Викандер отново безупречно стилна на премиера

Новата Лара Крофт отново показа безупречен стил на червения килим.

Обратно в новината

Коментари - Викандер отново безупречно стилна на премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някак си изглежда смотана, безлична и адски скучна. Не е за такива роли

Гледай филми с нея. А иначе - не си боядисва косата, не си е увеличила бюста, не прекалява с грима. Сигурно е скучна. Аз я намирам за много красива и естествена. Като малка изящна статуетка.

Няма какво да се лъжем. Игрите и филмите "Томб Рeйдър" дължат популярността си главно на Лара Крофт. Лара Крофт не е някакъв многопластов и сложен образ. Тя е преди всичко страхотна секси визия и конкетно излъчване, които първо са създадени в игрите и така е зададен много точен модел. Най - важното в тази роля е физическото сходство в лице и тяло с външния вид от първоизточника. В този ред на мисли Анджелина Джоли е Лара Крофт, а Алисия Викандер не е Лара Крофт.

Нашите випдами така и не разбраха формулата - нищо натрапчиво и натруфено, суперстилна рокля, без труфила по нея, и лек грим. Това момиче им преподава урок по стил на нашите, дето дай им метри дантели да се увият и... накрая нищо!

Холивуд не е това, което беше. Мислят си, че големият екран и специалните ефекти правят от джуджетата титани, но не е така. А какви мъжки момичета, че и секси, раздаваха екшън от екраните едно време: Сигърни Уивър, Дарил Хана, Холи Бери...

Барнато маааа ... Да му се не нагледаш!

Роклята, та роклята!Дирини, дрънини! Важно е какво е в роклята.И в случая е лъчезарна и хубава жена, която и чувал от картофи да ѝ нахлузиш, ще го направи да изглежда първокласен тоалет!Вижте ѝ усмивката и излъчването, просто е прекрасна хубавица!

Барнато маааа ... Да му се не нагледаш!

Лара Крофт без цици - смях!