Меган на първа официална проява с Елизабет II

Годеницата на принц Хари, бившата американска актриса Меган Маркъл, присъства за пръв път на официална проява в присъствието на кралица Елизабет II.

Обратно в новината

Коментари - Меган на първа официална проява с Елизабет II | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Кейт от своя стана носеше тъмна рокля и палто на бранда Beulah. ДРУГИ членове на кралското семейство, сред които принц Чарлз, съпругата му, Корнуолската херцогиня Камила, принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин" Да сте наясно случайно, че Катрин Е Кейт!?

Меган е хубава като грозен мъж.

Мегън ,...прекрасна Мегън.

Хари как можа да се излъже...

Кой го вълнува това????Какво толкова е станало та ежедневно ния бутате тая меган по форумите.. Това сие тяхна ингилизка работа и нас въобще не ни вълнува.. Те кралското ''семейство'' са станали за смях и срам с тая дето се навря при тях вие я величаете ?????

Ква католическа вяра те гони, бе?

Ноо й личи на горката, че е черна мамуна. С целото избелване, операции, корекции, и други процедури, и чертите й са мамунски, и фигурата й, и кожата, и косата. А па онаа другата мамуна, кейтката, това не е жена, която ше раждъ след 3 седмици. Корема й е декоративен, нема текава бременна. И на токчета??????????? в девети месец??????? тя просто не е бременна!

Тя Е бременна! За 3 ти път! Преживей го най-сетне!

Хехе, тоя кур'ем дето се сгъва ли, това ли е бременна жена, на която кур'ема й пада и й се сгъвЪ? ВИЕ СЪЕ ЛУДИ БЕ!

сладури и сладурчета, принцове, принцеси, херцогини, кралици, камили, щапки, токчета, гиздосии, панаир на суетата, безсмислието и...глупостта...на гърба на трудещите се

'Панаир на суетата' е точно, и тя като актриса играе главната роля, добре се получава ..

И кво? Яд ли те е, а? Май много те е яд. А трудещите се да си зврат нещо отзад. Сред тях има и милионери и милиардери, не всички са клошари и бедночор.

тая кога стана циганка,кога й почерне задника ,всъщност той си е такъв , ама какво да се прави......

ДИР, прекалено внимание отдавате на Кралкото семейство, едва ли за много в България това е интересна тема. Живея във Великобритания и знам малко по-вече подробности от вас. Кралското семейство дотяга със скъпата си поддръжка и изцяло лежи на гърба на данъкоплатците.Матрица която лапа много пари, труд и съдби.

Трябва да престанат да я обличат в бяло, много й личи, че е черна. Направо е като циганка. Иначе женитбата й с онзи рижавия с визия на селтак си е въпрос на политика. Общността на нациите в империята е силна и го демонстрират не за първи път. Сара Фъргюсън беше австралийка, сега е дошъл вече реда и на канадците. Трябва да се внушава на всяко поколение да не си помисля за отделяне от тяхната Велика Британия, за което се жертва по един принц, непретендиращ за трона. След чичо му Андрю дойде ред на Хари. И в крак с новите повели, след червенокосата Фърги дойде черната Мегън хахаха....

Англичаните имат специален ТВ канал, по който вървят клюки, свързани с живота на кралското семейство. За тях това може и да е интересно. Меган е новата Уилис Симпсън на фамилията. Тя не е нито нещо ново, нито кой знае какво, нито планителна красавица. Поредната жена от народа, домогнала се до ръката на принц.

"КЕЙТ от своя стана носеше тъмна рокля .....Други членове на кралското семейство, сред които ........съпругата на принц Уилям херцогинята ... КАТРИН... " Коя е кояа???!!!

Важното е, че Кейти е носела голяма тъмна рокля, а Меган - малка черна. След сватбата и тя ще носи голяма ...

Ще носи голяма, но само след изричното разрешение на кралицата-майка хихихи В туй семейство нищо не се прави без разрешението на тартора :) Апропо - роклята и на Меган е тъмно синя на снимките!

редакторката объркана в превода ? Отговорът - предизвестен. "Доземи"