Вижте Шарън Стоун на 60 години

В събота една от най-ярките звезди на Холивуд - Шарън Стоун, навърши 60 години.

Обратно в новината

Коментари - Вижте Шарън Стоун на 60 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

приятелят и с 19 години по -млад от нея.отлично и се отразява. готина е.браво.

Нещо "бушонче" ми се вижда на десното оче! Мое да не е сакала да се съблича.

Това лелче бих го онождал до припадък!!!

Кво става, още ли ходи...боса по асфалта, купи ли си гащи? Чудя се защо не последват примера на нашата Лиана Андонова /филмът "Сребърната монета" и песента й "Любовта е море"!/ и не излязат от прожектора, за да ги запомнят хората по света такива, каквито са били на по-млади години? Ето, някой като спомене Джейн Фонда, и си я представям не сега, а като лудетината в уестърна"Кет Балу"! Велико изобретение е киното и лентата, вече дигиталните технологии, даващи възможност и на идните поколения да се наслаждават на игра, красавици и красавци. Искам да помоля да пуснете нещо и за пътя на Софи Марсо, какво става с нея, къде изчезна това прелестно създание, "Дъщерята на Д`Артанян" ? Не че е престаряла, но дали е още онази тъмнокоса синеока красавица, при появата на която спираха да говорят за Моника Белучи?

Като бях в даскало ,едни съученици ходиха да гледат Първичен инстинкт на видео в дома на един от тях. Но мен не ме поканиха, защото тогава минавах за тотален смотаняк.

вие на 60 я докарайте като нея и тогава елате да коментирате :)

Хубавелка. Тези дето се опитват да я упрекнат относно възрастта защо не си направят по една две снимки в бански и да ги постнат да видят за какво иде реч, да видят че нещата са несравними и на космически разстояния в полза на Шарън Стоун. Повечето 40 годишни жени ще и дишат прахта. В крайна сметка възрастта не е порок а милост Божия защото Всевишния не е отредил на всеки да доживее дълбока старост. Да е жива и здрава Стоунката и да ни радва занапред.

Уникална простотия! Някакви селяндурки правят разбор на световноизвестна жена - красива и талантлива.Спрете си злобата,бе!А като ви чета каруцарския език и да ми се е вдигнал ще ми падне и няма да стане!!Много прости жени !

Като визия е супер, но кладенчето пресъхнало ли е вече, фурната пече ли още ?

60 годишна, слаба, отпусната жена с гръдни имплантанти и абдоминопластика, твърде добре изглеждаща в дрехи. А това, че обикновените хора масово са масово запуснати и на 30, не е кой знае какъв довод в нейна полза.

Хубава поддържена жена, но на 60 години са си 60 години.

Че е хубава спор няма. Относно възрастта обаче - много подържана и запазена жена, доста 40 и 50 годишни жени не могат да и стъпят на малкото пръстче. До ген ли е, до редовен спорт и фитнес, до диети ли не знам - но е много важно как се е съхранила, просто годините не и личат, спокойно можеш да и дадеш 10 - 15 години надолу.

И пластиките не забравяй...

Хубава е жената, 60 години не са много и жените са все още хубави и желани! Да е жива и здрава!

Много е яка тази лелка, разглеждам и снимките и не спирам да лупкам злобарки.

Изглежда повече от прилично за възрастта си. Тук има отрудени женици на нейната възраст, че и по-млади, които могат да минат за нейни лели, вуйни, стринки, майки и т.н. Същото се отнася за Бейсингър и Пфайфър.

не е само до това,че са отрудени.тези,които се оказват изведнъж с много пари пак остават с невзрачни лиза,въпреки скъпите дрехи,въпреки пластичните операции и фитнесите. липсва им одухотвореното излъчване на човек израснал в кариерата сред жестока конкуренция, но успял сам,без протекции!

в техния свят никой не успява сам. Не случайно се заговори за секс тормоз и т.н. Не е случайно и за самата Стоун, че "успя" чак на 34, когато се снима в "правилния" филм, тя си знае как го е постигнала. Но да се заблуждаваме, че на 20 е изглеждала по-малко секси, не бива. Аз лично не я харесвам като актриса, наистина изглежда много добре на 60, но това не ми е важно. Освен това харесвам актриси тип Одри Хепбърн или Ема Томпсън. Също и французойките. Да е жива и здрава!

Шарън Стоун на 20 - идеална е. Пак тя на 60 - ужас, дръжте си я. Не желаем да я гледаме, че после само кошмари се сънуват.

ти на 60 години как ще изглеждаш, а? сигурно ще си опънат като на нова VHS касета лентата?! ще мязаш на скъсан селски цървул сигурно, ама иначе имаш претенции...

Браво Шерън, браво Стоун!

Криво ми е, че го пиша, но време е Шарън Стоун да преосмисли начина си на обличане. Този и стил вече не се вързва с нея. Съжалявам, но годините и времето не прощават.

това трябва да се спомене и за много родни "звИзди', като например винаги облечената като прости-кта-палячо 50 годишна лила мълрявиля, която дори беше номинирана за модна икона на годината, лол! Шарън е слаба ракия в облеклото в сравнение с родните м8рви.

Мда, аз написах подобен коментар, но ми наблъскаха минуси.

Абе де да знам-имах съученици които биеха злобарки на нейни плакати-тогава нямаше още интернет-но нещо аз не успях да я харесам. Други са моят тип актриси.

Както баба казваше :" Морна вода не е пила!". Изглежда по-добре от на половина по-младите повлекани!

За мен съвременната й наследничка е Шарлийз Терон. И двете са много обаятелни жени със силно присъствие, чар и харизма. Просто няма как да не ги забележиш.

Молете се да не я видите на живо !! Тогава ще останете с паднало чене!!Много грозно остаря ,а и нали са казали хората ...Каквото ти е в главата, това е и на лицето ! Споменавам го ,защото когато стана известна с Първичен инстинк ,я бяха попитали от какво се страхува най- много ? Отговорът и бе категоречен ,че от СТАРОСТТА .

А бе Брато ??? Ти все едно им каза на тези тъпунгери . Отидете да я видите !

Не я викат никъде да се снима. Понеже им трябва на гримьорите цяла седмица да я подготвят .Маска на лицето де.

На живо предполагам, че и ти не си я виждал.:) Но преди около седмица по муви стар гледах ''Първичен инстинкт 2'', много добре изглеждаше.:)

Страхотна актриса и жена!

Знойна баба шаран...

...но много грозно осветление и непрофисионални снимки. Сякаш взети от долнопробен сайт за компаньонки.

Защото са без ретуш. Това е реалността. И аз трудно намирам прилики с "пипнати" нейни фотографии.

... младее, щот са и малки децата & мъжо и бачка в Kоми...

Страхотна! Жена - тигрица. Без фотошоп не знам точно как изглежда, но при всяко положение - ОК!

браво, супер е!! Oстарява, като катедрала!!;))

Добре изглежда, но си личи, че се напъва отвъд реалноста. Силата й беше в Първичен инстинкт, но там тя беше на 30 години. Времето си оказава своето влияние ...

На 34 е във филма, не е първа младост. Тя изгря сравнително късно, но беше убийствено сексапилна жена.

Вярно, но тъкмо си е добре възраста й за филма. Не бих повярвал на някоя 22 годишна и вече "фатална". В Игра на тронове може и да мине, но в по-реален филм, по-скоро не.

Наистина е прекрасна актриса. Наборка ми е, но аз съм с две деца, внуци и изглеждам по-доре, и то без фото шоп. Да е жива и здрава

Дай снимка да те видим. Чак пък по-добре от Шарън Стоун...

Всичко ти е ПО- от Шарън Стоун. И зрението по-слабо.

Дърта, дърта, ама са озърта!

Ама лачена!

Благородно ѝ завиждам! Чаровница е!

колкото и да остарява го прави със стил и личат красивите черти. има много жени,които са млади,но са безлични! да излъчва една жена присъствие не е нито да младост ,нито до пари. някаква дарба от висша сила е!!! а лично аз се възхищавам най - много от красива усмивка!

Одръте и баба Шари...

Аве колкото и да я хвалите и прехвалвате, истината е, че вече си е дръта на библия!!

Тя няма нужда да я хвалят - има си всичко дето и трябва. Тия новини се пускат за да могат разни ръкоблудстващи да си избиват комплексите, че иначе правят золуми, щото не са видели питка от 100 г....