангизи-после като завършат престижното школо някои ще ги изпратят в бугерия да ни управляват..и така до края

От клипчето стана ясно, че има деца и от България.

Не съм чул до сега, да имаме дефицит от мутри. Странно ми е дори, че постоянно се изпозастрелват и въпреки това, стават повече. Естествено и децата им в това училище ще са повече. Активни борци срещу комунизЪма. А, за сметка на кого стават богати...

Само да кихнат веднъж и ги пращат в болница. Веднъж да повишат тон и ги почват доживот на успокоителни. И не се заблуждавайте - повечето не могат да стъпят и на малките пръсти на богатите си родители, но смело поркат и се друсат. Без значение дали мама и тате са бизнесмени, певци, музиканти или кралски особи (там обаче повече се стараят да прикриват изцепките) Ако си мислите друго, значи просто вярвате в Дядо Коледа.

Прочетохте ли внимателно цялата статия, а не само заглавието? Е? Сега стана ли ви ясно, защо тези хора после стават успели и богати, учтиви, вежливи и красиви? Знаете за каква красота говоря. Добре, радвам се, че сте ме разбрали. Знам и защо ги плюете, ненавиждате и мразите....поради точно обратните причини :)

абе форумно дрънкало, на теб единствените ти компетенции са в областта на платената любов. Мълчи и не се празни по всички теми подред. Ти най-малко си пример за успял и богат. Просто форумен дървен философ, който ако не си плати и секс няма да види.

Нека бъдем справедливи - въпреки парите на родителите, има ученици, които не се справят с натоварената програма на училището и си тръгват от там. Не всичко е цветя и рози в Ла Розе. Както и такива, които не издържат успешно първоначалния тест, пък родителите да предлагат колкото пари искат, пак не ги приемат. Вярно е това за Тесла, така е, но нека да признаем, че в повечето случаи, когато родителите са смачкани от живота хора, те обикновено съсипват и жгивота на децата си заради собствените си комплекси, породени от беднотията. искат, пак не ги приемат.

Не са за завиждане тези деца.Нито детство имат,нито спокойствие.Преди години се наложи да вземем едно русначе от скъпо частно училище в Англия, тъй като наша приятелка ,която е учителка в това училище,беше поела ангажимента да го из прати до летището.В момента,тя не беше в града и ни помоли ние да го вземем в къщи докато тя си дойде,за което всички в училище бяха информирани..Никога няма да забравя страха в очите на това дете,не пожела и нищо да хапне,нито да пие дори вода.Не престана да говори с майка си,но то не знаеше,че ние разбираме руски.Казвах си боже Господи,колко ли са му напълнили главичката как да се пази.Тогава се сетих,че мойте деца поне имаха детство и играеха на свобода.

Още в понеделник записвам и петте си деца там. Вече преведох таксите и пратих данните. По-добре там, отколкото в измислени балкански гнезда на грандоманщина, запазени само за "талантливите" кретенчета на обогатилите се продавачки, фризьори, политикани, плейгърли, месари и доячи, тук-таме по някой охранител...

"People from Bulgaria" - чух да споменава едно момиче от видеото. Интересно кои ли българчета са изпратени от родителите си в Le Rosay? Чувала съм за Надежда Михайлова, че дъщеря й там е учила. Естествено, че има значение средата, в която учиш, но всичко е въпрос на воля и съдба.

Учила,но недоучила.

върнаха я- не се е справила.

Това трябва да е таксата на месец, много малко им взимат на богаташите. Определено швейцарците са най-умния народ на планетата, умеят да прибират парите на балъците.

Значи , който не жали пари и усилия за да осигури елитно образование на децата си е балък ? Друго си е да ги пратиш в СОУ-то до Вас, а . И от там - право продавач или бакшиш. Нека, трябва да има и арбайтери като теб и децата ти

Тия деца от раждането си са видяли само лукс. Няма как да оценят истински благата от които се ползват. Но става така че днес се раждаш в семейство на мастит богаташ, живота приключва, умираш и се раждаш отново, само че тоя път като сополиво цигане от столипиново с родители получовеци и и колиба от кашони и черги.

Безсмислено е да се злобее по богатите. И те са хора, нищо че на вас ви е отровно от злоба. А децата пък какво са виновни, това са желани деца. Тези родители определено са искали децата си точно както и обикновените хора. Да си богат си е тежко наказание - основно защото секи си мисли, че с пари си копуваш живота на мързелиФ лиглю. А то не е баш тека. Писнало ми е от предразсъдъци към богатите. Богати хора, които сами са спечелили парите си, са ноо по-свестни от бедняците. Да ми се пропуведва, че бедността е нещо убаво и бедните са по-свесни хора, а мерцим! Огромно наранено его на бедняк, какво по-лошо от това! ем некадърен да си спечели парите, от които има нужда, ем злобен и безсърдечен. По-лошо от тфа, здраве му кажи.

A dali sami sa si specelili arite ili sa gi otkradnali/ polucili ot droga i podobni??

Се некаде по семейството, е имало некой талантлив и изклучителен чувек да основе богатството и да издигне некакво постижение. Кога бедняците имът с какво да се пофалът както тези хора, тогава да плещът глупости и да плуат злоба по тези хора. Поп звезди, принцове - секи има нещо исклучително, за да е там. Нещо, с което е бутнъл човечеството нагоре. А бедните с какво да се пофалът, освен злоба и мизерия. И ти дай нещо исклучително на човечеството, пък си прати децата там, пък после пак приказвай, че е хубаво да си беден и злобен смачкън махленски пръдлю.

Семейството, това е основата на бъдещето на детето. Ако чува само псувни и как пари за ток няма, вижда унизени от съдбата си родители, просто шансовете му намаляват значително. А това училище сигурно е прекрасно!

Абе спрете да се оправдавъте с беднотията бе хора. Никола Тесла е роден в малко и бедно село в турската империя, семейството му е било селско семейство, едва са имале ко да ядът, поТ роПство е роден човека! И си е платил сам университета, сам е постигнал сичкото, и сам е открил и наложил сегашната целата модерна физика, че и оДгоре! Никой не мое да ви спре, ако имате таланта, и какво да предложите на света! А вие имате да предложите само мрънкяне, оплаквания, и душевна мизерия, неграмотноЗ и простащина - еми нема да забогатеете от това! Като предложите искуство (като леонардо) иле физика - като Тесла, и ше забогатеете .....но мръхльоФци и мрънкалници, по-добре никога да не забогатевът!

Кой може да те спре да не пцоваш в семейството си и да не унижаваш деацата си? КОЙ! Кой може да те спре да не си ги възпиташ както ти искъш - КОЙ! Но сичките преТпочитате да биете децата си и да ги унижавате, да ги мачкъте и да ги командарите вместо да ги възпитавате - и после се чудите кой ми сра в гащите. Тека ли са мрънкяле родителте на Леонардо? Тека ли са мрънкяле родителите на Тесла? Тека ли са се оправдавъле родителите на да каем, Хитлер? Живота се живее достойно и оДговорно, не се мрънкя и не се оправдава. Да бъркъте едното с другото, това си е ваша грешка!

Незаконно, нежелано дете ...

Аз например съм дете на двама български инженера, естествено не богати, поради смешните заплати на инженерите в България, но благодарение на собствени усилия и правилно направление зададено от въпросните инженери направих магистратурата си в Канада и в момента правя докторат. Сори, но не мога да се съглася,че всичко е пари, в моя случай поне не беше. А вие продължавайте да се оправдавате с Розета и смешния италианси лицей за чалга чавета. Поздрави!

Съгласна съм.Аз съм редови БГ учител,но умната ми дъщеря учи химия в Германия ,работи и по-голяма част от издръжката си осигурява сама.

Нещо като "Елизиум" , но засега тук на земята . Скоро и на други места.....

"Льо Розе не е уста за всяка лъжица" - много мъдра мисъл!!! Лилия Чалева - на най-високо ниво, както винаги!

Те затова тази новина са я сложили в две рубрики - и в "Лайф" и в "Днес"

о нащи циганета са таман за там таман ще ги интегрират