Топ 10: Най-горещите български мъже за 2018 г.

Те са едни от най-добрите актьори, най-успешните изпълнители, най-желаните модели, те са звезди в YouTube и социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Топ 10: Най-горещите български мъже за 2018 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

14 милиона лайка в фейсбук Къде е?

Айде, от мене да мине, ще ви наредя класацията както трябва 1. Григор Димитров 2. Йордан Йорданов 3. Наум Шопов 4. Орлин Павлов, Ники Илиев и Юлиан Вергов - нещо са ми еднакви Има място и за Калин Врачански, някои мъжки модели, които съм виждала по клипове, но не им знам имената. За почитателките на фолка по-скоро Галин, отколкото Фики. От архивите ленти Адрей Баташов, Стефан Данаилов, Гунди. Това са обективно хубави мъже. Освен тях има средна хубост мъже, но с излъчване - Миро, Орлин Горанов, Теодосий Спасов и т.н., но това е въпрос вече на личен вкус.

Тези хубавци са толкова "горещи", че чак са се препържили...

Орлин Павлов и Наум Шопов.Къде се е наредил Криско и тем подобни?

Откъде изровихте първите двама нещастници? Та те на нищо не приличат. Грозни мутри.

Не е реална тази класация, на първо място трябваше да е #КОЙ???

Криско?! Захари?! Не знам кой е правил тази класация... поне Юлиян Вергов да бяха сложили... И Кристиян Кирилов на 1 място?!? - изглежда симпатично и добро момче, но е толкова простоват и така говори, че няма накъде... Ники Илиев и Орлин Павлов преди бяха симпатяги, но сега не изглеждат добре за възрастта си лично на мен от всички само Наум Шопов ми направи впечатление. И може би Йордан Йорданов, въпреки че го чувам за първи път.

А Фики?

Григор е единственият хубав мъж в тази класация. Прилича на Българсият Джеймс Бонд!

Стига с това българската Джоли, българския Бонд! Григор си е Григор-красив, успял, известен! Завиждам на родителите му!

Красота и сексапил/ hot/ са две различни неща. В случая те може да са горещи и да не запалват- нещо като мокър кибрит. Не ти ли идва да си разкъсаш блузата и да ти омекнат коленцата като го погледнеш...

Не...иде ми да повърна! Само Наум Шопов е много привлекателен мъж!

Като имам пред вид какво представлява българското общество в момента тази класация е направо идеална. Отразява просташките вкусове и нагласи на по-голямата част от съвременните българи. На първо място е някакъв човек, който няма нищо общо като външен вид с истинските мъже от преди 30-40 години. Но явно модата за мъжете днес е такава и жените харесват такива женчовци с фризури, бръснати подмишници и епилирани гърди. На второ място е един чалгар, който има мозък колкото едно пиле и съответно пее някакви противни бози. Нормално, едно минимум 90 % от българите в млада и средна възраст слушат и се кефят на чалга. А какво изобщо правят в тая десятка Криско и Захари Бахаров ми е пълен хикс. И двамата са анти-горещи мъже, особено джуджето Криско. Ако ще трябва да избирам между горните 10 екземпляра Григор Димитров би следвало да е на 1-во или 2-ро място заедно с Йорданов може би. Ако трябва аз да редя класация поне 6-7 от тия 10 ще са аут. Например един Калин Врачански би ми седял много по-добре на 1-то място от всеки един от тия 10, ама нейсе. Такива са времената - джендърски.

Любомир Ковачев- също. И са със сини очи:)

Точно! Повечето са някакви оскубани и нарисувани папагали.

Този на втората снимка е сложен за хората от факултета и столипиново.

А защо го няма и Даниел Петканов в класацията ? Нали беше станал някакъв "Мистър" даже ? Ха ха хааа...

благо джизъса и той там...оуууу иеееее

Как можахте да пропуснете Гущеров!!!!! Каква осанка,какъв финес......

Бибитко защо не е в клсацията, а ЦвЦв, странно?!

горещи били Да се лекуват тогава. Това Панадол, Парацетамол др. подобни. Ще ги оправят за два дни.

Без Григор и Бахаров, все едно гледам каталог за елитни джендъри. Поне информационна табела за финансовите параметри да бяха поставили.

Освен Орлин Павлов друг не виждам.А Захари Бахаров и Криско са за друга класация например,,пробагрешка .Абсолютно недоразумение на природата

Захари го гледах в представление - мнооого ми хареса. На екран губи малко.

Ебати и платената класация!

От избраните разбирам, че много хора под "Най-горещите български мъже за 2018 г" са имали предвид мъже с грип и висока температура.

На първо място слагам Йордан Йорданов, а на второ Наум Шопов!

Ако беше написано Студен мъж, какво ли щеше да звучи , че е повече мъж или .......

Във Чехия като кажеш горещ мъж , това значи че е леко мек мъж демек мека китка, пе дал че, лек мъж, и много други нарицания ......

На първо място трябва да е Азис. Григор Димитров го махнете, не си подхожда с останалите от челната петица

И грингото на Софка.

Тази класация е първоаприлска.

Криско...ха ха ха ,какъв горещ мъж,вие сериозно ли?А и другите ...пародия.....

Мъж съм и нямам право да коментирам, но не се сдържах. Няма такава пародия !

Смях, много, много смях!!!

Пълна отврат :poop:

а каде е евгени минчев и слави трифонов. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

всичките,за мен не струват и 1цент.

муахахахахахахахахаха, този ли "диалект"? като отворих новината с неговата снимка, си викам..."тези трябва да са луди да го сложат в 10-ката"...а той бил най-най-най...муахахахахахаха

И тримата са егоцентрични нарциси и селски пръчки! Къде останаха галантните и възпитани джентълмени с високо образование и морал - тях никой ли не ги харесва вече??

И Криско !? А стига бе ! Има няколко наистина симпатични момчета. Но като цяло са толкова мъже, колкото плеймейтките - жени. То мъжът ако се мереше по татуировките и обръснатите гърди ...

Ivan

Това не са мъже а хомосексуалисти! Има разлика!

OMG Какви са тея недоразумения!!!!!

Пеевски, Цацаров , меди Сопола, РОвч, таско къде са

Божичко, туй педи на снимката ли го итрае горещ мъж? Моооже, може, ама аз съм традиционалист и ако ще е нещо горещо, по-добре да е жена или шкембе чорба.

Хубаво момче, ама много миека бе!

Хехехех,.. ако знаете Кристианчо какъв "мъж" е :)))) Чичковците го наричат "Сладката Криси".

Ха -ха-ха :)))) Това е някаква първоаприлски майтап :))) Едни са някакви джендъри , други не са Българи , трети са абсолютни анонимници ...има и някакви идилци и мигранти . Остават само Гришо и Захари Бахаров ! А къде е Юлиан Вергов?? А Владо Карамазов ?!!!!

Мани го Юлиан Вергов. В тази класация Юлиан Вучков ще ги натръшк авсичките.

Захари Бахаров е роден от правилна майка. Гришо - няма да се ожени за българка, то е очевидно и няма да му родят българчета. Абе има и хубави мъже тука, ама не са български, няма да остане генът им в България ...

Пък на мен Бахари ми е адски гнусен.

Има стара мъдрост за ефекта на телевизията. ако една маймуна я показват една седмица по телевизията и повече не я покажат , още втората седмица хората ще питат къде ни е маймуната. Та и с тия на първо и второ място е същото.

Като вървиш по българските улици, виждаш абсолютно неизвестни момичета и жени, но красавици! И искате да кажете, че от мъжка страна, на толкова много българска женска красота съответства това на снимките???!!! Че то на представените снимки има направо екземпляри за доказване на теорията на Дарвин, та камо ли за класация за убавци! Отделно-и Криско... Лоша работа.

БГ красотата е често акомпанирана от оплешивяващи шкембелии още на 30-35г с джапанки, къси шорти и намачкана тениска. За обноски, поведение и отношение към жената до тях дори няма да споменавам... сложно, не, срамно е!

Просто твоята лична драма е, че си падаш по "професионалистки" и останалите жени не си в състояние да ги забележиш, понеже ти се струват невзрачни (не са толкова шарени, натокани, цицорести и т.н.).

на втората снимка, да не е от ИД?

Фики и Криско? Хахаха!

Първият и вторият явно са си платили да бъдат в тази класация. Обективно погледнато Гришо трябва да има първото място. Такива като Криско и Захари Бахаров нямат място там, но да сме доволни, че поне ги няма Блатечки и Слави.

мъЖе с главно "Ж"

Това беше яко :))))) !!!!!