Никой от журито не се обърна за Дара Екимова

Дъщерята на покойния музикант Дими от Сленг и пиарката Ива Екимова се яви на кастингите "на тъмно" в "Гласът на България".

Обратно в новината

Коментари - Никой от журито не се обърна за Дара Екимова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога с дитирамбата: "Миньор е моят татко, миньор ще съм и аз!", бе другари!?! Ами не е нужно! Дара си е Дара! Това, че е баща и беше музикант, не означава, че тя ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, трябва да го повтори! Явно журито добре я познава и си има едно наум, недейте само да обругавате тези на които е предоставено правото да решават - често те са по-добре информирани от вас.

Поли Генова се прави на ущипана мома! Ако благоволи въобще да се обърне, то тя е винаги последна. Незнам какво търси - завършен победител ли? Нека се сърди-глезла!

Не е глезла, а високомерна глезла, която направо де изложи със закъснелите си нещо като извинения?!? към Дара, че не се е обърнала, защото дрън дрън! Моите уважения към Дими от "Сленг", но не можеш да пробутваш Дара само защото е дъщеря на Дими! Това е криворазбрана солидарност, а и Поли Генова се опита хем да не озлоби и без това злобната Ива Екимова, която неизвестно как преподава Пи Ар!!!! - кога след като няма коктейл или купон, на който да не се самопокани?

Дара Екимова да спре да мисли, че като е дъщеря на Дими от Сленг някой и е длъжен с нещо?След като не се чувства оценена в български музикален формат да се яви в чуждесранен такъв.Да покаже какво може и да я оценят подобаващо а не да циври.Остава и да тропа с крачета понеже не и "угодили".Поли Генова се излага като лицемерно отива да я утешава след като прекрасно знаеше чие е това гласче.

Дори не знам кой точно е бил Дими, лека му пръст, но детето пее страхотно и не мога да разбера тези "примадони" от журито какво повече искат!

Тия формати трябва да ги забранят със закон, така объркват децата.

Не форматите са виновни, а членове на журито,богати само на самочувствие! Наистина - не е малко да пееш на Евровизия, но интелегентният Иван Лечев без да се прави на палячо като Камелия и Поли успява с две приказки и най-вече с творческия си потенциял да привлече в отбора си най-талантливите!

Много правилно не се обърнаха.Тя не може да пее добре и не разбирам майка и защо я бута в тази посока. А да не говорим, колко е невъзпитана и надменна.Това се видя в друго предаване с други деца

И това е един голям бозалък, ама стадото требе с нещо да се забавлява - нещо простичко, нещо елементарничко, за да не вземе да се напъне умствено и да ... замирише.

Истински талантливият и истински вярващият в себе си човек / с известни родители/ , би се явил под друго име. Така щяха да се избегнат всякакви спекулации относно възможностите й. Сега кой я познал, кой не, кой познал майка й....кой се уплашил от нея...Искрено се надявам , че има някакви други качества, извън така желаната сценична кариера, които да я направят щастлива и по-малко горделива.

какво значение има тук името? Ти знаеш ли изобщо каск се правят кастингите?

Вижте сега това момиче не се е пускало по други конкурси за да и се преценят силите като по-малка и да се види има ли смисъл да се работи с нея или всичко е само един мерак.Била е като малка в Бон-бон ,но на участие от състезателен характер не знам да се е явявала.Последващите и участия като по-голяма не водят до добри резултати и на всички тях не е одобрявана.Няма как след като не си си сверявал часовника никога изведнъж да се окаже , че си в час.И хиляда пъти да повтарят , че това е дъщерята на еди кой си е все тази.Нейните неуспехи не са заради завист към баща и или на принципа щом е на известен дай да я смачкаме.Просто на участие със състезателен характер трябват наистина сериозни качества за да бъдеш забелязан.В клипчета платени от някой си може да си въобразяваш , че си певица и няма нужда чак толкова от данни , но това важи само за тях.

Това момиче има и записана песен, която звучи така все едно аз съм я изпяла...едно е да пееш вярно, друго е да си певец..трято- да си Гласът на България...И аз, както и някой по- долу направих веднага асоциация с Лора и Данчо Караджов..

... така наречена пиарка... допусна (пропусна) да продаде добичето си!!! ... само вижте как е облечена, вид на квартална еФтина .... "девойка"... се пъне след като е жулнала биричка с една "цигарка" за кураж... за жалост това е сегашното поколение... толкова им е силата в 99.5%

това че никой не се обърна си беше напълно заслужено. Още повече се изкефих на коментара на Графа - ами тази година има много талантливи кандидати, а Лечев се изцепи - Ами все пак търсим гласът на България! Така че Ива да спре да тика дъщеря си и да и помогне да се насочи към област където наистина ще е успешна! А това да си пееш когато ти се пее е хоби на много, много хора, но ХОБИ, не професия.

Ами прав(а) си, ама в каква област да я насочи? Едно време имаше кранистки, доячки, тъкачки на сто стана... сега нема. Сега фолк певици и манекенки си скубят перуките за шепата шкембести местни милионери, ма и те станаха придирчиви и не си отварят портфейла за всеки отворен чифт крака. Не й е лесно и на Ивето, нищо че е публична, тъй де по публичните връзки.

Защо на това момиче продължават да му внушават,че има огромен талант....?Според мене няма.А това "спонтанно"действие на Поли много ме отврати.Грозно бягство от вероятния ангажимент да се вкара на всяка цена във формата едно момиче,което е много далече от голям талант.Що се отнася до графа,аз се чудя на тези,които го избират за ментор. За мене този човек не може да пее, въпреки,че е заел голяма част от музикалното пространство.А композициите му едни....Имам чувството,че някой изстисква изпълнителите,докато пеят речитативите му.

в чаша вода. Я, да беше спрял някой Соня Йончева. Светът е голям, възможности - много, само глас да имаш

Боже колко мъка имало на тоя свят! Голяма работа като на нечие дете с известни родители не му обърнали внимание. Факт е че мама ще го нареди и то където си поиска!

без да съм специалист мисля, че има хубав глас и пее вярно, но тази песен ми звучеше повече като какафония, а не като песен, не ми хареса изпълнението. Може би трябваше да подбере подобра песен за гласа и възможностите си.

Според мен, момичето е работило чутовно дълго време при музикални педагози, с цел детайлно разкостване на 1 песен, пее си, ама защо децата на известни родители все се бутат по тези формати?!

Гледах изпълнението на момичето. Според мен си личеше, че не пее за кеф, а се беше съсредоточила дали пее вярно. Без да съм специалист го усетих. Преди много време момичето се явяваше и при Слави Трифонов. Тогава той извика на сцената амбициозната й майка, но нямам спомен какво й препоръча. Сега пак не успя. Не ми харесва,че навсякъде парадира с баща си. Този случай показа, че когато не виждат кой пее, вероятността да отсъдят правилно е много голяма. Ако Лора, на Данчо Караджов щерката се яви на този кастиг и нея няма да изберат, защото и тя е бездарна. Но вижте докъде стигна с протекциите на баща си. Така,че Дара да не я мислим. Майка й все ще я уреди някъде.

Ама, ти вярно ли мислиш, че тези от обърнатите столове не "виждат" кой пее? И че някой случайно и на база на талант, мнение на безпристрастно жури и гласове от публиката може да стане "Гласът на България"? Щото аз съм дълбоко убеден в противното. А пък пунта с момиченцето на мама, дето било много талантливо, ама се притеснило и затова не успяло, ще го измисли всеки посредствен сценарист. Подобаващ хонорар за мюрето и публиката във възторг от честния подбор.

Момичето не е толкова зле, майката наистина е неприятна

Е, все пак Дара е дъщеря и на Дими Екимов, а той беше пич! Ивечто не подлежи на коментар - там нещата са добре известни.

А сигурно ли е, че е реално негова дъщеря? Дими все пак беше с нетрадиционна сексуалност.

Всички искат при единствения професионалист - Лечев !

Е и!?? Това някаква драма ли е?!? Само се питам, дали ако формата на предаването не беше на принципа "избор на сляпо", а се знаеше кой на кого е "дете" дали резултата щеше да е същия!? Аз лично силно се съмнявам! Тогава щеше да има "Ох мале, мале колко си талантлива!!"

Не е "на сляпо", знае се. Търси се драма, всичко е сценарий... Тя затова Полито после отиде да и каже колко е талантлива....

papion

Треньорите знаят кой пее зад гърба им иначе няма обяснение изтичването на Поли зад кулисите "за да видя това дете", вместо да тича да се беше обърнала. Прекалено амбициозната Ива Екимова прави лоша услуга на дъщеря си, ама нейсе, няма да я прави учителка или лекарка, певица, та певица. Досега два провала, пък да видим.

Не са два провала , цели четири са Големите надежди , кастинга за Детска Евровизия 2015 , опит да участва в Х - фактор и сега в Гласът на България.

И какво? Това новина ли е? Отрочето на някаква псевдо-ПРка, набутвачка и "ВИП" не са го взели в поредното риалити. Много други талантливи деца има, но те не реват.

Нормално, изпълнението беше слабо ... много басов глас има за тая песен

Поправка: жените пеят само в АЛТ, а мъжете в БАС!!!! Не давай толкоз "компетентно" мнение.

Дядото

Верно е, повечето жени с алтави.

То не е ясно дали и на Дими щеше да се обърне някой, ако той някога се беше явил на такова шоу... Освен това всичко е по сценарий, разбира се, че журито знае кой излиза да пее, и дали да се обръща с превзети суперлативи или не... А Дара Екимова пее като всяко младо момиче с известен талант. Ако си направи група като татко си и си се кефи, може да стане успешна певица... Между другото имаше и доста по-забележителни гласове, на които журито не се обръщаше, и доста посредствени, на които почваха да припадат, че "ти си ГЛАСЪТ", и това ще е от ден до пладне.... И последно - как пък Поли не скочи за някой от другите забележителни гласове "да види кое е това дете", а точно на "детето" на Дими....гост

Много точно казано- пак постановка- сигурно им казаха в слушалките коя е- затова и Поли, уж реши да види коя е. Не съм специалист, но до голяма степен има онеправдани откази- като не харесат песента и не се обръщат.

Чак не повярвах. Никой да не се обърне на поредната мамина щерка

Момичето има чувство за ритъм, личи си че е разнищило песента до основи, но просто няма този силен и мелодичен глас, какъвто имаше баща ѝ. Ясно, че я влече към "шоу бизнеса", сигурно ще се изявява като певица най-вече с визия, но не и с глас.

телевизиите няма ли да спрат вече с тези тъпи реалитита!

Не и заради теб

Умолявам Ива да спре да пише коментари под ник-ове с числа!

Аз съм ник с числа и сега идвам, вие сте писали преди половин ден. Не ни бъркай!! Доста сме.

Жал ми е за такива деца . Момичето не е малко и няма нужда майката да му е като ремарке навсякъде и всякога. Детето не може да изгради правилно себе си като личност. Точно това попречи на Дара да покаже себе си- иначе има глас и може да пее.

Искала е да я подкрепи, нормално и човешко е. За жалост обаче хората не я харесват и заради нея игнорират дъщерята.

Тя и Дара не е цвете за мирисане. Гледахме я в Черешката на тортата. Такава надувка....

Сценарий,то е ясно!

100% в слушалките са предупредили журЕто от апаратната! Просто никой не я е искал в отбора си, НЕ заради качествата на детето, а заради 'качествата' на майката!

Аз до последно стисках палци никой да не се обърне! Каква радост беше после, когато справедливостта (както никога) възтържествува ... А ако майката - ПР не е разбрала още - талантът и дарбите се предават през поколение! Природен закон просто!

Браво на детето! То ще пробие, независимо, че тук с нея са се отнесли преднамерено и просто са решили да не и дадат възможност. Ама то какво друго да се очаква от българи - такива сме си ние. Знае се, че около нашия казан в Ада мняма нужда от дяволи, за някой се опитва да подаде глава, а са го дръпнали за краката обратно в огъня... Та и тези тук световно неизвестни "звИзди", които са се назовали жури... Горе главата, момиче, таланта не могат да ти го вземат!

Ти бабата на Дара ли си?

Просто една читателка на дир. Случайна, на възраст да и бъда баба. Но се възмутих, защото детето пее, а тези тук са очевАдно предупредени и не са я искали в риалитито. И без тях тя ще се прави, предполагам. Пожелавам и го!

Иво престани да пишеш Ако не беше ти можеше някой да се обърне, но ти си противна и досадна и пречиш дори на детето си. Стига вече. Никой не те харесва досаднице глупава

сме ви криви българите, идете в Англия, да се видите колко струвате. Тази свръх простотия за казана само простаци могат да я повтарят като папагали. Има една народна поговорка по обсъжданата тема и тя е от всяко дърво свирка не става.

Лицемерие и безДАРност.

И правилно, че не се обърнаха. Майка й я пробутва а девойката няма данни.

Съгласен съм!

Да оди да прай кавърма и капама!

Дара има чудесен глас, но сякаш беше пренавита и не успя да се отпусне и да разгърне възможностите си. А и е още млада, тепърва ще работи и развива гласа си. Всяко зло за добро са казали хората, ще поработи и следващата година нов късмет.

Глупости , чудесен глас.Неразпознаваем , без особена мощ и на принципа татко пееше , аз защо да не мога.Айде стига глупости.

Доста беше посредствена..но се чудя,защо именно за нея Поли хукна да гледа кого са върнали,ако не беше нагласено и не бяха предупредени. Да не би само тя да плака, пък и други с прилични гласове се прибраха

Какъв е този бездушен журналист- драскач, който е готов за сензационно заглавие да се опита да срине едно прохождащо създание, при това справило се добре?! Браво Дара! Никога в живота си не позволявай на друг под твоето ниво да те критикува, за да те унижи! Ще се справиш, дете, само не спирай!

Алоо, набедената ПР- Ка, вината за падението на дъщеря ти е изцяло твоя.Твоята болна амбиция я е направила нагла и самовлюбена без никакво покритие.У лево.

Аз съм зрител!!! Колкото до пиарката също не я подкрепям, но детето й с какво е виновно??? Недопустимо е едно общество да смазва дете, пък било й на известни родители. Къде е толерантността към различните? Различни са не само инвалидите...

Никой не се е обърнал или защото не са разпознали, или защото СА разпознали гласа на дъщерята на свръхнапористата мегаамбициозна и пробивна като видиева бургия майка на момичето.

не може да пее, но има правилния орган, че се оправи момичето престарели чичковци колкото щеш .....

Познаха гласа на Дара и затова не се обърнаха , грозно беше! Момичето си пя добре , не е лесно да си дете на популярни родители , рано или късно плащаш за това !

Симона също е дете на известни родители, каква е връзката с родителите?

И как стана ясно, че са я познали? И аз пея добре, но не си мисля, че като съм дете на известен певец, ще ме харесат априори. Вижда се с какво самочувствие (на гърба на баща си) се "развява" това девойче, но поне я приземиха. Майка й също има самочувствие, че е ПО- ПО- НАЙ-, но и тя милата за нищо не я бива. От съжаления я бутаха тук и там. Виж, Дими беше изключителен. Лека му пръст!

Като не искат да и пречат родителите да спрат да повтарят навсякъде , че е дъщерята на Дими от Сленг.Хората само това четат.Нека да излиза като Дара Екимова и толкова и без предварителни статии за нея ,къде ще участва и какво ще пее.

Това арендбито нещо за йедене ли е, или за пийенйе?

Нещо като малеби, ама под аренда.

това чалга-поп-хоп журЕ не се обърнаха на стабилния рокаджийски глас на Ивайло Ранов-Шеки миналата седмица, ама статия нямаше! но за екимова-леле, леле кво станало... при това, не се обърнаха на шеки именно защото го познаха. а ако лечев не се обърнал, защото не го е познал-просто нямам думи, ако е така! и още е един въпрос-каквото и да говорим за х-фактор, тия произвеждат поне локални звезди и то-редовно. кристиян костов почти спечели евровизия. а какво произведоха "гласът на ългария" досега?! точно така-нищо не произведоха!

Шеки си пя посредствено и залагаше на стойките, не ми говори. Има данни, да, но как ги ползва е по-важно. И защо пък е длъжен Лечев да го познава? Шеки пее по клубове и си мисля, че го мързи да се постарае за нещо повече. Не може без да се променяш и развиваш да искаш признание. Стойките вървят докъм 30, от там нататък е моженето.

Шеки си пя посредствено и залагаше на стойките, не ми говори. Има данни, да, но как ги ползва е по-важно. И защо пък е длъжен Лечев да го познава? Шеки пее по клубове и си мисля, че го мързи да се постарае за нещо повече. Не може без да се променяш и развиваш да искаш признание. Стойките вървят докъм 30, от там нататък е моженето.

Шеки пък къде тепърва се бута в риалити формати. Ако досега не е прокопсал - тепърва ли ще търси слава? Да си гони девойките и да пее по клубове и фестове.

Дара е без дарна! Нека си пее, но да не се състезава защото си личи. То и Поли и Графа са слаби, но си имат самочуствие и се бутат.

Стана ми мъчно, че тя се разплака, но наистина като данни е посредствена като певица. То има доста посредствени в музиката и може да успее момичето, Можеха поне в началото да я пуснат ей тъй от жалост

То имаше статии още преди участието и , че ще участвала.Сега след неуспеха и пак с нея ни занимават.Представяш ли си каква истерия щеше да е ако беше продължила ? Мама не си губи времето хич и е състояние да залее цяла България с материали за дъщеря си.Каква е тази мания да са наврени и двете в телевизиите не мога да си го обясня.

Поли и Графа нещо се вживяват на големи звезди. Според мен те не могат да приемат някой да пее по -добре от тях, да има по-добри гласови данни /особено Графа с неговите речетативи, без никаква мелодия/! Най-достойно от тях се представя Иван Лечев!

За Ампов не знам ,но Поли си е истинска звезда ,има чудесни песни още от дете ,представи се отлично на евровизия .

И на много други журито също не е обръщало?! Или пак се насажда двоен стандарт?! Хайде стига, кой на кой е и т.н.!!!

НЕЩО МНОГО СЕ Е РАЗГЛЕЗИЛА ПОЛИТО... СТИГА ФАСОНИ... ЖУРИТО СЯКАШ Е НА "ПАНАИР"! КЪДЕ ИМ Е АВТОРИТЕТА, КАТО КВАЧКИ ПОДСКАЧАТ!

И за кое точно да и се обърнат на Дара Екимова ? Нищо интересно като глас ,изнервено пеене , един куп фалшиви тонове и за капак въобще не стои добре на сцена.Това момиче просто не му е мястото на музикалната сцена независимо , че постоянно повтарят чия дъщеря е.Обиколи от три години всички видове конкурси по телевизията и никъде не и харесаха изпълненията.Защо сега да се обръща това жури ?Майката да спре да я надъхва и да и обяснява колко била постигнала в живота,защото и прави меко казано лоша услуга.Много по-добре е да се вгледа в детето си и да му намери силните страни и да я подкрепя там.

Защо не? Виж Графа. Като малък родителите му го бутаха в какви ли не конкурси, които сами организираха. И кво стана....."певец", "композитор", че и жури дори. В днешно време (а и преди) влезеш ли веднъж в шоу бизнеса, независимо какво можеш, няма излизане от там.

Ами фактът , че на нито един конкурс тя не бе одобрена води до извода , че няма потенциал.То не е само мерака да съм известна.Нито журито я харесва , нито публиката се прехласва по нея.Момичето със сигурност има силни страни в други области и там би се реализирала по-добре.

Защо реве? Работа на корем! У наше село на къра има и за копане и за садене и за прашене и по-късно за поливане. А после има и за бране! Не може цяла нация да рапира и да каканиже. Стигат ни един Дриско и един Венци Венц!